1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet heel erg duur

Alle examens in het pakket van 20 hebben bijna dezelfde vragen, vooral de vragen van gevaarherkenning. Hierdoor leer je de antwoorden uit je hoofd, in plaats van de vaardigheid.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zodra je betaald kun je gelijk beginnen.

Ik heb 8 van de 20 examens gemaakt. Bij het onderdeel gevarenherkenning constant dezelfde situatie. Per examen maximaal 3 nieuwe situaties. Daar heb je dus helemaal niets aan. Ook bij de overige onderdelen veel herhaling. En persoonlijk vind ik de stem die de examens heeft ingesproken erg vervelend!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Makkelijk in aanschaf - krijgt meteen een inlog toegestuurd - De examens zien er bijna identiek uit, net als bij het CBR - De vragen zijn bijna identiek aan de vragen bij het CBR - Via vrienden veel positieve feedback gekregen over deze website dus heb ik het ook gedaan! - de prijs van de toetsen valt echt mee - ik heb een 9 gegeven omdat ik SUPER tevreden ben over de services. Zeker een aanrader!

- De enigste opmerking is dat er af en toe de zelfde vragen in de toetsen voorkomen ik had graag persoonlijk meer variatie gezien

2 sterren: slechter dan verwacht

Heb een pakket van 10 examens besteld en in elk examen kwam ik wel 5 of 6 dezelfde vragen tegen. Zijn tot wel 20 vragen op het daadwerkelijke CBR examen die hier niet in voorkomen. Tot slot staat het onder de spelfouten. Is het latent of lantent gevaar...?

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

de theorie leerstof is duidelijk en zeker omdat er samenvattings filmpjes inzitten zodat het nog duidelijker word en makkelijkere om te nemen is.

Meer instink vragen in het examen oefen programma toevoegen, want het CBR gebruikt ook dit soort vragen op het examen. In de toetsen meer verschillende vragen toevoegen, het komt regelmatig voor dat er in meerdere toetsen de zelfde vragen zitten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede oefeningen! Heel erg vergelijkbaar met het CBR. En duidelijke uitleg

Ik kan geen verbeterpunten opnoemen

2 sterren: slechter dan verwacht

Vragen komen ook grotendeels niet over met het echt examen. Teveel informatie niet gekregen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Altijd toegang en stof is goed samengevat

Het zou fijn zijn als de opdrachten in het online theorie boek het ook doen op mobiele apparaten als telefoons en iPads

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke uitleg van de vragen

Meer vragen zodat de examens niet zoveel op elkaar lijken, als je 20 examens koopt heb je effectief 12 examens door vragen die je al kende en kan je geen representatieve oefen examens maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er zouden meer verschillende vragen mogen komen, na 7 examens weet je alle antwoorden al

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alles was perfect, de instructeurs ook...ik ga nog een keer proberen

De instructeurs pratten te snel

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel handig, het heeft me zeker geholpen met het leren voor mijn examen. Ik heb 10 examens gekocht en ben geslaagd mede dankzij deze oefen examens. Erg goed dat er bij elke vraag uitleg wordt gegeven waarom iets het goede antwoord is.

Onhandig dat ik eerst jullie gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen en daarna nogmaals mn eigen inloggegevens om toegang te krijgen tot de gekochte examens. Het liefst 1x inloggen.

Haagweg 1

5995 AA Kessel