Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het duurde even voordat ik een bevestiging kreeg van mijn aankoop. Toen mijn pakket op de post ging kreeg ik een mailtje. De levering was erg snel en mijn aankoop was goed verpakt.
18 August 2021
Lotte
IJsselstein
Ik had het paketje volgende dag aangekregen
8 April 2021
Rickyl
Antwerpen
The book was packed well and received the package on time
4 April 2021
Utrecht
Snel en goed geleverd
Laurie
Kerkhof
Studieboek uitgezocht voor keurige prijs. Bij bestellen bleef systeem aangeven dat mijn adresgegevens niet klopten, wat onzin was. Via de chat contact gezocht, maar schoot niet op. Toen gebeld en kreeg ik te horen dat ze telefonisch niet bereikbaar waren.....waarom zet je dat dan niet op de site? Nu maar ergens anders besteld. Hebben hun zaakjes duidelijk niet voor elkaar. Te snel gegroeid?
23 February 2021
JB
Heerhugowaard
Ordered via Bol.com a textbook Corporate Finance plus Pearson MyLab Finance with Pearson eText- Global Edition (ISBN 978-1-292-30428-1, as it said on the invoice). What I received was ISBN 978-1-292-30415-1, i.e., without MyLab.
4 November 2020
Alexander
Amsterdam
Ik heb contact opgenomen voor een boek en tussendoor wordt snel de prijs verhoogd van het artikel. Ik adviseer iedereen om geen boeken te kopen bij deze organisatie, want de handelswijze is zeer onbetrouwbaar en achterbaks!
15 October 2020
Gertjan
Holten
Uitstekende service. Het boek is dezelfde dag verzonden en ze zijn telefonisch goed bereikbaar. De telefoon werd meteen opgenomen en ik ben goed en zeer vriendelijk te woord gestaan!
25 August 2020
Esma
Utrecht
Goed verpakt. Snel geleverd.
21 August 2020
Jeroen
Hendrik-Ido-Ambacht
Snel!
14 August 2020
Marianne
Brasschaat
De volgende dag had ik de bestelling in huis en het boek was netjes in folie verpakt
14 August 2020
Laja
Nijmegen
Relatief nieuwe webshop al sik mijn ordernummer bekijk wel prima leversnelheid en een zeer schappelijke prijs. Ik ben tevreden
11 August 2020
Jac
Heemstede
Positief.
10 August 2020
Mark
MIJDRECHT
Goedkoopste en op tijd :)
10 August 2020
Luc
Bergen op zoom
Boek wordt beschadigd aangeleverd, plooien, kreuken.... Schuld wordt op transport gestoken, mails worden niet goed gelezen, men voorziet een kleine vergoeding i.p.v. een nieuwe versie waarop je recht hebt...
21 May 2020
Jelle
Leuven
Alles volgens afspraak en tijd
20 May 2020
Christ
Bladel
Boek op maandag besteld, op dinsdag al (gratis) geleverd gekregen in België. De staat was perfect, de service ook, ook bij het telefonisch contact. En dat voor een scherpe prijs! Helemaal zoals het hoort !
12 May 2020
anne
kortrijk
Laagste prijs maar een mailtje ter bevestiging van de bestelling en een mailtje op moment van verzenden zou fijn zijn.
20 August 2019
Bart
Almere
Thanks for the fast delivery. Arrived on time in top condition
Spencer
Bedankt
Florian
Ede
Pascal
Nijmegen
Pluspunten
Ik had het boek snel in huis
VerbeterpuntenHet boek was beschadigd toen ik het kreeg. Ik heb een mail gestuurd en er nooit een reactie op gehad. Een beschadiging bij door de bezorging kan gebeuren maar vervolgens de mail niet beantwoorden vind ik niet zo klantvriendelijk.
11 May 2019
A
Delft
Pluspunten
Goede aanbiedingen, snelle en keurige levering.
VerbeterpuntenRuimer assortiment.
6 May 2019