Pluspunten

Prachtige collectie Fijne bezorgservice Veel variatie en exclusieve artikelen

Keep on going!

• Kwaliteit

Pluspunten

Aardig personeel, veel kennis over de producten/stoffen en groot aanbod aan artikelen.

Beter contact tussen bezorgers/planning. Bezorgers stonden de 1e aan verkeerd adres en toen ik dat aangaf werd ik niet goed gehoord. Daardoor moest ik een week langer wachten op mijn mooie spullen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Levert volgens afspraak en het product voldoet zoals ik het had verwacht.

• Kwaliteit

Pluspunten

goed geholpen, mooie prijs en nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was wel op tijd

Het klachtenformulier is niet te verzenden. Nu moet ik weer contact met hun opnemen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

super geholpen door Cora. Hadden eerst een donkere kleur baml uitgekozen waar we zelf al over twijffelde. Cora heeft ons geholpen naar een wat lichtere kleur en deze pakt nu perfect uit in de woonkamer. Ook nog voor ons een prachtige set met tafels erbij uitgekozen. Echt een vakvrouw. Ook genoeg keuze in de winkel en geen opdringerige verkopers,

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

-Mooie meubels -snelle reactie bij vragen die gesteld worden

-retourproces niet helemaal duidelijk -kosten voor klant bij retourzending

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gratis bezorging met keuze uit dagdelen, op tijd geleverd.

Iets meer vernieuwen?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Jessica is de vriendelijkste verkoopster ooit! Mooi bedrijf met een enorme showroom. Alle afspraken nagekomen en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles word redelijk snel afgeleverd..

jammer dat alles via de email moet als er iets moet worden nabesteld..

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vriendelijk personeel, heel blij met mijn tafel !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote winkel, veel verschillende stijlen en mooie spullen!

Betere en volledigere informatie voor de aankoop van een product m.b.t. zelfmontage, retourneren of eventueel montage bij aflevering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De bestelde goederen zijn netjes en compleet afgeleverd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We werden netjes geholpen in de winkel. De meubels waren mooi op tijd en werden keurig afgeleverd!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Netjes geholpen .

Niks

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke website. Vragen via mail worden snel beantwoord. Snelle levering en er wordt half uur van te voren gebeld wanneer ze komen

Beschrijving voor montage jan duidelijker

• Kwaliteit

Pluspunten

Persoonlijk en tijd nemen voor mij als klant. Luistert naar mijn wens (en) en denkt mee wat voor mij de mooiste en beste oplossing is… Heel fijn als je alleen voor een nieuwe aankoop keuze staat!

Als het druk is in winkel zorg dan voor voldoende extra kundig personeel…

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Leuke winkel met een gevarieerd assortiment. Er loopt genoeg personeel rond waar je met je vragen terecht kan. Wij hebben aan de hand van foto's uit ons interieur onze wens uitgesproken en hier goed advies over gekregen. Prijzen zijn goed betaalbaar / gemiddeld.

Geen. Iets wat goed is moet je niet veranderen!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

wij zijn hier heel fijn geholpen en zijn nu blij met onze meubels

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke artikelen

Duidelijkheid over levertijd, deze was veel langer dan in de winkel werd gezegd. Ook nadat ik er over gebeld had werd een eerder tijdstip genoemd dan dat het uiteindelijk was

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service in de zaak, aardige mensen

ik heb al veel gekocht bij ZEN maar zij geven bijzonder weinig korting op spullen terwijl ze best prijzige spullen hebben. als je een bank koopt verwacht je toch 10% (wat bijna alle winkels altijd doen) maar er kan zelden een paar euro af.. dat vind ik echt klant onvriendelijk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima geadviseerd, op tijd geleverd, chauffeurs super netjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze, grote winkel. Nemen de tijd voor je in de winkel. Ondanks de regel 'zelf monteren' verleende de chauffeur service.

Naar ons idee werken alle winkels van de Woonboulevard Wijchen samen. Wij hebben onze eetkamerstoelen gekocht bij Zen, maar de factuur staat op Eltink ?!. Stoelen werden onbeschermd geleverd. Had verwacht dat deze in plastic verpakt geleverd zouden worden, was wel zo netjes geweest. Er zaten veel (ik denk) houtsplinters op de stoelen, ik verwacht dat deze in de vrachtwagen erop zijn gekomen. Deze waren er wel makkelijk af te zuigen met de stofzuiger. Op de offerte en afleverbon stond 'zelf monteren', vind ik niet kunnen als men a 700 euro moet betalen. Dit was bedoeld voor de wieltjes onder de eetkamerstoelen. Gelukkig wilde de chauffeur ze wel monteren, service.

• Kwaliteit

Pluspunten

Erg goede service en heel vriendelijk, groot assortiment

Graafseweg 781

6603 CG Wijchen

Over Zen Lifestyle

Zen Lifestyle is een Nederlandse woonwinkel en online platform gespecialiseerd in meubels, woonaccessoires en interieurinrichting. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals banken, tafels, stoelen, bedden en decoratieve items, met een focus op stijlvolle, moderne en tijdloze ontwerpen. Zen Lifestyle biedt daarnaast interieuradvies en maatwerkoplossingen om klanten te helpen een unieke en persoonlijke woonomgeving te creëren. Het bedrijf richt zich op kwaliteit, design en klanttevredenheid, zowel online als in de fysieke showroom.