Pluspunten
Bij de aankoop van onze bank zijn we super geholpen. Zen lifestyle dacht goed mee, kwam met handige tips en adviezen wat betreft soort, grootte en kleur. Ook de levering verliep top. We zijn dan ook zeer tevreden.
Verbeterpuntenjammer van de 6 weken levertijd. was me verteld 4-6 maar had ze liever gelijk meegenomen.
Wat leuk om te horen. Bedankt voor de mooie reactie. Ik wens u heel veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Mooie winkel. Tv dressoir was uit voorraad leverbaar. Direct meegenomen. Door eigen toedoen een krasje veroorzaakt. Ik kreeg hiervoor gratis een lakstift. Top service!
VerbeterpuntenAls tip wil ik meegeven dat het fijn zou zijn als we er ook iets van een broodje kunnen eten, maar ik gegreep van de verkoopster dat dit wrs in toekomst mogelijk is.
Wat een mooie reactie. Bedankt en veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
Prima service. En goede kwaliteit van het product
VerbeterpuntenBetere indicatie geven van de levertijd. Wij hebben wat langer moeten wachten dan ons van te voren was verteld. Dit was wel een min puntje van onze kant
Wat een leuke reactie en bedankt voor uw verbeterpunt. We proberen dit in de toekomst te verbeteren. Bedankt en veel plezier met uw nieuwe meubels.
Pluspunten
Levertijd is verdubbeld. In plaats van 4 tot 6 weken, zit ik al 12 weken te wachten. Zelf al 5x gebeld, 1x gemaild en na beloftes van terugbellen, wordt er nooit teruggebeld. Ook geen reactie op de mail. Gevraagd om aanbetaling terug te storten en ik ga ergens anders bestellen. Ik heb zo'n gevoel dat ik naar mijn aanbetaling kan fluiten...
VerbeterpuntenKom je afspraken na en als dit niet lukt, neem dan zelf contact op met de klant. Uit niets blijkt dat jullie de klant als koning zien, tenminste wat mijn bestelling betreft. Zeer teleurgesteld.
Beste Linda, Wat vervelend om te lezen. Wat u beschrijft is niet de service die wij willen leveren. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Wij nemen graag telefonisch contact met u op om tot een oplossing te komen. Wilt u uw ordernummer of telefoonnummer mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Desi
Pluspunten
Mooie meubelen. Klantvriendelijk personeel. Levering binnen afgesproken termijn. Ik vond de tafel te hoog. Stom dat had ik in de winkel kunnen zien. Ze hebben kosteloos de poten ingekort. Goede service!!
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Pluspunten
niks!
VerbeterpuntenSlechtste service ooit! 4 keer een slechte tafel (houtworm 2x, niet gelijke poten, geen goede aansluiting van poten op tafel) 0 vergoeding!! Daarnaast 4 keer vrij moeten nemen omdat ze alleen op donderdagen leveren. NU een jaar(!!!) verder , geen tafel en alleen maar gezeur en gedoe gehad. 0 vergoeding en slechte service! Daarnaast ook zeer onvriendelijke klantenservice en bezorging.
Beste Aafke, Wat ontzettend vervelend om te horen. Goede service is voor ons juist erg belangrijk. Wij nemen graag contact met u op om tot een oplossing te komen.
Pluspunten
Verkopen mooie spullen
VerbeterpuntenZorgen dat het ook gemonteerd kan worden
Pluspunten
Leuke producten tegen een betaalbare prijs. Vooral de vintage collectie.
Pluspunten
meubels
VerbeterpuntenCommunicatie en informatievoorziening en klantenservice/vriendelijkheid
Pluspunten
Mooie spullen !
VerbeterpuntenEetkamerstoelen besteld bij Zen-lifestyle. Ik kreeg te horen dat de levertijd extra lang was door een fout in de vorige levering. Ik ben hier akkoord mee gegaan en zou dus 14 weken moeten wachten. Na 2,5 maand bel ik om te vragen hoe de bestelling verloopt. Krijg ik eerst te horen dat de stoelen helemaal niet meer leverbaar zijn en de volgende dag krijg ik te horen dat het nog 10 weken duurt. Ik ben benieuwd of ze er over 10 weken eindelijk zijn.
Pluspunten
Mooie meubels
VerbeterpuntenVertel de waarheid over de levertijd!
Pluspunten
Tv dressoir online gekocht. met het in elkaar zetten was wel veel werk. Ontbraken ook twee schroeven. zijn keurig opgestuurd nadat ik gebeld had.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke winkel, erg groot maar zeer leuk ingericht. vak mensen en goed geholpen! Denken ook met je mee.
Verbeterpuntenlevertijd van de bank was 2 weken langer
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede service!
Pluspunten
VerbeterpuntenIets besteld dat op voorraad was. Na twee keer bellen, gaven ze toe dat er iets fout was gegaan. Belofte dat tafel deze week zoubkomen ook niet waargemaakt
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam
Pluspunten
Bedrijf is goed bereikbaar, spullen worden netjes geleverd. Kwaliteit artikelen zeer goed.
VerbeterpuntenCommunicatie naar klant wanneer levertijd langer duurt.
Pluspunten
Prima product, overzichtelijke website, snelle levertijd.
VerbeterpuntenGraag een bericht wanneer er wordt geleverd, ik was gelukkig thuis.
Pluspunten
snelle levering van onze stoelen. Service is goed.
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Er wordt heel snel gereageerd op e-mails/vragen, levering was erg snel.
VerbeterpuntenWellicht een geautomatiseerd online proces. Na mijn bestelling kreeg ik geen automatische bevestiging waardoor ik ging twijfelen of mijn bestelling wel goed was aangekomen.
Pluspunten
de verkooper was kundig en dacht zeer goed mee , onze custom maat kleed en bank kwamen levertijd technisch niet met elkaar overeen maar dat was geen probleem, prima geholpen en goed geinformeerd
Verbeterpuntenweinig tot niks
781 Graafseweg