Goede klantenservice en uitstekende afhandeling.

Goede communicatie telefonisch en per mail. Vervolgens snelle en correcte levering via DHL.

Positief

Bestelling geplaatst en de volgende dag is mijn bestelling netjes afgeleverd. Ik raad dit bedrijf aan.

Groot assortiment kwaliteit schoenen, snel geleverd tegen aannemelijke prijs Top

Vlot bezorgd

Vlot bezorgd

Niet zo goed!

Mijn ervaring, heb altijd schoenen van Ara,en maat 7 maar deze schoenen zijn kleiner en zitten erg strak, hoe kan dat de maat klop volgens mij niet.erg jammer. M. Pegman

Prima service !

Prima service!

Goed en snelle levering

Zie boven

Fantastisch geholpen!!

Ik ga in mei naar Schotland en daarvoor heb ik goede wandelschoenen nodig. Mijn moeder adviseerde mij om naar Shoerama in Breda te gaan. Je kunt daar gewoon zonder afspraak binnenlopen, wat erg fijn is! Toen ik samen met mijn moeder de winkel binnenkwam, was ik meteen onder de indruk: het is mooi, netjes, luxe en overzichtelijk. Het team (Roy, Peggy – met kort bruin krullend haar en een bril – en Bianca) groette ons warm en hartelijk. De positieve reviews kloppen echt als een bus (behalve die ene over het retourneren; het retourbeleid staat namelijk heel duidelijk op hun website). Ik werd uitstekend geholpen door Roy. Hij nam de tijd en had veel geduld, wat fijn was omdat ik enorm twijfelde tussen al die mooie schoenen. Hij heeft veel vakkennis en liet me verschillende modellen passen. Wonder boven wonder was ik snel geslaagd, en dat gebeurt niet vaak! Ik heb gekozen voor bordeauxrode Lowa’s en voor de avond een paar roze Xsensible casual sneakers. Ze zitten zo lekker, alsof ik op wolken loop. Na afloop kregen we een heerlijk kopje koffie (er is volop keuze), thee of water, spa rood aangeboden. Wauw! Het voelde alsof we in een luxe bistro zaten. Dit zou elke schoenenwinkel moeten hebben. Je betaalt misschien wat meer, maar de kwaliteit is dubbel en dwars waard. Later werden mijn moeder en ik ook nog geholpen door Peggy toen we nog wat vragen hadden. Zij is, net als Roy, ontzettend vriendelijk, servicegericht en deskundig. Het is een heel verhaal, maar ik ben inmiddels vaste klant geworden. Twijfel niet en ga naar Shoerama; ze zijn eerlijk, geduldig en echte experts. Ik begrijp wel waarom deze zaak al decennialang bestaat; zulke winkels zie je bijna nergens meer. Tot gauw, jullie zijn toppers!"

GUESS Sneaker

Perfekt und schnell nach DE Konstanz geliefert. Danke vielmals.

Prima levering top product!

Prima levering! Top product!

Geweldig geholpen en supersnel bezorgd

Geweldig geholpen door de dame aan de telefoon en supersnel bezorgd!

snelle levering aantrekkelijke prijzen

Snel geleverd!

Snel geleverd en goed verpakt Bedankt voor de goede service!

De sneakers voldeden aan de verwachting en werden snel geleverd

Alles is duidelijk verwoordt, je weet waar je aan toe bent.

Snelle levering Goed ingepakt Schoenen die ik graag wilde maar met 30% korting Niks op aan te merken

Erg goed

Slecht

Kosten retourneren niet duidelijk vermeld.

Schoenen snel geleverd. Top

Snelle levering netjes verpakt .fijne site Top dus

Schoen zoals op foto. Alleen levering duurde lang. Bijna een week.

X

Correct geleverd

Netjes verpakt, goede communicatie en snelle levering.

Komt de afspraak na en de sneakers zijn snel bezorgd.

SUPER slecht

Gekozen schoenen waren in de aanbieding ,stonden wel op de site maar waren niet meer te leveren.

Geen problemen Product netjes geleverd.

Nies van der Schansstraat 5 -7

5161 CE Sprang-capelle