Alles past!

Van bestelling tot levering , alles ging erg vlot! Schoenen zijn erg mooi, passen perfect. Zeer tevreden klant hier☺️

Duidelijke website, veel keuze en eenvoudig online bestellen.

Geweldig, snelle en goede levering van de schoenen.

Snelle en goede levering van de schoenen.

Super goede ervaring!

Ik had de schoenen binnen no time ontvangen! Super goede service!

Snelle levering!

Snelle levering is top

Hele fijne en nette communicatie

Hele prettige mensen aan de telefoon en nette bezorging

Snelle bezorging!

Snelle bezorging!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Netjes en goed verpakt op tijd bezorgd !

Netjes en goed verpakt op tijd bezorgd !

Makkelijk en snel

Bestelling en bezorging verliep goed en snel. Product conform verwachting. Reviews gelezen, wat enige twijfel opriep over klantenservice. Echter, geen gebruik hoeven maken van verdere services.

Blij dat ik ara schoenen heb gevonden maat 41 vaak zijn ze niet leverbaar of uitverkocht !

Mooie grote winkel uitgebreid assortiment online bestellen mogelijk

Online bestelling gedaan en in de winkel opgehaald. Vriendelijk en snel geholpen en product voldeed volledig aan verwachting.

Uitverkoop retour moet je zelf betalen

Bij het betreden van de website staat niet dat bij een uitverkoop je de retourkosten zelf moet betalen. Dat staat wel onderaan de website onder het kopje verzenden en retouren. Ik vind dit voor een passant erg storend dat je de retourkosten zelfs bij schoenen van €140 zelf moet betalen. Volgens de wet moet het duidelijk zijn op de website dat de retour zelf betaald dient te worden in zo'n situatie. Ik vind 't dat dat hier niet zo duidelijk is als de wet voorschrijft.

Een hele fijne servise

Een negen

Een negen

Top. Met 2 dagen de schoenen in huis.

Betrouwbaar Lokaal winkelen

Gekozen voor Shoerama in Sprang Capelle waar service en Kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat was ook nu weer te merken

Goed Winkel

Gewoon kopen

Mooie tas, snelle levering.

Mooie leren tas gekocht en deze snel ontvangen. Blij mee!

Mooie schoenen en snel verzonden

Mooie leren schoenen besteld en ontvangen. Dag later had ik de schoenen al in huis. Heel erg fijn! Ga hier zeker vaker bestellen.

Duidelijke info, mooie Pruis voor de Xsensibel schoenen en snelle levering ondanks feestdagen.

zoals beloofd

razend snelle levering

ondanks de drukke Kersttijd toch een heel snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit

Nies van der Schansstraat 5 -7

5161 CE Sprang-capelle