Tevreden maar vond kost €9,99 voor verzenden teveel

Zou met DHL verzonden worden maar kwam met B-post…versta dan de hoge verzendkosten niet…€9,99 vind ik veel voor schoenen van +/- €100 ~> is 10%. Van kwaliteit schoenen ben ik tevreden.

Prima schoenwinkel voor goede prijzen

Prima aankoop, echter 1 opmerking, stuur een bevestiging dat de betaling is ontvangen en dat de schoenen worden klaar gemaakt voor verzending. Nu was dit een vraag voor mij.

Erg goed

Zeer snel ,goeie webshop. Ben er super blij mee ,nog een paar besteld

Fijne bezorging

prima verzending

Ik heb een mooi paar panama jacks voor een mooie prijs. 30% zie je niet veel op Panama Jacks. Ik ben er blij mee en had ze in een oogwenk!

Zie hieronder

Keurige snelle bezorging, maar heb geen bevestigingsmail van bestelling gekregen. Pas van Dhl toen het afgeleverd was in pakketautomaat.

Nvt

Nvtt

Prima hebben de zaken voor elkaar

Schoenen besteld, Bevestiging verzending alles vlot.

Snelle levering, telefonisch goed bereikbaar, goed advies, mooi degelijk product

Heel tevreden over Shoerama Snelle levering, goede vevpakking, mooie, goede stevige schoenen. Shoerama is goed telefonisch bereikbaar en geeft goed advies. Helaas, heb ik de schoenen geretourneerd. Dat ligt niet aan Shoerama maar aan mijn problematische voeten.

een teleurstelling

ik heb schoenen gevonden in de uitverkoop die ik graag wilde hebben. Levering was snel. Helaas is een schoen helemaal verkleurd , ik had het wel netjes gevonden als ze mij dit van tevoren gemeld zouden hebben.

Snelle levering, tegen scherpe prijs

Mooie aanbieding, volgende werkdag geleverd. Heel blij mee, want die schoenen waren overal uitverkocht.

Na misser goed opgelost

Kreeg schoenen van anderen klant maar was snel opgelost

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, prijs lager dan winkelverkoop. Snelle levering.

Beste schoenen voor een goede prijs!

Goede schoenen voor een nette prijs!

Alles snel en netjes afgehandeld

Goede service bij bestellen en bij retour zending

Aanrader

Goede service ! Nette winkel met goede adviezen. Aandacht voor de klant.

Snelle en correct levering

Duidelijk stipt op tijd

Eerste keer besteld bij shoerama, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering .

Snelle levering,goed product,goed verpakt.Het zou fijn zijn als de reourbon al in het pakket zit!!!

Netjes verpakt

Ik zal de volgende keer weer mijn schoenen hier bestellen.

Mijn bestellingen worden steeds heel snel geleverd. Alles is steeds in orde. Ben heel tevreden over de dienstverlening. De website is ook overzichtelijk, hoewel de productenlijst zeer uitgebreid is. Ik vind steeds snel wat ik zoek.

Nies van der Schansstraat 5 -7

5161 CE Sprang-capelle