Super snel

Echt prima levering en snel. Alleen DHL is gewoon een flut bedrijf. Ze bellen niet aan stoppen een briefje in de bus dat ik niet thuis ben. Ben ik dus wel loop naar buiten en zie ze wegrijden. Dan moet ik de volgende dag bij een servicepunt het pakketje afhalen kom ik daar dus geen pakket te vinden, ik rij naar huis hebben ze het net afgeleverd. Maar dit is dus echt niet de eerste keer dat ze dit flikken.

Helder bestelproces

Ik had verwacht dat de Janzen doucheschuim(3x) ingepakt zou zijn naar aanleiding van artikel op facebook. Maar dat was niet. Was jammer

bestelling geplaatst daarna gelijk een mail van bevestiging en dat ze het hadden verzonden, TOP

Supersnelle levering

Schoenen die ik besteld had werden de dag erop al geleverd, netjes verpakt. Zaten alleen wel in een andere doos waar een andere breedtemaat op stond maar het juiste paar zat gelukkig in de doos.

Prima service!

Had een klacht ingediend, maar is meteen opgelost!

Breed assortiment, snel geleverd

Via de webshop een paar enkellaarsjes van Ecco gekocht. Goede prijs en snel geleverd

Prima website, snelle levering

Al had ik bij bestellen het idee dat het meteen de volgende dag zou worden geleverd.

Zeer snelle levering

Top, mooi, goed en snel

Mooie schoenen, goede kwaliteit en nette en snelle levering. Helemaal blij mee.

Ik heb de site bij de favorieten gezet. Gedaan wat er is belooft.

zie boven, alles goed geregeld

Snel en geleverd en kwaliteitsproduct

Snelle goede levering

Product was precies zoals op de foto

met bestellen is alles goed gegaan.

Alleen zijn ze te klein. ik heb echt gezocht naar retour bon maar ik heb het niet kunnen vinden.

Schoenen besteld. Mail gehad dat bestelling dag later kwam. Daarna keurig geleverd.

Okee

Goede service, mooie winkel

Zoals verwacht en gewenst besteld en geleverd.

ik kon het bedrijf niet maar ze hadden de juiste maat nog van de schoen die ik wilde.

Via google de schoen gevonden bij Shoerama. Maat was te groot. De klantenservice gebeld en vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Zeer tevreden. Zal hier zeker nog een keer bestellen

Snelle verzending en de vertraging werd netjes via de mail gemeld.

Verzending niet goed

Ik heb 13okt pantoffels besteld en heb ze nog niet ontvangen wanneer kan ik ze verwachten

Prima levering

Snelle levering en ook nog eens leuk afgeprijsd!

zowel in de winkel in Breda, als online goede ervaringen

Ik bestel zelden iets online, maar bij shoerama heb ik nu goede ervaringen

Slechte bezorging

Donderdag 16 oktober 2021 laarsjes besteld en betaald, tot op heden nog niets ontvangen.

Snelle en correcte levering en heel makkelijk weer retour te sturen

De schoenen waren er heel erg snel met een persoonlijk berichtje erbij omdat er niet de goede doos omheen zat Helaas waren ze te kleine moest ik ze terug sturen en dat ging ook heel gemakkelijk en gratis

Snelle levering, prima product

Sneller dan via bol.com en ook nog eens goedkoper.

De eerste keer besteld

Altijd weer, product goed verpakt snelle levering

Nies van der Schansstraat 43651

5161 CE Sprang-capelle