Onvoldoende service voor vaste klant

Schoenen kopen zonder passen zou ik normaal nooit doen maar mijn zoon was uit voetbalschoenen gegroeid en mag nog wel trainen in deze Corona tijd. Helaas bleek maat niet goed. Voor terugzenden kreeg ik geen retourlabel. Terecht volgens voorwaarden (wel boven 50 euro maar afprijzing) maar niet oké naar vaste klanten die al jaren voor hele gezin schoenen komen kopen. Zelf terugbrengen leek volgens website alleen in Sprang-Capelle te kunnen. Net toen ik de schoenen al op eigen kosten had laten terugsturen bleek dat er toch een optie geweest was voor teruggave in Breda (door telefonisch contact met filiaal in Sprang-Capelle). Deze optie had eerder genoemd kunnen en moeten worden door klantenservice die ik gemaild had. Erg jammer van 7,25 euro.

veel verschillende uitvoeringen van hetzelfde model, maar het duurde lang voordat er kon vinden waarvan nog de juiste maat te koop was,

Geweldige website en service

Duidelijkheid van de website en bestellen. Dezelfde dag nog bezorgd. Prima

Gemakkelijk besteld,vlot afgehandeld

Vlot perfect bezorgd ; op de doos maat 11 , doorzichtig afgeplakt?, schoenen gelukkig bestelde maat 10.

Snelle en nette levering.

Schoenen zijn snel verstuurd

s'middags besteld andere dag in huis goed en snel geen gedoe met bestellen.

Snelle en accurate dienstverlening

Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd naar PostNL.

Zeer goede service !

Schoenen werden thuisbezorgd.

Snelle levering, helaas waren mijn laarzen te smal voor mijn voeten die ik had besteld. Ik gaf door dat Ik ze wil retourneren en in een mum van tijd kreeg ik al mijn retour label via mijn email. Ook de afhandeling van mijn retour kreeg ik al snel antwoord terug, dat het ontvangen was en mijn geld terug gestort zou worden. Met al een zeer goede site/service

Half vier besteld en om 6 uur had ik ze al binnen

prima service geen klagen

een hele goede ervaring vandaag besteld morgen in huis netjes af geleverd prima geen klagen ik heb ook al ervaring inde winkel heel erg vriendelijk en je woed goed geholpen daar is niets teveel ik ben ook al jaren klant en met veel plezier

Snel en correct

Aanrader

Goed!!

Deze ervaring is goed verlopen!! Het was de eerste keer dat ik wat besteld heb.

Zowel communicatie als levering snel en efficient

Ik had een fout adres opgegeven en gevraagd om dit te corrigeren. Dat was binnen 10 miniten opgelost. Ook was de levering snel!

Topschoenen! Snelle levering! Zeer tevreden.

Snelle levering, prachtige schoenen en een mooie prijs.

Helemaal goed!

Volgens afspraak snelle levering, zelfs nu. Mooie ecco schoenen voor een leuke prijs

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen geleverd.

makkelijk te bestellen en vlot geleverd

service is goed. Ik had klachten over de bestelling. Fouten maken kan en mag , het gaat erom hoe je dit oplost. Shoerama is zeer klantvriendelijk en heeft het probleem zeer goed opgelost.

ik wacht nog op mijn schoenen

erg blij dat ik het juiste model in de juiste maat bij jullie nog vond. In c19 tijd wil je het liefste de schoen online bestellen waar je zeker van weet dat hij goed is. dit bleek een inmiddels verouderd model. Nu nog even op DHL wachten... Aanbevelen natuurlijk pas nadat ik op mijn schoenen kan lopen...

snelle service

De informatie op de site klopt, veel foto's van de schoen. Leuke aanbieding gescoord. Wat ik wel vreemd vond is dat mijn schoenen aankwamen in een doos van een andere maat, ik begon te twijfelen of ik het wel goed had gedaan maar gelukkig stond in de schoen wel de juiste maat, maar dit is wel verwarrend!

Een vlotte en vriendelijke service, top!

zeer vlotte levering. Fijn dat er mee gewerkt werd met het ruilen naar andere maat.

Vlotte bezorging door mensen vanuit de winkel. Netjes op afstand. Prima gewoon

Een min puntje; retourneren bij afgeprijsde artikel moet je zelf betalen. Alleen voor passen en terug sturen €7,25 moeten betalen. Jammer. Ik beveel deze site alleen als je zeker weet jou schoenmaat bij merk die jij kiest

fantastisch!!

supersnelle levering...