Goed is goed en de rest is onzin.

Alles klopte perekt.

Alles perfect mooie schoenen en ‘s avonds besteld de andere dag al in huis

Prima.

Hele goede service en kwaliteit.

Snel gegaan

Mooie schoenen snelle service

Zeer snelle service. De schoenen Waldlaufer zijn prima.

Al jaren een begrip!

Shoerama is al jaren een begrip in onze regio. Ik kwam er al sinds ik klein was. Een prettige winkel met kundig en vriendelijk personeel.

Duidelijk en snel

Snelle verzending en duidelijke mails wat je wanneer ontvangt

Vrijdag besteld zaterdag binnen top

Zeer moeilijk voor rerourzending

Er komt geen mail met de retourbon binnen. Diverse malen geprobeerd, uiteindelijk met de chatbox een retourbon ontvangen

Bestelling in orde en snel geleverd. Mooie aanbiedingen.

Va. Bestelling tot levering snel en zeer goed

Goede communicatie

Snelle bezorging, verkleurd product

Roze palladium pampa boots gekocht. Rechterschoen is op een paar plekjes verkleurd. Het valt niet heel erg op en heb ze gehouden. Ik had het gewaardeerd als dit vooraf was gemeld.

Raare situatie

Alles was goed, alleen een probleem met terugbetaling. Ik ontvang geen restitutie voor de verzendkosten omdat de schoenen in de uitverkoop waren. Soms overkomt dit 10 mensen en wat dan? Niemand krijgt een terugbetaling voor de verzending? Raar..

Top winkel

Fijne winkel, groot assortiment kom hier al jaren

Ervaring is zonder meer goed

Artikelen eenvoudig te bestellen dank zij een duidelijke site. Stipte levering, goede informatie en goede producten.

Goede service . Jammer dat het merk Hassia niet in de collectie zit.

niets op aan te merken was prima

Snelle en vriendelijke service.

Snelle en vriendelijke service en de gelegenheid om mijn nieuwe schoenen te passen en een rondje in de winkel te lopen om te kijken hoe de schoenen zitten.

perfecte service en fijn contact

Een paar schoenen van Ecco besteld. Deze werden vlot verstuurd en kon ik al de volgende dag verwachten ... echter ik had een tikfout gemaakt in de postcode dus helaas werd het opnieuw gesorteerd door DHL. Na de tweede keer weer terug in het sorteer proces met ShoeRama gebeld. Ze hebben een onderzoek opgestart bij DHL en het zou 1 of 2 dagen duren. Helaas DHL bleef de zending telkens weer opnieuw verzenden en opnieuw sorteren. De klantenservice van ShoeRama heeft toen een nieuw paar naar mij gestuurd en zij wachten dan totdat het foute pakket uiteindelijk bij hun terug komt. TOP service!

Past goed

Keurig verzorgd!

Netjes verwerkt, verzonden, gemaild en geleverd!

Zeer geduldig en vriendelijk met mijn puberdochter, maar dat apparaat klopt niet. Ze gingen haar voeten opmeten en er kwam uit maat 40. Dus gaf ik al aan dat klopt niet, en iedere x met schoenen passen kwamen ze eerst met maat 40 aan. We zijn dus de deur uitgelopen met maat 37.

De levering ging snel en goed

Alert en vakkundige webwinkel

Snelle levering en prima service

Nies van der Schansstraat 43651

5161 CE Sprang-capelle