Zeer klantvriendelijk

Aardige mensen

Snelle levering, jammer dat schoenen niet pasten & retourkosten voor eigen rekening bleken te zijn.

Zeer snelle bezorging

Bestellen ging heel gemakkelijk. Goed op de hoogte gehouden per mail. De schoenen werden de dag erna al bezorgd!

Tevreden

Duidelijke website, snel geleverd, goede verpakking. Top

Snelle bestelling en levering. Wel gek dat mijn schoenen in een andere doos geleverd werden. Dat voelt toch niet helemaal lekker bij dure schoenen. Verder prima.

Prima.

Snelle levering. In orde

Goede service, snelle verzending!

Een prima ervaring om te bestellen bij ShoeRama, de schoenen voldoen aan de verwachting!

Prima service. Schoenen overeenkomstig de website.

Schoenen in correcte staat overeenkomstig de website geleverd. Spoedige levering. Zeer tevreden.

Perfectly done

Perfect quality in a very good price and fast delivery. Simply gorgeous!

Prima service!

Snelle service en nette levering!

SCHOENTOTAAL UITSTEKEND !

Snelle levering , uitstekend werkende klanten service . vriendelijke groet , Tom .

Snelle afhandeling en verzending Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Goede online shop ervaring

Prima online kunnen shoppen

Leuke schoenen voor een goede prijs

Aanrader

Goede kwaliteit en service.

Snelle correcte levering

Ok

Goede service, mooie schoenen

Mooie schoenen

pakket nog steeds niet ontvangen!!!!!!!!!!!!

Pakket zou zaterdag worden afgeleverd. Tot op heden niets ontvangen!!!!!

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen op het moment dat ik deze enquête krijg.

Schoenen moeten uit ander filiaal komen en daardoor heb ik deze nog niet ontvangen.

Besteld en geleverd

Ik heb schoenen besteld en die zijn ook geleverd.

Bestellen en leveren

Besteld en geleverd top

Slechte communicatie

Geen mail ontvangen over bezorgtijd. Dus kon pakket elders ophalen omdat ik niet thuis was.

Snelle levering van mooie schoen

Op zoek naar een bepaalde schoen en gevonden bij Shoerama. Prima site, snelle levering

Slechte foto's op de website en schandalig retourbeleid

De bestelde schoenen waren in werkelijkheid heel lomp. Dit was aan de foto's niet af te leiden. De schoenen waren in de aanbieding echter nog steeds ruim 110 euro. En nu moet ik de verzendkosten voor het retourneren betalen, omdat het een sale product is. Bar slechte service!

Nies van der Schansstraat 5 -7

5161 CE Sprang-capelle