Pluspunten
Vrienbdelijk personeel,mooie schoenmerken. Veel keus !
Pluspunten
Vriendelijk, eerlijk personeel en een hele goede service
Pluspunten
Alleen maar! Ook fijn voor grote maten(48)
VerbeterpuntenWeinig, het gamma lichte sportieve schoen voor de grote maten kan altijd beter!
Pluspunten
Schoenen waren na een dag op t gewenste filiaal
VerbeterpuntenBestelde schoenen waren niet apart gezet maar in het rek bij de andere schoenen, gelukkig waren ze nog niet verkocht. Communicatie kan dus beter en zorgvuldiger bestellingen noteren
Pluspunten
Je hoeft de winkelstraat niet in voor een paar schoenen.
VerbeterpuntenKinder voeten opmeten met een apparaat en dan de klant helpen met schoenen in de juiste maat te zoeken
Pluspunten
Vriendelijk word ik te woord gestaan
VerbeterpuntenWilde graag de schoenen met steunzolen dragen. Is ook tegen de verkoper verteld. Echter thuis blijkt dat de zool er niet in kan en met steunzolen zitten de schoenen nu veel te strak. Ik heb ze al gedragen (dus dit is eigenlijk een miskoop zo) dus kan er niet veel mee. Op advies wat opgerekt - deze service kregen we. Dit maakt dan weer een hoop goed. Maar probeer dit bij andere klanten te voorkomen zal ik zeggen.
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort. Netjes op tijd leveren keurig met track and trace. Goed bereikbaar en goede klanten service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Netjes en behulpzaam denken positief met de klanten mee!
Pluspunten
Vriendelijk en hulpvaardig personeel
Pluspunten
goed geholpen in begin
Verbeterpuntenbij rondkijken niet meer aangesproken voor hulp, heb uiteindelijk schoenen die jullie ook verkochten nog in andere winkel gekocht, daar werden we aangesproken en verteld waar nog meer sketchers stonden
Bij het opmeten en passen van kinderschoenen wordt er niet naar de breedte van de voetjes gekeken. Het personeelslid duwde even op de neus van de schoen om te kijken of er nog ruimte zat en dat was het. bij de kassa een onvriendelijke dame. Na betaald te hebben ging ze zonder iets te zeggen verder met andere dingen. Geen dank je wel. en tot ziens. Dit is een van onze ervaringen. Vaak is het personeel wel kundig en vriendelijk. Het is maar net door wie je geholpen wordt.
Pluspunten
Kennis en kunde van personeel. Op alle gebieden
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Veel keus. Alles ziet er mooi en netjes uit.
VerbeterpuntenDe schoenen die ik kocht zag ik ergens anders 20 euro goedkoper !! Dit was een flinke tegenvaller !! Deze dag was het redelijk druk. We hebben lang moeten wachten voor advies hulp.
Pluspunten
Fijn personeel die goed advies geven. Gaan leuk met kinderen om!
Pluspunten
Personeel loopt rond en vraagt cq informeert of ze kunnen helpen en laten je met rust als je zelf rond kijkt
VerbeterpuntenAls bezoeker cq koper in de winkel zou het personeel wat op dat moment bij de kassa staat er beter op moeten letten wat ze bespreken. De klant hoeft nl. niet te weten hoe ze denken over de collega's en zeker ook geen privé dingen.
Nies van der Schansstraat 5 -7
5161 CE Sprang-capelle