Pluspunten
ruim assortiment en kennis van zaken
Verbeterpuntenweet ik zo niet
Pluspunten
SUPER SNELLELEVERING TOP
Pluspunten
Snelle levering, juiste info.
Pluspunten
zeer vriendelijk en geduldig
Pluspunten
zeer klantvriendelijk
Verbeterpuntenkassiére was klant aan het helpen,moesten wachten om af te kunnen rekenen
Pluspunten
Na een nieuwe indeling, zeer aantrekkelijk shoppen.
Verbeterpuntenmeer reclame maken voor de gevoerde merken. Ik mis dat. werd prima door manlijke hulp geholpen.
Pluspunten
Veel keuze, overzichtelijke winkel
Pluspunten
Heel klantvriendelijk
VerbeterpuntenDe prijzen zijn best hoog
Pluspunten
Is niet te omvatten, moet nog een nieuw woord voor worden verzonnen, UITMUNTEND is nog steeds een te lage waardering.
VerbeterpuntenHeb ik in 15 jaar, als klant nog niet kunnen ontdekken!! Tip: Vooral Doorgaan.
Pluspunten
Goede aandacht voor de koper. Altijd met de juiste schoenen terug gekomen.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenStem de prijzen beter af met je concurrenten.
Pluspunten
Snelle levering, strakke prijs Je moet wel even zoeken naar de juiste maat, maar dat is logisch als je op zoek bent naar een bepaald product voor een scherpe prijs. Maar het is wel gelukt bij ShoeRama!
Pluspunten
De bestelde schoenen zaten kennelijk in een beschadigde doos en derhalve heel attent herpakt in een nieuwe schoenendoos.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering volgens afspraak, goed verpakt
Pluspunten
Vlotte levering
Pluspunten
snelle bestelling/bezorging prima!!!
Nies van der Schansstraat 5 -7
5161 CE Sprang-capelle