Pluspunten
Ik was op zoek naar niet al te dure voetbalschonen. De verkoopster wees mij op schoenen die in de uitverkoop waren terwijl wel al duurdere aan het passen waren. Heel fijn.
Pluspunten
Geeft het gevoel welkom te zijn. Geen haast. Ontspannen. Behulpzaam.
VerbeterpuntenLego tafel ipv TV. De input van kinderen is belangrijk bij het passen van schoenen. Ze moeten goed voelen of de schoen lekker zit. De aandacht moet bij het passen en kiezen liggen. Nu zijn ze afgeleid of willen ze snel terug naar de TV.
Pluspunten
Goede service. Personeel is behulpzaam
Pluspunten
Veel kennis over de schoenen. In de winkel krijg ik altijd goed advies. Ook veel sportschoenen. Online levertijd is snel. Kan voor deur parkeren.
VerbeterpuntenKan ik niet snel bedenken.
Pluspunten
Vriendelijke en vlotte service. Verkopen goede merken aan schappelijke prijzen.
Pluspunten
Parkeren voor de deur
Verbeterpuntenkoffie aanbieden
Pluspunten
vriedelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vrienbdelijk personeel,mooie schoenmerken. Veel keus !
Pluspunten
Vriendelijk, eerlijk personeel en een hele goede service
Pluspunten
Alleen maar! Ook fijn voor grote maten(48)
VerbeterpuntenWeinig, het gamma lichte sportieve schoen voor de grote maten kan altijd beter!
Pluspunten
Schoenen waren na een dag op t gewenste filiaal
VerbeterpuntenBestelde schoenen waren niet apart gezet maar in het rek bij de andere schoenen, gelukkig waren ze nog niet verkocht. Communicatie kan dus beter en zorgvuldiger bestellingen noteren
Pluspunten
Je hoeft de winkelstraat niet in voor een paar schoenen.
VerbeterpuntenKinder voeten opmeten met een apparaat en dan de klant helpen met schoenen in de juiste maat te zoeken
Pluspunten
Vriendelijk word ik te woord gestaan
VerbeterpuntenWilde graag de schoenen met steunzolen dragen. Is ook tegen de verkoper verteld. Echter thuis blijkt dat de zool er niet in kan en met steunzolen zitten de schoenen nu veel te strak. Ik heb ze al gedragen (dus dit is eigenlijk een miskoop zo) dus kan er niet veel mee. Op advies wat opgerekt - deze service kregen we. Dit maakt dan weer een hoop goed. Maar probeer dit bij andere klanten te voorkomen zal ik zeggen.
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort. Netjes op tijd leveren keurig met track and trace. Goed bereikbaar en goede klanten service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Netjes en behulpzaam denken positief met de klanten mee!
Pluspunten
Vriendelijk en hulpvaardig personeel
Nies van der Schansstraat 5 -7
5161 CE Sprang-capelle