Altijd fantastische service

Snel en correct! En altijd geweldige producten

Het ging geruisloos, snel en een mooi nieuw product werd geleverd

Het ging geruisloos, op tijd en een mooi nieuw product werd geleverd.

Snelle bezorging en tevreden over producten

Snel in huis en erg blij met het nieuwe beddengoed: heerlijk materiaal!

Mooie producten

2 badhanddoeken besteld. Prima product, mooie kwaliteit

Snelle service. Niet heel soepel lopende website.

Mooie producten

Mooi beddengoed, hoge kwaliteit. Duur, maar duurzaam.

Geweldig!

Prachtig linnen onderlaken ontvangen, met een daaraan heerlijk zakje geurende lavendel! Super

Uitstekende dienstverlening, veel begrip voor het probleem

Ik had naar de eerste was een klein gaatje in een kussensloop, heb de klacht gemeld en meteen werd er een tevredenstellende oplossing gezocht.

Prima kwaliteit met oog voor milieu

Plus prima service.

good quality, nicely delivered

nice blanket and cover. quality great.

Mooie materialen

Prettige service

Top, nodigt uit naar meer!

Ik ben in alle opzichten zeer tevreden over Yumeko; de kwaliteit van de gebruikte materialen is van hoog niveau, producten worden snel en zorgvuldig verpakt geleverd en het contact met de medewerkers verloopt goed.

Telefonisch wat moeilijk bereikbaar, maar eenmaal aan het praten erg goed luisterend.

De filosofie over hun producten is hét ding!! Daarom alleen al. Kwaliteit en duurzaamheid (gebruiksduur) heeft een positief effect op onze ecologische voetafdruk. Een stop op de wegwerpcultuur.

Geweldig!

Het hele aankoopproces liep op rolletjes. De handdoeken zijn zo zacht en nemen zo goed het water op, echt geweldig. En, het voelt ok heel goed dat je producten gebruikt die niet chemisch zijn behandeld!

Acacav

Afacava

Zeer snelle levering. Mooie natuur vriendelijke verpakking

De bestelde producten zijn snel geleverd in mooie verpakking. Steeds goed op de hoogte gebracht van stadium van leveren.

Superprodukt en perfecte levering

Top, top, top

Mooie producten en het uitpakken was een feestje.

Heel goede kwaliteit linnen en wordt mooi verzorgd en verpakt geleverd.

helaas bleek er een vlekje in de dekbedovertrek te zitten . Het was/is een cadeau en nu belast je di

Het was/is een cadeau die persoon moet nu van alles regelen wat natuurlijk niet de bedoeling is. Ze stuurt de hoes terug en ik zal vandaag een nieuwe bestellen. Hoop dat het retourgeld goed komt maar in zo'n bedrijf als yumeko heb ik vertrouwen, dus beschaadt het niet!

Top van de top

Heb al jaren een heerlijk Yumeko dekbedovertrek. Recentelijk een badjas gekocht. Kwaliteit is subliem. Klantbeleving is top. Fijn geurend zakje met lavendelgeur voor in de kast.

prachtige verantwoorde kleding

hele snelle levering

Ik lig heerlijk onder de satijn katoenlakens. Makkelijk wasbaar en supersnel droog.

Prima en snel!

fijn dat het biologisch katoen is, slaapt fijner

alles ok

Super mooie handdoeken topkwaliteit En ook in mooie kleuren verkrijgbaar. Echte aanrader.

Herengracht 418 SOUS

1017 BZ Amsterdam

020 - 754 91 22

Over Yumeko

Wij geloven dat dromen de wereld kunnen veranderen, want in essentie begint alles met een droom. Wij dromen van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Want de wereld moet veranderen en verduurzamen. Dat doen wij door de wereld van het slapen en de wereld van de slapers te verbeteren. Change the world sleeping – noemen we dat.