Filtre

Linnen slaapt heerlijk

Snelle levering, mooi pakket met lint en lavendelzakje, en het dekbedovertrek is zo mooi. Slaapt heerlijk, erg tevreden.

Prachtige kwaliteit met liefde voor de natuur

Eerlijk bedrijf dat nog weet hoe je in verbinding met de natuur produceert met prachtige kwaliteit.

Na ruim een week nog steeds niets ontvangen

Mijn bestelling zou bezorgd zijn maar heb niets ontvangen. Hierover gemaild maar krijg hierop geen reactie. Jammer dit. Op dit moment ben ik niet tevreden over het verkoop van deze bestelling.

Fantastische kwaliteit met oog voor milieu

Mooie producten. Niet goedkoop maar voor kwaliteit fantastisch! Keurig en efficiënt thuis bezorgd.

Service staat hoog in vaandel

Vandaag bestellen betekent volgende dag in huis. Er wordt meteen gereageerd op mijn e-mail, hetgeen vriendelijk en zeer naar tevredenheid wordt afgehandeld. Absoluut een aanrader!

Prima dekbed, supersnel geleverd.

Prima dekbed, supersnel geleverd.

Prima materiaal en prima service.

Prima materiaal en prima service. Binnen eendag had ik alles binnen.

Prachtige kleuren, super fijne zachte stof

Geweldig!

Prachtig linnen onderlaken! Heerlijk koel slapen en wat een mooie kwaliteit!

betrouwbaar en zorgvuldig

mooi en goed gemaakt en mooi verpakt. Betrouwbaar bedrijf - heel goede communicatie.

Goed en betrouwbaar

Persoonlijke benadering ook bij evt leveringsproblemen met snelle reactie

Fijn

Top producten

Fijne producten, goede kwaliteit, verzorgde levering.

Prima ervaring

Prima ervaring. Mooi product en mooi verpakt!

Een echte belevenis!

De verpakking is als een ware belevenis met kraakvers papieren wikkel rond het gekozen artikel, vergezeld van een fris lavendelzakje! Het produkt (bio-katoen) zelf is van een super kwaliteit!

Geweldige kwaliteit!

Heerlijk zachte stoffen, dat slaapt zalig. Prachtige kleuren en stevige stof, gaat lang mee. Biologische katoen dus zoveel beter voor de aarde! Wij hebben inmiddels al het beddengoed in huis van Yumeko.

prima.

blij met dit product dat ook nog eens duurzaam is.

Mooie spullen en adequate update levering.

Goed en vlot

Eenmaal de bestelling geplaatst en betaald ging het vlot. Het zoeken naar de manier van bestellen via internet ging voor mij stroef. Ik kwam een paar keer ongewild op andere producten uit dan ik wilde.

Mooie producten

Goede uitleg welk kussen geschikt is voor mij. Zakje lavendel bij het kussen. Klein maar zo gewaRdeerd

zeer tevreden

De kwaliteit van de producten is optimaal. Het geeft een goed gevoel en de bezorgservice heel snel.

Prima producten en een snelle levering

Heerlijk dekbed, prachtige kleur

Zeer positief

Snel bezorgd, zorgvuldig verpakt, mooi artikel. Kortom, zeer tevreden !

Goed geholpen

Ik werd goed geholpen