Filtre

Lush towels

Love the rich feeling of the towels and the earthy colour. Will definitely buy more.

prima kwaliteit

Ben zeer tevreden!

Mooi materiaal

Website goed toegankelijk

Een behoorlijk bedrag/ dekbed en overtrek, maar ik ben er ontzettend blij mee!! Prachtig op bed, en het kost wat maar je hebt ook wat!

Heel tevreden

Snel en met zorg verwerkt, mooi laken van gewassen linnen.

Succes!

De linnen kimono/badjas was een succes! De jarige was er erg blij mee, de bezorging naar een ander adres dan waar de factuur naar toe ging ging vlekkeloos, en mijn verzoek of er een papiertje bij kon met een groet en mijn naam (anders wist ze niet wie de afzender was) was geen enkel probleem - Yukemo drukte een kaartje met de gewenste korte tekst. De medewerkster die mij over de telefoon hielp was heel aardig, dacht mee, en snapte meteen wat ik bedoelde. Ook zou ze mijn suggestie doorgeven dit een standard optie te maken - voor een paar euro een leuk kaartje met tekst bij bestellingen kunnen doen zodat die direct naar het naar het gewenste adres gestuurd kunnen worden in plaats van naar het eigen adres, dan ompakken, kaart erbij, en doorsturen. Stuk makkelijker. Ik ben benieuwd. Niets dan lof!

Snel

Snelle service, prachtige kwaliteit, mooi verpakt.

Mooi product

Betrouwbare webshop

Toppie

Geweldig dekbed heel licht prachtige kwaliteit superrrrrrr

Alles prima zoals omschreven, mooi duurzaam merk.

Mooi bedrijf

Goede service met mooie producten

Prima shop

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle levering en fijn stof

Helaas beviel de kleur niet. Maar de levering en stof waren perfect! Helaas kun je de dekbedovertrekken niet los kopen. Er zitten kussenslopen bij. Deze zijn helaas maar in 1 maat te bestellen.

Goede service snelle levering

Koopproces is eenvoudig. Snelle levering ook!

Excellent!

great quality pillow and pillow cases - delivered very quickly!

voelt heerlijk aan en is mooi

prettig, wel duur

Heerlijk

Prachtige kleur, stof voelt lekker aan en slaapt geweldig en twee pluspunten 1) het milieu en 2) de maat. Fijn product

Fantastisch beddengoed

Kwaliteit, kleur is echt top. Een sieraad voor mijn bed. Heb echter twee keer duidelijk bezorgmoment aangegeven en zelfs extra voor betaald, maar daar is niks mee gedaan. Jammer, toen moesten toch weer buren in de weer terwijl ik dat juist wilde voorkomen.

Snelle levering, fantastische producten

Dit is echt de allerbeste aller zachtste kwaliteit

Elke keer weer blij om in mijn bed te liggen. Zooo zacht. Echt heerlijk!

Heel blij

Precies wat ik zocht! Ik ben erg blij met de molton die ik nu heb. Zeker omdat het bedoeld is voor een wat dikkere matras.

Fijne kwaliteit

De onderdekens zijn van heerlijke fijne kwaliteit. Verkoelend en zacht. Het pakje was perfect en zorgvuldig verpakt, de onderdekens in katoenen hoezen en liefdevol was er een zakje lavendel aan toegevoegd. Ik kan yumeko aanbevelen vanwege de kwaliteit en de natuurlijke en biologische materialen.

Zeer goede service

Was de volgende dag al bij t leverpunt.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ