Filtre

Mooi product, snelle levering

Product is zoals op de foto. Mooie kwaliteit. Levering heel snel en mooi verpakt. Luxe uitstraling, hierdoor ook leuk om als cadeau te sturen.

Hele goede kwaliteit en super goede service

Ik heb hoeslaken katoensatijn besteld en het is echt een hele mooie kwaliteit laken. Daar kwamen op 1 stuk na een aantal wasbeurten een paar haaltjes/losse draadjes aan. Klacht gemeld en direct een nieuwe opgestuurd gekregen. Oude wordt onderzocht op de klacht.

Fijne service!

Bij mijn laatste aankoop werd mij de mogelijkheid geboden om de bestelde linnen dekbedovertrekken bij de showroom die niet ver van mijn huis in Amsterdam is gelegen,op te halen ( in plaats van te wachten en te wachten op een bezorger). Dat heb ik zeer gewaardeerd.

Prachtige kwaliteit

Naast dat de producten van goede kwaliteit zijn, is het ook een fijn bedrijf met goede service!

Zoals het hoort, website, bestelling en levering.

Mooi dekbed, goede service, maar te duur vergeleken met hun partner met vergelijkbaar product

Via het op Google zoeken naar reviews op een duurzaam donzen dekbed kwamen we op het mooie initiatief van gerecycled dons van *****. De reviews van o.a. de consumentenbond zien er goed uit. Toen we echter wat verder keken op de consumentenbond pagina kwamen er ook reacties dat de prijs wat hoog is vergeleken met het dekbed van ducky dons. In eerste instantie dachten we dat als je het dubbele betaald er dan verschil van kwaliteit in zou moeten zitten. Voor de zekerheid bestelden we zowel een dekbed van ****als van ***** Vervolgens zagen we op de site van **** dat ***** hun leverancier van het dons is. Na ontvangst van de recycled dons all seosons van zowel **** *** euro als Ducky Dons Nextlife 4 seizoenen dekbed *** euro kon ik geen enkel verschil ontdekken. De naden, gevoel van het stof, labels, dikte, inhoud op de labels op de logo/naam na komt allemaal overeen. Het gaf mij de indruk het dubbele te betalen voor hun marketing. Ik heb die van Yumeko daarom teruggestuurd en die van ***** behouden. Het proces van binnen de 14 dagen terugsturen en geld terug is overigens prima en netjes verlopen.

Tevreden

Vlotte bestelling en levering. Producten van gewenste kwaliteit.

Mooi, zacht, hoge kwaliteit en duurzaam!

Ik heb de Jersey beddengoed en ben meteen verliefd op de kleur, het materiaal en de hoge kwaliteit. En je hebt een goed gevoel want het is duurzaam gemaakt - goed voor het milieu en voor je lichaam. Echt aanrader!!

hele mooie kwaliteit

super mooie lekkere dikke deken fijne snelle levering bedankt groet Monique

Prachtig dekbedovertrek, mooie kwaliteit.

Goede levering, volgens afspraak. Prachtig dekbedovertrek, mooie kwaliteit.

Mooie katoen en mooie afwerking!

Heb nog geen ervaring met de overtrekken. Ben benieuwd of ik ze heel zorgvuldig moet strijken. Hoop natuurlijk van niet. Opmerking de slopen zijn niet double face!!

Heel erg blij mee

Ik had wat vragen over de hoeslakens en ben heel fijn geholpen. Snelle service en verzending. Beter kan niet.

mooie producten, efficiënte service

afhandeling duidelijk, eenvoudig. snelle levering. Mooie producten

Snel en perfect

Snelle verzending en mooi verpakt

Heerlijk wollige zachte handdoeken

Ik ontving de dag nadat ik de bestelling had gedaan al mijn badgoed. Kleur forest green. Heel snel dus en met zorg verpakt. Met een lekker lavendelzakje erbij voor in de kast. Voor het eerste gebruik waste ik de handdoeken eerst en deed ze daarna in de droger. Er kwam wel een handvol pluis uit het filter van de droger. Ik hoop maar dat dit bij de volgende was/droogbeurt voorbij is.

Goede kwaliteit, verantwoord gemaakt en op tijd op afspraak bezorgd

Heerlijk hoeslaken en dekbedovertrek. Kleur en glans komen goed overeen met de afbeeldingen op de website. Voelt heerlijk zacht aan en blijft mooi in de was. Ook heel fijn dat het duurzaam geproduceerd is.

Perfect en snel.

Zie boven!

Eerlijke bed en badspullen en snelle bezorging

alles zou zo goed en duurzaam geproduceerd moeten kunnen worden

Keurig, en bovendien geweldig beddengoed

Erg enthousiast over de materialen en kleuren. Een feest om in bed te liggen, zonde om te gaan slapen.

Prima product en service

Ik kocht een donzen dekbed n.a.v. tests consumentenbond. Heb nu een prachtig product. Werd zeer snel bezorgd en communicatie over bezorging was ook uitstekend. Daarna een dekbedovertrek gekocht; dezelfde ervaring.

Mooie producten en topservice

Mooie kwaliteitsproducten die supersnel worden geleverd. Vaak op een attente manier ingepakt, dat kan ik altijd waarderen.

Mooie kwaliteit dekbedovertrekset met hoeslaken

Overtrekset katoen Tencel™ double face blue stripe/blue chambray

Keurig verzorgd

Alles netjes verzorgd van bestelling tot uitlevering.

Klantvriendelijk

Dachten goed met me mee en hoe bijzonder is het om in de showroom, op je gemak een kussen uit te mogen proberen! Vervolgens is de levering zoals beloofd, al de volgende dag.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ