Filtre

Duidelijke website

Eenvoudig, duidelijk, snel.

Fantastische service!

Doortastende klantenservice, klantgerichte benadering met humor en directe actie.

Bijna helemaal in orde

Mooie kwaliteit dochemat. Alleen zat er al 1 haal van de mat los. Wel mooie kleur, het ocre geel.

Via de telefoon besteld, omdat het niet lukte op de computer. Diegene die mij te woord stond, was heel hulpvaardig en geduldig. Ben heeeel erg blij met het laken en........... het is ook nog goed voor het milieu. Er zat ook een gratis zakje lavendel bij, heerlijk.

Uitstekende service.

Vriendelijk geholpen.

Jammer dat tot 2 keer toe de kleur van de badmatten niet scoorde met de kleur van onze badkamer. Ik heb dan maar de off white genomen omdat ik de badmatten mooi vond en wit het altijd wel doet. Yukemo heeft snel en adequaat gereageerd op de terugleveringen en de snel toezending van die die ik nu heb. Fijne firma!!

Snelle levering, mooie producten!

Op zondag besteld, maandag al geleverd. Hele goede kwaliteit producten. Een baby matras gekocht, onze zoon slaapt vervolgens nog beter!

Snelle levering en prachtig product

Super snelle levering en prachtig zacht beddengoed!

Uitstekende kwaliteit. Hoofdkussen met kapok slaapt heerlijk

Dii heerlijke dunne hoofdkussen is helemaal prima. Eindelijk een kussen die lekker ding is en ook nog met kapok.

Zeer snelle levering

Top kwaliteit wollen dekbedden, warm en niet zwaar.

Geweldige stof, goede service

Plezierig

Snel geleverd en mooi product

Bestelling de volgende dag al in huis. Netjes verpakt.

Geweldig!

Super snelle levering

Goede site, kwaliteit, duurzaam, snelle levering

Luxeprobleem, veel keus que hoeslakens

Uitstekende kwaliteit, snelle levering

De kwaliteit van dit laken overtreft de zgn “hotelkwaliteit” en is ook nog eens duurzaam geproduceerd. Win/win situatie!

Perfecte service

Het besrellen via een cadeaukaart lukte niet Stephanie van de klantenservice heeft alles in het werk gesteld om mij te helpen, echt geweldig! En de handdoeken zijn heerlijk!!

Top kwaliteit!

Wat een fijn bedrijf! Mooie spullen van een duurzame kwaliteit. Heel erg blij mee.

Mooie, goede producten

Aan de prijs, maar dan heb je ook wat. Gaat lang mee, blijft mooi. En milieuvriendelijk geproduceerd.

Geweldig geholpen en snelle levering

Fijn gesprek gehad vrijdag en zaterdag al geleverd . Ik ben zeer tevreden een dikke 10 is op zijn plaats vr.gr. A.Rauwerda

Fijne experience

Mooie producten, fijne experience.

Lekker zachte hoeslakens

De hoeslaken die ik kocht voelt inderdaad erg zacht aan en voldoet aan de omschrijving

prachtig beddengoed, maar ingewikkelde website

Ik vind de website erg gebruikersonvriendelijk. daarnaast kreeg ik via de VVAA (via het blad Arts%auto) een aanbod van 10% korting op het beddengoed, maar dit heb ik niet teruggezien in de factuur. De bezorging was wel supersnel

Elke keer ben ik verbaasd van de goede kwaliteit van jullie producten!!!

Ik heb al eens lakens gekocht bij jullie en die waren megaaaa zacht en warm. En onlangs bestelde ik nieuwe bad handdoeken en wederom waren ze fantastisch!! Ik kan Yumeko alleen maar aanraden aan iedereen die kwalitatieve beddengoed en badlakens wilt die ook nog eens duurzaam zijn!!! Mega content!!

Geweldige producten van Yumeko!!

De uitstraling van de producten van dit merk is fantastisch. Alleen de allerbeste materialen worden hierbij gebruikt. Ik was zelf gevallen voor het linnen hoeslaken! Maar ook de manier zoals alles is verpakt, een verweldiende 10! Uitmuntende kwaliteit voor een geweldige nachtrust! Voor mij is er maar een beddengoedmerk en dat is....Yumeko!

mooie kwaliteit en goed verzorgd

mooie kwaliteit en goed verzorgd