Filtre

Verzorgd, mooi, maakt me blij.

Kleur zoals op de foto's. De stof is aangenaam om aan te raken. Verzorgd geleverd met liefdevolle extra lavendel zakje. De hele ervaring (bestellen, toekrijgen en gebruik) maakt me blij. Een meerwaarde aan mijn thuis en m'n leven :) Bedankt!

Prima levering,snel en verzorgd

Alles snel en goed verzorgd

zeer tevreden

Eenvoudig bestelling(en) te plaatsen, korte levertijd en kwalteit van de producten

Super fijne producten, top klantenservice!

Super fijne producten, top klantenservice!

Prima service fout met cadeau bon gemaakt door mij prima en snel opgelost door yumeko en een super snelle levering

Heel goede kwaliteit en klantvriendelijk

Het geeft mij een goed gevoel : voor mezelf /mijn omgeving/de mensen die eraan gewerkt hebben zo ‘n eerlijk en zorgzaam product te mogen ontvangen. Dat slaapt naar meer ..

Prima afgehandeld. Snelle levering en goed verpakt

Prima afgehandeld. Snelle levering en goed verpakt

Highly recommended!

Excellent quality, packaged with detail, and fast delivery!

kwaliteitsproduct

dekbedhoes fantastische kwaliteit

Ik ben niet echt tevreden.

Ik kocht 2 overtrekken. Ze zouden het dinsdags geleverd worden, maar toen was ik niet thuis, dus dan de woensdag maar. In Limburg lag een flink pak sneeuw en werd het de donderdag. Opeens een bericht dat het bezorgd was, maar het was niet bezorgd. Dus ik bel op naar het bedrijf dat moet leveren, ik kreeg een medewerker aan de lijn en ik legde uit wat er gebeurd was. Ze zou meteen contact op nemen met Post nl, en me dezelfde dag erover terug bellen, maar er kwam geen belletje van yumeko, ik had zelf de post gebeld die ik binnen 2 minuten aan de lijn had, de leverancier moest bellen, zeiden ze. Ik belde de dag erna de leverancier en ik kreeg iemand anders aan de lijn, die me een nieuwe set stuurde. Paniekvoetbal noemen ze dat. Want die dag kwam dan toch nog het pakket, vandaag kwam dan de tweede doos, die moet ik dan weer gaan terug sturen, allemaal onnodig werk, want ik ga autoloos door het leven, over duurzaam gesproken. Ik heb vandaag 1 set in de was moeten doen, want ze stinken naar 1 of andere chemische stof waardoor ik geen lucht krijg en er niet in kan slapen, ik hoop dat het na het wassen er uit is, want anders zijn *** over de balk gegooid. Als ik de baas was van de medewerk kon ze vertrekken. Je moet klanten niet aan het lijntje houden. Dat kost klanten. Ik had me nog een dekbed willen kopen van de zomer, maar daar zie ik voorlopig vanaf, de service is te slecht.

Mooie producten

Al meerdere producten besteld, prachtige kwaliteit en kleur handdoeken, badmat

Besteld en uitermate snel het juiste produkt geleverd gekregen

Prachtig,snel en kwaliteit uitstekend

Heerlijk beddengoed wel prijzig maar super kwaliteit en snelle levering. Top

Heerlijk materiaal

Heel fijn materiaal, valt ruim, goede pasvorm. Ik ben erg blij dat ik een milieu vriendelijke producent heb gevonden in jullie.

Heerlijk!

Voelde, rook al als een cadeau om te openen het pakje met het lavendelbuideltje in het pakketje erbij. En het slaapt fijn, zacht! Blij met mijn overtrek!

Mooie producten, duurzaam, verzorgd en duur

Mooi product, snelle levering, heldere communicatie

Mooi product, duurzaam, snelle levering, heldere communicatie

Goede levering, prachtig materiaal en kleur, slaapt heerlijk

Zie boven

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kussenslopen. Heldere communicatie en snelle levering.

Gewoon erg mooie product en zo’n fijn idee dat alles verantwoord geproduceerd is

Vriendelijke klantenservice en top producten. We hebben twee dekbedden van gerecycled dons en verschillende overtrek sets en we slapen er heerlijk onder. Zelfs in onze kampeerbus bij temperaturen onder 0 is de lente/herfst uitvoering heerlijk warm.

Eenvoudig en kwalitatief

Op de website vergelijken tussen de verschillende opties is zeer eenvoudig. Eens gekozen stond onze dons al snel voor de deur. Het product zelf is zeer goed! Heerlijk warm en zacht, valt mooi om je lichaam en laat daardoor geen koude lucht binnen. Wij hadden eerst een erg oude synthetische dons en voelen ons nu heel erg verwend met deze.

HEEERLIJK zacht laken. Handdoeken nog wat hard, maar prachtige kleur

Laken echt superlekker om op te liggen. Ga er wsl nog de dekbedhoes bij kopen, al is ie zeker prijzig. Leuk bedrijf, spulletjes ook leuk verpakt. Echt anders dan anders

luxe beddengoed

zeer mooie kwaliteit beddengoed dat kleurecht blijft

Snelle levering, mooie deken

Door mijn eigen fout was ik vergeten om een kortingscode in te voeren bij mijn bestelling. Één telefoontje naar de klantenservice en het teveel betaalde geld werd meteen teruggestort. De deken is prachtig en lekker warm.

heerlijk dekbedovertrek!!!!!!!!

Warm in de winter. Koel en bedekkend alleen zonder dekbed erin in de zomer. Erg enthousiast!!!!!!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ