Filtre

Zeer goede kwaliteit beddegoed

Flanellen laken. Heeeeeeerlijk zacht om in te slapen!!

Idem

supersnelle levering, mooi product!

Mooi duurzaam product en snel geleverd

Net een dekbeddenovertrekset gekocht: voelt heerlijk aan, mooie kwaliteit.

Levering verliep prima. Dekbedovertrekset is mooi ingepakt. De kwaliteit is goed, en het slaapt heerlijk!

Super service en mooi kwaliteit produkt

Had wat problemen met de website, maar super snel en goed online geholpen. Produkt en kleur en heel erg mooi. Erg blij mee!

Perfecte dekbedhoes

Katoen met Tencel: heerlijk zacht, warm en luchtig tegelijk. Blue chambray: prachtige kleur. En direct geleverd. Top.

Heerlijk zachte badjas geurend naar lavendel

Mooi en snel

Prachtig dekbed en ubersnelle levering. Niet normaal. En fijn, ook aan vermijden van plastic bij dichtmaken is gedacht. En heel leuk, nog een lekker geurend cadeautje erbij.

Heerlijk materiaal en vlotte levering

Idem

Prima geregeld

Een goede en vlotte levering

Klanten service behulpzaam ,en snelle reactie en snelle levering

Goede kwaliteit

Mooi

Een goed telefonisch contact gehad net meerdere medewerkers, zeer behulpzaam!

Heel goed!

Het begint natuurlijk met de verpakking. Daar is veel mooie aandacht aan besteed. Heerlijk, dat deurzakje met lavendel! Maar ook het papier, de linten en alles met respect voor de natuur. Helemaal mijn ding! Ik had kussenslopen besteld van satijn katoen. En ook die zijn prachtig. Het is zacht en glansend en de kleur is precies wat ik wilde (ik heb er al een dekbedset van maar wilde nog meer kussenslopen).

Uitstekende service

Mijn cadeau-code werkte niet direct online, maar dit is door de servicedesk van Yumeko zeer snel en klantvriendelijk opgepakt. Ik heb twee schitterende douchelakens ontvangen.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Fijne handdoeken en badmat

Fijne produkten, kleuren zijn wel even afwachten. Badmat is andere kleur stone green dan handdoeken. Ik ben er blij mee.

Mooie kleuren en kwaliteit

Vriendelijke klantenservice. Mooi beddengoed van flanel gekocht. De kleuren mosgroen, beige en okergeel zijn super mooi. Het voelt warm voor de koude wintermaanden. Peeling ontstaat al snel, was tips gekregen om dit in de toekomst te verminderen.

Geweldig!

Een prijs winnen en dan ook nog zulke prachtige handdoeken! Wie wil dat nou niet. Prachtige kwaliteit, mooie kleur en ze drogen ook nog goed. Complimenten.

Na 1 dag geleverd … badlakens nog niet gebruikt… is voor uitzet zoonlief… maar het lavendel buideltje heb ik wel ingepikt ;))

Hemels slapen

Het Tencel dekbed in combinatie met de fluweelzachte gewassen katoen satijnen overtrek is hemels. Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen!

Uitstekende kwaliteit!

Mooie kwaliteit handdoeken met luxe uitstraling. Super snelle levering!

Goede kwaliteit en een eerlijk product in een .

Ook met matras en een topper van 9 cm past het nog eromheen .

Prachtige kwaliteit

Vlotte levering en prachtige kwaliteit

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ