Filtre

Snel bezorgd, prima kwaliteit

Heerlijk ruim linnen laken

Genieten onder ons nieuwe linnen laken

Heerlijke dekbedovertrek

De linnen dekbedhoes is heerlijk warm en zacht.

Vlot, netjes

prettige service

Dekbedovertrek voldeed niet geheel aan mijn verwachtingen, en heb ik in overleg met Yumeko teruggestuurd. geld terug gekregen.

Snelle service, heerlijk dekbed

Heerlijk gerecycled dekbed besteld, super snel ontvangen. Oude dekbed ingestuurd om ook te recyclen. Ook de overtrekken zijn heerlijk zacht.

Prachtig beddengoed

Sinds mijn ervaring met Yumeko wil ik geen ander beddengoed meer.

Snel en top dekbed

Perfecte luxe dekbedovertrekken

De producten zijn top. De verzilvering van een cadeaukaart verliep echter uiterst rommelig. Ik kon een bestelling plaatsen, waarbij ik niet kon controleren of het tegoed van de kaart was afgeschreven. Later bleek dat ik een gratis bestelling had geplaatst.

Yumeko is top

Wij zijn al jaren blij met beddengoed van Yumeko. We gaven dit jaar de kinderen een set en de reacties waren 100% positief, heerlijk om onder te slapen.

Heerlijke producten, fijne service!!!

Ik begin al een aardige collectie Yumeko te hebben, heeeeeeerlijk!!! Wat een slaapcomfort! En het ziet er prachtig uit.

Alles liep zoals verwacht. Mooi product

Heel prettig om met Yumeko te zijn

Fijne ervaring. Heel natuurlijke producten. Ozo fijn! Ik heb n kruikenzak gekocht en lang geleden 6 wollen kruikenzakken. Kinderen zijn or ontzettend blij mee. Het mooiste kado ooit wat we hebben gekregen. Zo heerlijk warm! Dank jullie wel hiervoor. Vriendelijke groet Marianne.

Levering was super snel en de kwaliteit van de handdoeken, washandjes & badmat is fantastisch. Ik had alleen een andere kleur verwacht. Kleur van de producten was enigszins anders dan op de foto.

Echt prettig bedlinnen!

Kwaliteit goed, snelle service en leuk ingepakt met zakje lavendel

Topkwaliteit en snelle levering!

Precies de kwaliteit, kleur en materiaal waar ik naar zocht! Goede prijs/kwaliteit en snel geleverd!

Altijd snel, efficient en natuurlijk top kwaliteit

We gebruiken de handdoeken van Yumeko in onze sportschool Double Shift in Amsterdam. Onze klanten zijn zeer tevreden en wij ook. De handdoeken zijn top kwaliteit en gaan heel erg lang mee ook met erg intensief gebruik.

Top!!

Yumeko belooft een goed product en maakt dit ook waar! Zeer tevreden met de geleverde goederen. Ook bestellen en levering ging moeiteloos. Top bedrijf!

Tevreden

Heerlijk onder geslapen. Het ziet er ook erg mooi uit

Retour na 5 weken nog niet afgehandeld

In december 2 hoeslakens besteld. Vanwege de kleur 1 geretourneerd op 27 december. Nu nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Vind het heel lang duren. En het is voor mij een heel groot bedrag.

mooie, eerlijke producten

De kwaliteit is hel goed van het beddengoed en de linnen handdoeken en de dekbedden die we gebruiken. Snelle verzending en met zorg ingepakt.

Supermooie kwaliteit!!

Wat een goeie kwaliteit beddengoed is dit. Ik had de flanellen overtrekset al een aantal jaar in gebruik en deze blijft echt mooi en gaat niet pillen of dun worden. Nu nog zo’n zelfde set gekocht in een andere kleur. Zeer tevreden.

Fijn materiaal dekbedovertrek!

Het dekbedovertrek van katoen satijn voelt fijn aan. Zacht en glad! Het blijft alleen niet helemaal lekker op zijn plek zitten rondom de deken, dat is dan wel weer irritant. De kleur is ook mooi en komt goed overeen met de foto’s van de website. Ik had gekozen voor blush rose. Bestelling was ook snel geleverd, de volgende dag. Goed verpakt!

Top product, top bedrijf

Mijn dekbed en beddengoed van Yumeko zijn heerlijk. Hoge kwaliteit en lekker in gebruik. Het voelt als een aankoop voor het leven. Dat het ook nog verantwoord is is super er bij. Dat het bedrijf dan ook nog zo klantvriendelijk is maakt het helemaal af. Ik zou nooit meer ergens anders beddengoed kopen. Yumeko, don't go changing.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ