Filtre

Zou nog een keer bestellen

Vlotte levering en prachtige kwaliteit.

Vlotte levering en met zorg verpakt. Prachtige kwaliteit. De stof voelt heel anders aan. Veel gladder, waardoor ook het dekbedovertrek verwisselen veel gemakkelijker gaat. Mooi meegenomen. Ik ben er blij mee!

Prachtig en snel

Supersnelle levering, prachtig dekbedovertrek en kleur komt goed overeen met de kleur op het beeldscherm

Echt super !!

Heb dekbed overtrekken van katoen satijn. Je wil echt niet meer anders is echt heerlijk om onder te slapen. Zou t echt aanraden!!!

Bestelling en verzenden ging prima

Eindelijk een hoeslaken dat om ons matras past ( 180x210x30) Jersey altijd lekker en biologisch helemaal top. Ook katoensatijnen overtrek bevalt prima

helemaal goed!

Snel, mooi verpakt. Heel fijn met dat zakje lavendel!

Mooie producten!

Mooie producten, comfortabel en goede kwaliteit.

te vroeg

ik heb het product in goede staat ontvangen maar nog niet in gebruik genomen dus ik kan daarover niets schrijven; de levering verliep overigens vlot. De vraag om een review kan misschien beter iets later worden verstuurd omdat ik het product pas sinds gisteren in huis heb. Een eerdere mail met een vraag van mij tav van het beoogde product aan de Klantenservice werd niet beantwoord en is nog steeds niet beantwoord!

Snelle service, en goed telefonisch contact!

Goede waren en op tijd geleverd

Mooie kwaliteit en goed verpakt

Heerlijk slapen onder een linnen dekbed

Dekbed kwam snel, netjes verpakt in een doos met een zakje lavendel. Het slaapt heerlijk, zeker met wisselende temperaturen, en de kleur is heerlijk vrolijk.

Superfijn

Vlot besteld en de keuze om het pakje af te halen vond ik erg fijn. Prachtige kwaliteit bad- en beddengoed.

Duidelijke website. Prachtig materiaal. Het bestelde dekbedovertrek is zijdezacht en heeft een mooie glans. De kleur is echt heel mooi.

Uitstekend spul

Zoals altijd weer prima beddegoed en een zakje lavendel als extraatje.

Professioneel en betrokken vind ik Angelique Poortvliettvliet

Hele goede voorlichting gekregen over de door mij gestelde vragen over de Yumeko. Ik ben enthousiast over de ekologische produkten van Yumeko en ik ga dit delen met mijn vrienden en kennissen ! Het dekbed, linnen/katoen slaapt heerlijk. Het Tencel dekbed wil ik binnenkort ook aanschaffen. Succes Yumeko !

uitstekende service

mijn nieuwe dekbed overtrek scheurde op de naad, ik kreeg per ommegaande en nieuwe toegestuurd.

Schitterend beddengoed!

Zeer snelle levering van prachtig beddengoed. Zoals beschreven op de site....zo is het ook. Ik ben er super blij mee.

Fijn u gevonden te hebben

Prima spul, perfect verzorgd.

Mooie producten en super service

Ik wilde een aantal nieuwe producten kopen(slopen, kussens) en naar een aantal gesprekken een keuze gemaakt. Het verliep allemaal super, goede service and heel erg goed verpakt. Daarnaast zijn de producten ook echt super.

Van het ingescheurd dekbedovertrek was de garantietermijn van één jaar net met 10 dagen verstreken. Na telefonisch overleg met Yumeko werd geadviseerd om het dekbedovertrek op te sturen. Binnen één week ontvang ik een nieuw dekbedovertrek. !! Wat een prima service !!

Buitengewoon

I.v.m. noodzaak om spoed gevraagd voor mijn bestelling en aan dat verzoek is ruimschoots voldaan. Zeer vriendelijke, geduldige, behulpzame telefoniste De materialen zijn alle van een prachtige kwaliteit. Zeer luxe verpakking. Kortom: topkwaliteit.

Natuurvriendelijk

snel kunnen bestellen, snel geleverd, mooie duurzame verpakking, ik kan de doos hergebruiken, mooi product.

Jammer dat het in plastic is verpakt

Prima beddengoed, prima service.

Heerlijk linnen beddengoed. Vlot geleverd.

Heel tevreden!!

Super snelle bezorging en geweldige kwaliteit

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ