Filtre

Heel snelle levering

Heerlijk zacht beddengoed en snelle levering.

Heerlijk zacht beddengoed, prachtige kleuren en nog milieuvriendelijk ook. Dat slaapt natuurlijk extra lekker.

Snel en goed

Goed verpakte badlakens werden zeer snel geleverd. Kwaliteit staat voorop. Zeer tevreden.

Heerlijke bedsokken,wacht op een nieuwe levering

Goede service, snel bezorgd, uitstekend product

Met zorg verpakt. Informatie over het product en productiewijze bijgesloten. Een heel fijn aanvoelende stof en prachtige kleur! het is echt een genot om onder dit dekbedovertrek te slapen. Zeker ook omdat je weet dat het natuurlijk is voor jezelf en de omgeving en er geen chemicaliën aan te pas zijn gekomen. Gewoon zoals alles zou moeten zijn eigenlijk.

Heerlijk!

De stof is prachtig, voelt heerlijk aan! Kost wat, maar dan heb je ook wat!

Fantastisch!

Ben erg blij met mijn nieuwe kussen (wol, stevig) en de satijn katoenen night blue dekbedovertrek. Precies de goede kleur blauw en wat slaapt het héérlijk! Zeker omdat het biologisch katoen is en fairtrade. Precies wat ik graag wil dus. En dan is het ook nog zo mooi verpakt in dezelfde kleur katoenen zakjes, mooi te gebruiken voor wat anders! Ga nog meer bestellen :-)

Snelle en goede servce

Een zaak met een mooie ideologie en mooie producten. We zijn op het spoor gezet van Yumeko door de TV reclame. Bestellen ging makkelijk en de volgende dag was de bestelling al geleverd, ondanks de drukke (corona)tijd. Ik heb bedlinnen besteld. Het ziet er mooi uit. Ik ben wel benieuwd of er mogelijk nog meer variatie komt in gekleurde dessins met zo mogelijk ook wat fellere kleuren. Dit voor een eventueel volgende keer.

Prachtige producten, verrassend snelle bezorging!

Heel erg blij met de overtrekset die ik bestelde. Het is de (hoge) prijs meer dan waard, in kwaliteit en de bijdrage aan een betere wereld. Dat slaapt toch een stuk lekkerder :) Ik bestelde om elf uur 's avonds en de volgende ochtend werd het al gebracht! verpakt als een mooi cadeau met zakje lavendel; super om zo je bestelling te ontvangen!

Geweldige kwaliteit

De handdoeken voelen heel zacht aan en drogen supergoed. Ook de badmat is een genot om op te staan. En ook nog eens Fair Trade! Wat wil een mens nog meer...

Fantastisch!

Gebruiksvriendelijke website met goede communicatieve mogelijkheden waardoor je geïnformeerd wordt zodra bijvoorbeeld een product weer leverbaar is dat tijdelijk uitverkocht was! Mooie kwaliteit van de producten en zeer snelle levering indien op voorraad!

Heel prettig!

Fijn product, snelle levering, persoonlijke touch.

Hoeslaken Top. Slopen iets minder

Hoeslaken, echt goed. De slopen vind ik wat dun.

Super klantenservice!

Product wat ik wilde paste niet op ons kinderbedje, dus even gebeld en binnen 2 minuten was alles zeer vriendelijk en soepel geregeld. Volgende beddengoed wat ik ga aanschaffen zal zeker hier vandaan komen.

Snel en netjes

Het pakket kwam snel en was keurig en geurig verpakt; om blij van te worden. De handdoeken zijn heerlijk zacht. Een aanrader!

Snelle levering en perfecte service

De levering was snel en de aftersale service was perfect. Een echte aanrader !!

Snelle levering en blij met natuurlijk beddegoed

Het zit in de was om het vervolgen uit te kunnen proberen

Snel, vriendelijk, goed geholpen

Mooie kwaliteit

Bijzonder positief

Allereerst de producten: heel mooi en prettig dat er zoiets is als bio katoen enz. Verder goede ervaring met klantenservice.

Een geweldige paar sokken die ook nog eens goed zitten en duurzaam geproduceerd zijn

Fijnste en xachtste beddengoed, snel geleverd

Eenmaal onder een yumeko dekbed en beddengoed... dan wil je nooit meer iets anders... heerlijk zacht... aanrader!

Tot nu toe is het contact met Yumeco (Wiebke), uitstekend bevallen

Oké

Ik heb 2 x 140 besteld. Ze zijn 155 breed. Ik dacht dat het dekbed erin zou schuiven, maar dit is minimaal. Een nadeel, bij het uitpakken kwamen er heel veel losse draadjes mee, echt heel veel!! Ik kom ze nog steeds tegen. De wasmachine zat ook helemaal onder.

Perfect geregeld

We zijn zeer tevreden met de kruikhoes, een geweldig product.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ