Filtre

Goede kwaliteit, goede service

Het dekbedovertrek dat ik heb besteld is van goede kwaliteit en heerlijk zacht. Het werd snel bezorgd, en toen bleek dat de kussenslopen een andere tint hadden dan het overtrek kreeg ik meteen nieuwe toegestuurd. Ook alle andere artikelen die ik in de loop van de jaren bij Yumeko heb besteld (dekbedden, hoeslakens, kussens, badkleedje) bevallen nog steeds erg goed. Dat alles eco en diervriendelijk is, maakt dat ik er extra blij mee ben.

Een fijn dekebed gekocht, snelle levering. Netjes verpakt in een katoenen hoes en ik geniet van het geurrzakje met lavendel wat erbij zat.

prima order netjes afgehandeld en geleverd

Prima, netjes verpakt en snel ontvangen.

Uitstekende service

Door een technische probleem (waarschijnlijk iets met cookies op mijn PC) lukte het bestellen niet. Eén mailtje was voldoende! Binnen een paar uur was de bestelling administratief in orde. Binnen één dag de bestelling verstuurd. We hopen de dikke zachte handdoeken jaren te kunnen gebruiken!

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie producten, goede kwaliteit en snelle levering.

Perfect!

Snelle levering en prachtige producten.

Fijne service Snelle levering Geweldige produkten Top firma

Misverstand

Ik had een zomerdekbed gekocht, 2 jaar geleden. Daar was iets mee foutgegaan, al had ik destijds een medewerker gevraagd of het kon. Ik moest een nieuwe kopen. Dat deed ik, maar kreeg een heel andere dan ik had. De nieuwe wilde ik niet en moest ik terugsturen. Kan nu niet het gewenste zomer dekbed meer kopen. Jammer.

Helemaal top!

Snelle levering, producten van goede kwaliteit. Zeker aan te raden!

Heerlijk luxe donzen dekbed

De levering was ondanks de drukke periode supersnel! Het dekbed zat goed ingepakt met heerlijk lavendelzakje. Het dekbed bestaat uit twee delen en voelt heerlijk aan. Luchtig en warm.

Vriendelijke service en top kwaliteit

Doordat ik iets bij wilde bestellen heb ik contact gezocht met de klantenservice. Die mij heel vriendelijk heeft geholpen en heeft meegedacht in oplossingen. Het beddengoed wat ik heb besteld is zijdezacht en voelt heerlijk aan.. Een tevreden slaper!

Fantastisch!!!

Goede kwaliteit en heerlijk om tussen te slapen !

top

snelle service en mooi produkt

Mooi materiaal

Mis wel een ophanglusje aan de washandjes

Product valt tegen, goede retourvoorwaarden

De bestelling werd snel geleverd. Het dekbed was echter kouder dan verwacht. Ik denk dat het aan de ‘onderkant’ van warmteklasse 1 zit. Gelukkig zijn de retourvoorwaarden gunstig, zodat ik het dekbed na 1 nacht proefslapen mocht terugsturen. Maar zo snel als de afhandeling van de verkoop ging, zo traag de afhandeling van het retour. Na een week nog geen bevestiging gekregen, laat staan de terugbetaling. Ik ben overigens zeer voor de natuurlijke biologische producten van Yumeko en heb daar ook meer geld voor over.

goede kwaliteit

blij met mijn hoeslaken, goed kwaliteit, passen prima om de matrassen

snelle levering, heerlijk biodekbed

bestelling en levering was supersnel. Prachtig katoensatijnen dekbedovertrek.

prima !

Lekker dekbed. En mooi hoeslaken. Fijn gevoeld dat we voor duurzaamheid hebben gekozen!

Prima artikelen en levering

Prachtige producten en fijne service

De producten zijn allemaal van prachtige kwaliteit, zoals omschreven op de website. Snelle en fijne communicatie bij vragen.

Netjes ingepakt. Mooie en goede kwaliteit.

Beste sokken ooit.

Ik heb 2 paar alpaca bedsokken gekocht als cadeau voor mijn vriendin. De sokken zijn van geweldige kwaliteit en voelen erg luxe aan, de fijnste sokken die ze ooit heeft gehad. Ze zijn weliswaar prijzig, maar ze hun geld waard. Bestellen was eenvoudig en de bestelling werd snel verzonden. De sokken waren netjes verpakt en er zat bovendien nog een geurbuiltje bij, erg leuk!

Niet probleemoplossend

Ik wilde een kleinere kussensloop bij de set. Dat was onbespreekbaar op een onvriendelijke manier.

Snelle reactie nav vraag

Prachtig product!