Filtre

Top Service!

Wat een heerlijke dekbedovertrekken. Helaas de verkeerde maat gekregen en hier kwamen we pas laat achter. Wat een top klantenservice want als het goed is liggen we morgen onder het heerlijk nieuw opgestuurde overtrek!

Langsam

Je heeft gezegt dat ik mijn pakket de volgende dag zou krijgen maar het was 4 dagen later hier. Dan zegt zo!

de website was duidelijk, product informatie goed, en levering zoals afspraak

alles was overzichtelijk, de kleuren zoals op de site en de productinformatie was duidelijk wat ik fijn vond, de verzending was ook goed.

Mooie producten en snelle levering

Webshop is overzichtelijk, producten zijn mooi, kwalitatief en duurzaam. Ook de levering was zoals verwacht, helemaal top!

Perfecte klantenservice

Mooie producten en klantenservice die goed bereikbaar is en behulpzaam. Ieder jaar zal ik mijn bed/ badkamer collectie aanvullen met producten van Yumeko.

Snel geleverd, heerlijk zacht

Heerlijk, warm, zacht overtrek.

Prijs-kwaliteit verhouding helemaal goed!

Mooi duurzaam product en goede service

Ik heb hier voor het eerst iets gekocht. Goede website. Mooie duurzame producten. Verzending is snel en goed ingepakt. Heel fijn dat ik via Yumeko mijn oude dekbed van dons kan recyclen. Mooie service. Klein minpuntje is dat ik de knoopjes niet tijdens het betalingsproces kan bestellen, maar via een aparte mail, maar ik werd snel geholpen. Zal zeker aanbevelen.

Prima product, snelle levering

Prima product, snelle levering.

Prima service en kwaliteit. Eko! Fijn.

Altijd goede ervaringen met Yumeko

Snelle levering en altijd leuk dat er een zakje lavendel bij zit. Verder prachtige producten, waar ik graag even voor spaar :)

Hemels

Ben extreem tevreden met mijn aankoop, heerlijk zacht, lekker dik, warm en prachtige kleur.

The best products to meet precious sleep time excellence

I love how easy it was to order and receive next day! Can't wait to order my springtime bedroom products to make my sleep time experience even dreamier! Pure heaveness

Kwaliteit en goed gevoel

Mooie website, snel geleverd en fijne producten die duurzaam geproduceerd worden. Ik ben tevreden!

snelle en ongecompliceerde verwerking, ook voor leveringen naar Duitsland

snelle en ongecompliceerde verwerking, ook voor leveringen naar Duitsland

Snelle levering, hele goede kwaliteit.

Ik ben heel erg tevreden, wil nooit meer iets anders!

Fantastische producten

Goede levering conform afspraak en geweldige kwaliteit. Ik wil niets anders.

zeer goed

snel bezorgd mooie kwaliteit

Prachtige kleur en heerlijk zacht en warm materiaal. Je voelt de kwaliteit.

Mooie producten met een luxe uitstraling

De hoofdkussens en onderlakens zijn van mooie kwaliteit. De verpakking van de kussens (stoffenhoezen) zorgen voor een luxe uitstraling bij het uitpakken, maar is ook duurzaam, want de verpakkingshoezen zijn ook voor andere doeleinden nog prima te gebruiken. De onderlakens voelen mooi dik en en hebben een warme uitstraling (flanel). Heel fijn dat deze in grote maten te bestellen zijn. Helaas zit dit wel in plastic verpakt, maar verder zijn verzenddoos en tape van papier en daardoor goed te recyclen. Ik ben benieuwd hoe de kwaliteit over de jaren heen blijft bij gebruik, maar tot nu zeer tevreden.

Super service!

Ik had na 2 weken een scheur in mijn extra grote lits jumeauxs dekbed en na 1 telefoontje kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd die de volgende dag al geleverd werd! Klasse! Super service. Er kan namelijk altijd iets kapot gaan, maar hoe dit merk hiermee omgaat, kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Mooi overtrekset van stevige kwaliteit. Kleuren precies zoals op de foto.

Heerlijk beddengoed

Echt genieten. Ga nu voor een flanellen variant

Alles netjes

Makkelijk bestellen. Bestelling, betaling, bevestiging en verzending allemaal vlot en goed.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ