Filtre

Snelle service, prachtig produkt

Snel geleverd, mooie kleur en kwaliteit dekbedovertrek

Uitmuntend!

Duidelijk met zorg en aandacht verpakt en ook nog een heerlijk zakje lavendel erbij,de maten kloppen en het zijn prachtige kleuren! Toonzaal op loopafstand,fijn om het echt te zien,

Pure verwennerij

Heel blij ben ik met mijn gewassen katoensatijnen dekbed overtrek. Super zacht, prachtige kleur, voelt heel luxe. Mijn eigen bed ziet er ineens uit als een hotel bed :-)

Goede, persoonlijke service!

Ik vind het (blijkbaar) lastig om een lekker kussen te vinden. Fijn dat ik meerdere kussens enkele nachten kon uitproberen. Ook kreeg ik persoonlijk advies en antwoord op mijn vragen, bijvoorbeeld in hoeverre het kussen op den duur nog zachter of platter wordt. Uiteindelijk heb hetjuiste hoofdkussen gevonden en kunnen de andere kostenloos teruggestuurd worden.

Snelle service, fijne website en heerlijk beddengoed

Ik heb alleen ervaring met de katoen satijnen overtrekken. Dat slaapt lekker!!’ Heerlijk zacht aan je huid en snel een fijne slaaptemperatuur. Daarnaast ziet het er nog prachtig uit.

Voor 23 besteld ... dag later in huis...echt niet

Op mom3nt van schrijven nog niet eens verzendbevestiging ontvangen. En al wel review invullen?

Wij hebben een zeer prettige behandeling gehad tijdens ons bezoek aan de showroom op de Herengracht en de verkoper was erg vriendelijk(wiepke) nogmaals bedankt.

Snel geleverd en goede service

Direct de volgende avond geleverd. Ik was net te vroeg voor de actie maar na even gemaild te hebben kreeg ik de korting alsnog. Hartelijk dank!

Het is een prachtig product

en je ligt er heel lekker onder.

goede ervaring en keurig op de hoogte gehouden van de verloop van mijn bestelling

Fantastisch! Zoals altijd mooie materialen en heerlijk zacht.

Katoensatijn overtrekken in kleur dusty rose en gold gekocht. Prachtige kleuren en heerlijk materiaal! Snelle levering met een persoonlijke touch. Je merkt dat er aandacht aan is besteed.

Flanel dekbedovertrek

Super zacht flanel dekbedovertrek en de volgende dag al ontvangen.

Snel geleverd ondanks drukke tijd voor bezorgers. Pittige prijs maar mooie kwaliteit dekbedovertrekken.

Alles keurig geregeld!

Nooit van het merk gehoord, een prima artikel.

Een bel direct geregeld

Perfect !!

Het bestelproces was eenvoudig en de levering ongelooflijk snel. We houden van de overtrekset katoen satijn classic gold, de kleur is zo mooi en voelt super zacht aan. Dankuwel!

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen ☹

Kreeg eerst een bericht van levering en dit werd later geannuleerd

Snel en adequaat, prima spullen.

bestelling en levering

goed op tijd geleverd en goede ervaring met Yumeko

uitstekend

Gastendoekjes: mooi product- fair gemaakt- geweldig mooi ingepakt en goede service.

Geweldige kruikzakken!

Heerlijke zachte en mooie kwaliteit kruikzakken. Het voelt zacht aan en kruik blijft ook lang warm. Echt een aanrader!

Mooie producten.

Ik ben blij met de producten die ik tot nu toe afgenomen heb bij Yumeko.

Mooi product

Ik zocht al een tijd voor een hoes voor over de kruik. Toen kwam ik deze hoes van Yumeko tegen. De hoes heeft een mooie kleur, is heerlijk zacht en past goed om de kruik. Daardoor blijft de kruik ook langer warm! We zijn er blij mee!

Prachtige producten

Of je nu een dekbed of een navulzakje koopt, alles wordt mooi verpakt met een persoonlijk berichtje. Ben fan van jullie producten maar ook de klantervaring!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ