Filtre

Mooi!

Super blij met dit dekbedovertrek. De kleur is precies wat ik gehoopt had en de stof heerlijk zacht.

Naadloos

Naadloos als in: bestelproces was duidelijk, compact. Het bestelde artikel was goed, degelijk en tegelijkertijd sfeervol verpakt. Kwaliteit van het bestelde is naar verwachting

Geweldig, superfijn!

Superkwaliteit dekbedovertrek, slaapt heerlijk zacht.

De kwaliteit van Yumeko is fantastisch! Daarnaast biedt Yumeko een snelle service en een goed klantcontact.

fijne spullen en snel thuis

fijne spullen en snel thuis

nog niet gebruikt, alleen gewassen

maar een paar jaar geleden ook al hoeslakens besteld bij Yumeko en die zijn prima.

Goed product, goede communicatie, ongelofelijk snel geleverd

Ik was op zoek naar Yumeko producten en vond het beste aanbod (maten) bij hen zelf. Heb toen online besteld op een vrijdagavond. De communicatie rondom de bestemming en verzending was heel goed. En zaterdag einde ochtend had ik het pakketje al in huis. Ze werken daar ‘s nachts door! Heel mooi product en heel blij mee. PS wat ik verwarrend vond is dat er online allerlei kortingscodes in omloop leken te zijn, die er volgens mij niet waren. Maar dan bekruipt je het gevoel dat je teveel betaald. Wat rationeel natuurlijk niet zo is: het is super eco, duurzaam en goed.

Prachtig product en fijne service

Snel verzonden, fraai verpakt, duidelijke communicatie. Voldoet volledig aan de verwachting

Het pakketje was voor mij als een cadeautjeverzorgd

Zie hier boven. De verzorging met prachtig gekeurd papier en een zakje lavendel maakte het pakketje als een feestje via mezelf .

Snelle service goed product

lekker warme sokken

Ik heb de sokken pas afgelopen woensdag ontvangen. Uw verzending werd gewijzigd omdat het door de brievenbus kon. Dat betekende wel dat de sokken pas een week later bezorgd werden.

Superfijn product! Service kan beter...

Ik heb onlangs een kruik plus kruikzak van flanel gekocht, wat een fijn product! Precies wat ik wilde hebben en nog duurzaam ook. Echt een aanrader! Over de service ben ik helaas iets minder te spreken. Omdat ik niet zeker was over de soort kruikzak (vanwege het specifieke doeleinde waar ik hem voor wil gebruiken) heb ik een chat gestart en kwam bij Wiepke terecht. Erg onprofessioneel, halve antwoorden, slechte spelling en ik kwam geen steek verder. Ik heb vervolgens even gebeld en kreeg een hele vriendelijke meid aan de telefoon en zij vertelde mij binnen een paar minuten precies wat ik wilde weten. Heel blij dat ik even gebeld heb en niet bij de chat met Wiepke ben blijven hangen!

Heerlijke producten

Na een heerlijk hoeslaken te hebben aangeschaft ook een kussen besteld. Echt geweldig. Alleen het uitpakken al is al een feest

Helemaal fijn slapen!

Toppie!

Beddegoed is fantastisch en het pakketje ziet eruit als een cadeautje.

Nu mijn 2e set dekbedovertrekken van katoen satijn besteld van Yumeko omdat de eerste heel goed bevalt en onze tweede set minder was. Het uitpakket van het postpakketje is alsof je een cadeautje uitpakt. Bedrijf en product zijn zeker aan te raden.

Netjes en snel

Overzichtelijke omschrijving en makkelijk te bestellen. Dekbed was netjes verpakt en de volgende dag al binnen. Erg tevreden

Top service en mooie zachte dekbedovertrek

Dekbedovertrekken prima kwaliteit! Lekker zacht. Volgende dag al meteen in huis na bestelling. Gepersonaliseerde brief erbij en zakje lavendel. Keurig verzorgd dus!

zeer goede kwaliteit en fijne stof

zeer snelle levering

Mooie kleuren en materialen en vooral vriendelijk.

Helaas heb je niet zo vaak beddengoed nodig, maar wat was ik blij dat ik weer wat kon bestellen. Het belangrijkste vind ik dat het dier- en mensvriendelijk gemaakt is en de rest is pure luxe. De verpakking die ik helemaal kan gebruiken, het zakje lavendel, de vriendelijke woorden. Het maakt me blij!

Super snel en super vriendelijk geholpen top

Heel fijn en snel geholpen met mijn vragen

Super snelle en nette service

Ik had een kruik besteld. Deze is binnen 24 uur netjes geleverd. In de doos zat een lavendel geurzakje die heerlijk ruikt en de kruik werkt verder ook naar behoren. Niets te verbeteren aan de service.

Supersnelle levering

Mooie dekbedovertrekken. En ook hele mooie kleuren.

Snel en efficient

Besteld en de volgende dag al binnen. Top!

Snelle levering, mooi product

De kruik meerdere malen al gebruikt, werkt goed en blijft lang warm! De hoes is lekker zacht. Snel geleverd ook met een lavendel zakje, heerlijk.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ