Filtre

De prijs was het waard

Na enige twijfel besloten om een wat duurder dekbedovertrek te bestellen, sinds het moment dat het om mijn dekbed zat geen spijt van gehad. Heerlijk zacht maar ook heel stevig en dit is nog een relatief goedkoop dekbedovertrek vergeleken met andere van Yumeko. Ik zou Yumeko zeker aanraden en zelf zal ik ook zeker nog eens terugkomen.

Prachtige materiaal

Wat erg prettig is dat als je vragen hebt er snel en adequaat op gereageerd wordt

Prachtige kwaliteit

Dikke zachte katoen. Goed voor ons milieu (geen chemische stoffen gebruikt bij het maken) en voor de mensen die stoffen kleuren

Ruime keuze

Snelle levering en afhandeling van mijn retour. Correct bedrijf

Helemaal goed!

De bestelling werd op tijd geleverd en dochterlief licht heerlijk warm in haar bedje.

Zeer snelle en prettige dienstverlening, kwaliteit van het dekbed, de kussens en het beddengoed is uitstekend.

Fijn duurzaam dekbed!

Goede website. Snelle levering.

Heerlijk

Maar nog iets te kort om de voordelen van een tencel dekbed te beoordelen. Mooi beddengoed.

Prachtig product.

Vandaag naar de showroom geweest. Was helaas gesloten. Had graag de verschillende hoeslakens willen zien/voelen.

Mooie kwaliteit

Fijn wollen kinderdekbed met mooi zachte dekbedhoes

super

I love my new bed!

Fijne badmat, beantwoordt aan verwachting

Lekker dikke mat, natuurlijke uitstraling, blij mee!

Top service, kwaliteitslakens

Ik wilde graag andere slopen dan bij de set kwamen en dit werd voor mij geregeld. Materiaal van de lakens is ook erg fijn.

Mooie producten, zeer hoge kwaliteit

In 2016 voor het eerst dit product besteld. Inmiddels al de 3e keer dat ik het product opnieuw aanschaf. Zeer mooie en fijne stof van hoge kwaliteit dat dus ook heel lang meegaat.

Heerlijke producten

Voor de eerste keer een overtrek van Percal katoen gekocht bij Yumeko en dit zal zeker niet de laatste keer zijn. We slapen er heerlijk onder!

Snel en simpel

Mooie bad spullen al zou het assortiment iets uitgebreider mogen.

Snel levering, mooi product en leuke cadeautje in het pakketje

Zeer tevreden. Mooi product, kleur is prachtig. Kwaliteit goed. Service zeer vriendelijk en correct

Tevreden!

De handdoeken werden supersnel geleverd. De doos was dichtgemaakt met papier tape wat voor mij echt een teken is van duurzaamheid van een bedrijf dus ook daar erg blij mee. Tot zover zijn de handdoeken ook erg fijn in gebruik, hopelijk blijft dit zo na een flink aantal wasbeurten.

Zeer goed.

Heldere website, duidelijke omschrijvingen, snelle levering. En de kwaliteit van het product is uitstekend.

Heerlijk

Supergoede betaalbare kwaliteit!

Snelle levering, goede spullen

Duidelijke omschrijving materialen op website. Voelt goed om kwalitatief en eerlijk materiaal aan te schaffen.

Snelle en nette levering van super producten.

Eerste en zeer zeker niet de laatste keer besteld. Linnen bedovertrek, gaat komend weekend gebruikt worden dus nog geen ervaring. Geurzakje in de doos....altijd leuk zo'n attentie. Meer dan tevreden, tot een volgende keer...

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ