Filtre

Bio hoeslakens van hoge kwaliteit, snel geleverd en mooi ingepakt

Allereerst zag de site er verzorgd uit met voldoende informatie over de geleverde producten; ook niet onbelangrijk. De bestelling-hoeslakens- kwam snel, was mooi ingepakt (er was een lavendelzakje bijgevoeg. :-)). De lakens voelen sterk en glad aan en zijn gemaakt van een mooie kwaliteit katoen.

Zeer prettig

Als zeer prettig

Fantastische service!

We hadden een klacht over ons dekbedovertrek. Ondanks feit dat we die al meerdere keren hadden gebruikt is het naar volle tevredenheid opgelost, we kregen een nieuw exemplaar. Fantastische service.

Fantastisch bedrijf!!!!!!!!!!!

Geweldige producten. Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat. Levering binnen 1 dag. Mijn compliment!

Mooi duurzaam dekbed

Mooi duurzaam dekbed. Snelle levering Mooi ingepakt. Met heerlijk lavendel geurzakje.

Geweldig!

Heerlijke dekbedovertrek. Nu komen we helemaal ons bed niet meer uit:-) Snelle verzending, dus helemaal goed!

Erg fijn geholpen

Ik ben erg fijn geholpen door Angelique. Ze reageert heel snel op je mail en is erg vriendelijk. Ook was ik erg blij met haar advies. Kortom, een heel fijn contact.

Fijne, duurzame service, mooie producten!

Fijne, duurzame service, oplossingsgericht, mooie producten!

Slordig, slechte communicatie

Ik wilde een andere kleur van In het weekend bestelde dekbedovertrek. Heb direct maandagochtend erover gebeld, nummer niet bereikbaar. Mijn dochter heeft dus een bericht op facebook geplaatsd. Ik heb nog een mail verstuurd met order nummer. Later die ochtend belde een nedewerker, ja u krijgt de gewenste kleur toegestuurd. Zelfde dag nog 2 mails, dat het niet lukt en andere mail dat ik een nieuw order moest plaatsen. Gewenste kleur niet verkregen.

Prima garantieservice bij Yumeko!

Prima service bij schade. Zonder discussie direct te retourneren en vervangen.

Een snelle en goede bezorgwijze van een goed en mooi product,

Na telefonisch contact omdat het bestellen via internet niet lukte; wij wilden geen account aanmaken en konden daardoor niet verder naar betalen, was de bestelling snel gedaan. De volgende dag werd het pakket bezorgd, het was zeer zorgvuldig verpakt, We genieten echt van onze badlakens en washandjes, Peter en Annemarie Harmsen,

Topkwaliteit

Heerlijk met zo'n zakje lavendel er bij in! Maakt dat je het pakket met nog meer zin uitpakt

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Wat zijn we blij met ons nieuw beddengoed. Het voelt zo lekker zacht aan. Het blijft ook mooi. Binnen een dag geleverd.

Nette service, snelle levering.

Fijn, snel en mooi product

De bestelling was er binnen een dag en het is weer zo'n heerlijk zacht overtrek set.

Top kwaliteit

Prachtige dikke moltons en heerlijk zachte flanellen hoeslakens. Echt met zorg verpakt, heel fijn!

Snel geleverd en prima verzorgd

Snel geleverd, prima verzorgd en mooie producten

Fantastische kwaliteit beddengoed

Heerlijk slapen onder beddengoed van Yumeko

Prachtige spullen ,snel en goede communicatie

Super mooie spullen .

Top !!

Heerlijk flanellen hoeslaken, keurig nette levering met een zakje lavendel als cadeautje! Dank.

goed product, geweldige service

Ik ben erg blij met de kussenslopen. Toen deze niet aankwamen na 2 dagen is er door yumeko direct een nieuwe order geplaatst en toen kwam de order wel aan. Super dat dit direct zo goed aangepakt werd zodat we snel onze order toch konden ontvangen. Bedankt!

Fijne lakens, snelle levering

Snel geleverd en het materiaal voelt erg fijn aan.

Top kwaliteit en comfort

Ik wil alleen nog maar dekbedden van Yumeko. Wat een super fijne kwaliteit èn duurzaam!

Prima service, snel, mooi verpakt! Heerlijk lavendelzakje erbij

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ