Filtre

Wauw!

Ik heb lang moeten nadenken over of ik deze hoeveelheid geld over had voor een overtrekset maar dit is de beste investering die ik in het afgelopen jaar heb gemaakt. 1. De klantenservice is super vriendelijk en heeft me heel goed geholpen toen ik problemen had tijdens het bestellen! 2. Het beddengoed is zo zacht en slaapt zo onwijs fijn dat ik nu alweer aan het sparen ben voor een tweede set zodat ik ook fijn kan slapen als deze set in de was zit. 3. De transparantie van het bedrijf over de maak van de producten vind ik erg prettig dat maakt het nog fijner om deze producten te hebben. Als ik dan toch nog 1 tip mag geven, wel vond ik dat er vrij veel verpakking om de producten heen zaten. De dekbedhoes had bijvoorbeeld een eigen stoffen zakje maar er zat wel nog karton in, plastic (?) en een lint omheen. Dat hoef van mij niet zo. Less is more.

Heerlijk beddegoed

Zelfs na aantal keren wassen is het nog steeds een heerlijk gevoel om tussen mijn satijnen beddegoed te glijden. Aanrader!

Uitmuntend!!

Goede service. Snelle service en met een leuke toepasselijke cadeautje erbij☺. Nou hebben we erop geslapen ik zeg heerlijke materiaal.. Alleen 1 klein minpuntje de slopen ,zijn wel erg ruim, ik vindt dat niet erg want ik gebruik ze als sierkussens en misschien krimpen ze wat met wassen. Dus al met al top kwaliteit.

Heerlijk hoeslaken. Mooi van kleur, zachte stof en -leuke bijkomstigheid- ook nog eens duurzaam. Een aanrader.

Licht dekbed is lekker warm.

Toen in het voorjaar 2020 het behoorlijk koud was, heb ik eco duvet down winter extra warm aangeschaft. Het is een dekbed uit 1 stuk, warmteklasse 1 in cassettevorm met biologisch katoen buitenkant. Het weegt bijna niks en geeft toch lekkere warmte op milieuvriendelijke wijze.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Yumeko

Ik wilde een hoeslaken van katoen-percale met een specifieke kleur en ik vond het bij Yumeko. Zoals verwacht, ik ben al klant: prachtige kwaliteit, goede prijs-kwaliteit verhouding en supersnelle levering. Dus ik blijf beslist klant. LFM CS

Mooie producten

Ik heb helaas de producten niet kunnen houden i.v.m. de maten die niet passen. Wel zeer mooie, hoogwaardige producten! Na initieel wat ruis in het contact met het klantenservice team is dit zeer netjes en plezierig opgelost!

Prettig telefonisch contact

Na de bestelling betaald te hebben werd de volgende dag het keurig verzorgde pakket bezorgd

yumeko is top maar post nl

laat steken vallen door gewoon geen bericht achter te laten marcel zuur

Prima levering en service! Kwaliteit hoeslaken heel goed!

Prima levering en service! Kwaliteit hoeslaken heel goed!

Geweldige dekbedovertrek

Vorige week het watercolor dots dekbedovertrek besteld en ben er heel blij mee. De kleuren staan mooi in onze slaapkamer en het percal katoen slaapt heerlijk. Daarnaast ook een fijne service en zeer snelle levering van Yumeko. Mooie producten.

Super mooi materiaal met zorg voor milieu en mens

Vorige maand dekbedovertrekset katoen satijn gekocht. Ook een kapok kussen met beschermhoes. Heerlijk zacht materiaal met een goed gevoel voor mens en milieu. Deze week wegens succes nog een dekbedovertrekset gekocht en een zomerdekbed met een vulling van tencel. Heerlijk geslapen, dekbed voegt zich naar het lichaam en is licht van gewicht. Kortom, wij zijn blij met Yumeko.

heerlijke producten

Prachtig beddengoed, van fantastische kwaliteit. Prijzig maar met oog voor mens en natuur geproduceerd en van geweldige kwaliteit.

Fantastisch.

Ik kocht een dekbedovertrek ,erg mooi van kleur en een zachte stof en de volgende dag al geleverd ondanks de corona crisis.

goede service

een goed product gekocht

Onder de indruk van Yumeko

Wij kochten twee weken geleden een katoensatijn overtrekset bij een bedden winkel, omdat het mooi materiaal leek. Dat is het zeker! Zachte, biologische beddengoed van hoge kwaliteit. Diepe, rustige kleuren, waar wij van houden. Wij kochten twee dagen later via Yumeko’s eigen website nog een mooie overtrekset— die werd de volgende dag bezorgd. Ze hadden ook andere dingen, zoals hele mooie badlakens in dezelfde kleuren (misschien ons volgende aankoop :) Heel blij met Yumeko!

Heerlijk!

Voorzien van Superzacht en prachtige stof voorzien van mooie opberghoes en heerlijk ruikende lavendelbuidel voor in de kast. Enige verbeterpunt: het zit nog verpakt is plastic. Is daar een alternatief voor te vinden?

Een mooi product gekocht en je kon zien dat het met zorg was verpakt en verzonden. Ook al was het geen cadeau, zo voelde het wel toen ik het open maakte.

Fantastische stof!

Heerlijk zachte overtrek in mooie kleur (dark antracite en sandy grey). Inderdaad een genot om onder te liggen!

Uitstekende service

Ik had een dekbed overtrek ontvangen met slechte afwerking en kon het terugsturen en kreeg direct mijn geld terug. Heb nu meerdere andere besteld en ontvangen waarvan de kwaliteit perfect is.

Prachtige producten en mooi en snel verzonden.

Inmiddels meerdere malen by Yumeko besteld en alle producten zijn absoluut prachtig en de bestellingen worden snel en mooi verpakt afgeleverd.

Mooi dekbed.

Ik had het dekbed besteld en werd de volgende dag geleverd. Helaas heb Ik er vanwege de extreme hoge temperaturen nog niet onder kunnen slapen, maar dat komt nog wel De eerste dag dat ik het dekbed in huis had, had Ik een beetje koude voeten. Ik heb het dekbed tone over mijn voeten gelegd en binnen een kwartiertje werden mijn voeten heerlijk warm. Fijn dat er bedrijven zijn die duurzaam denken en daar bij goede kwaliteit leveren..

Fijn geholpen en geadviseerd in de showroom en de producten zijn (h)eerlijk!

Superrrrrrr

Prima service en superfijn dekbedovertrek

Mooie producten; snelle levering; zorg voor verpakking en bijgaande brief.

Mooie producten; snelle levering; zorg voor verpakking en bijgaande brief.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ