Laden reviews...
1.106 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Flere anmeldelser roser høj kvalitet, hurtig levering og fremragende kundeservice. Levering er hurtig og emballagen er omhyggelig. Kundeservice omtales ofte som hjælpsom og effektiv. Samlet set er tilfredsheden høj, selvom nogle artikler nævner pris eller pasform som kommentar.
Hele aardige deskundige adviseur met humor. Ik heb het wollen 4 seizoenen dekbed gekocht en gebruik nu alleen het zomer gedeelte. Het voelt heel erg fijn aan. Het is licht maar heel comfortabel. Ga er ondanks de warmte graag onder liggen.
30 June 2024
Irma
Amsterdam
Altijd goede service en de producten zijn van geweldige kwaliteit.
30 June 2024
Linda
Ten boer
Keus uit veel kleuren
29 June 2024
Djuna
Haarlem
Kwaliteit is heel goed en het dekbedovertrek is zo fijn dat ik nooit meer uit bed ga. Super service.
29 June 2024
Tika
Son en Breugel
Ik heb nu twee keer besteld bij Yumeko. Ja, de artikelen zijn prijzig maar ik heb nu echt een super mooi en fijn linnen laken. Ben hier erg tevreden mee. Ik kies voor duurzaam en verantwoorde producten. Die kan ik bij Yumeko vinden. En het wordt ook nog snel verzonden.
28 June 2024
Miranda
Heerenveen
Mooie producten, snelle levering
26 June 2024
siri
zeist
Artikel was niet voorradig. Aan kunnen geven dat ik een mail zou ontvangen als artikel weer voorradig is. Nadat ik de mail had ontvangen de bestelling van het dekbed met slopen gedaan. Volgende dag bestelling al binnen.
26 June 2024
Femke
Mijdrecht
Prachtig verantwoord materiaal en een soepele no nonsense service
25 June 2024
DOORN
Makkelijke website, snel ontvangen
Sandy
Haarlem
Ben telefonisch goed geholpen. Mensen hebben een mooie energie.
Luuk
Enschede
goede service en fijne producten!
Daphne
Den Haag
Het overtrek wat ik had besteld, werd heel snel geleverd zoals beloofd was. Dat is bij andere bedrijven niet altijd zo. Super.
Henriet
Roermond
Duidelijke website. Duurzaam en uitstekende kwaliteit. Bestelling vlot verlopen. Voor kwaliteit, service en duurzaamheid ben je bij Yumeko op het juiste adres. Top.
Lilian
Etten-Leur
Mooi verpakt, uitstekende kwaliteit.
Marianne
Valkenswaard
Prima website, goede afhandeling ik kreeg wat ik had besteld zonder problemen. Yumeko doet wat het beloofd.Top.
Trijntje
Leiden
Dan heb je waarschijnlijk kennis gemaakt met Yumeko. Onze ervaring was zo fijn dat ik bij thuiskomst meteen op zoek gegaan ben naar de hoeslakens en dekbedovertrekken. Heerlijk fris katoen van uitstekende kwaliteit en een ruime keuze aan afmetingen en materiaal. Voor de warme slapers is de katoen percal een koele keuze. Enige nadeel is misschien de lange levertijd van de dekbedhoes.
M
Velsen
De poncho’s zijn mooi van kleur en heerlijk zacht. Levering is heel snel. Om doos open te maken is echt een kado
Marielle
Bussum
Mooi linnengoed en badgoed. Lekker dik en zacht. En een super service.
R.
Herkingen
Adri
Amsterdam
Duidelijke site. Snel geleverd.
Renée
Den Haag
Snelle service en fijn laken
Claudia
Amsterdam
Prachtige collectie, snelle en goede bezorging. Zorgvuldig verpakt , leuk zakje met lavendel erbij. Zeer vriendelijk aan de telefoon, retour sturen ook zonder problemen. De prijzen zijn wel vrij hoog.
21 June 2024
Annemarie
Woudrichem
Snelle levering en heel goede kwaliteit. Goed verpakt geleverd. De zakken gebruik ik nog vaak voor andere zaken.
21 June 2024
Janneke
Rotterdam
Prima onderneming die weet wat kwaliteit is !
20 June 2024
Monique Bruggeling