Geheel toekomstproof

Prachtig dekbed van gerecycled dons de volgende dag ontvangen, en de doos kon ik gebruiken om mijn oude dekbed kosteloos terug te sturen voor recycling. En dat alles zonder plastic ter verpakking, echt perfect! De toekomst!

Perfect! Mooi verpakt, op tijd geleverd en uitstekende communicatie

Kan zowel product als bedrijf van harte aanbevelen. Dit was mijn tweede bestelling en dezelfde positieve ervaring als de eerste keer.

Zacht

Heerlijke zachte stof en een hele mooie kleur.

Goede kwaliteit en snel geleverd

We slapen nu heerlijk onder een zomer dekbed en met Downpass hebben we in ieder geval meer zekerheid over de diervriendelijkheid.

Fijn kussen en ook nog goed voor het mileu

Het hoofdkussen is heerlijk zacht en luxueus. Fijn om te weten dat de latex 100% natuurlijk is en het dons hergebruikt. Ik wil namelijk graag iets kopen, maar niet als dat de planeet schaadt. Verder was het product er super snel (volgende dag) en was er bij onze tweede bestelling een zakje lavendel bij in de doos gestopt. Super attente winkel dus.

Persoonlijke attentie

Over t gebruik van het product kan ik nog niet oordelen, maar de kwaliteit lijkt prima! Wat me erg aansprak was mijn handgeschreven voornaam op de bestelling en het bijgevoegde geurzakje, aandacht voor de klant en zorg voor het productieproces, want daarom heb ik bij Yumeko besteld.

Natuurlijke kwaliteit

We zijn heel blij met de biologische geteelde/gemaakte materialen zoals de natuur het heeft bedoeld! Vorig jaar een wollen dekbed met flanellen overtrek gekocht en nu een glad katoenen overtrek + hoeslaken aangeschaft. Het is een hogere gelduitgave wat we er zeker voor hebben en het slaapt fantastisch. Hartelijke groeten Machiel en Minke

Fijne producten en goede service!

Na bestelling werden ze de volgende werkdag al geleverd. Ook de retourzending van een deel van deze bestelling werd keurig afgehandeld. Goede producten en goede service! Uitzonderlijk in deze tijd!

Alleen maar tevreden

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Heel tevreden.

Heel blij mee

Snelle levering en goede kwaliteit, goed gevoel.

Mooi, fijn en heerlijk eerlijk

Onze dochter is ontzettend blij met haar zelfgekozen dekbedovertrek. Heerlijk katoen en voor mij zo fijn dat het ook echt verantwoord is gemaakt. Dat maakt ons allemaal blij!

Zeer goede en snelle service en mooi product! Ik heb het gezichtsmasker besteld. Voelt zacht aan en zit prettig

Bijzonder sympathiek!

Toegankelijke site. S’avonds besteld, volgende dag geleverd, inclusief geurend lavendelzakje. Je mag het product uitpakken en daarna tôch terugsturen als iets niet goed blijkt. Product is topkwaliteit. Vriendelijke toon in de correspondentie.

Wat een geweldige kwaliteit !!

En dan ook nog een snelle levering....en een kadootje...!! dank jullie wel.

Het beddengoed bevalt me prima heerlijk zacht en glad de onderlakens.

De onderlakens liggen heerlijk.

Goede service.

Lakens zouden zacht zijn maar ik vind ze stug.

Prachtig product binnen enkele dagen in huis!

Kon het niet laten om ook deze mooie dekbedhoes te bestellen. De kleur is mooi, de kwaliteit van het materiaal is zacht en mooi

Top snel

Snelle levering. Producten ook goed

Zeer behulpzame klantenservice en supersnelle bezorging.

Dekbedovertrek gekocht via NRC-webwinkel. Verkeerde maat en kleur viel tegen. Dus retour. Daarna via klantenservice van Yumeko juiste maat en kleur besteld die NRC niet aanbood én de gratis extra kussenslopen gekregen. Echt topservice.

Altijd mooi, netjes verpakt. Altijd een geurzakje erbij. Snelle levering en vooral een geweldig mooi product.

Overzichtelijke site, mooie producten (ook door de achterliggende gedachte) met super goede kwaliteit.

super klantenservice en heel fijne hoeslakens

Heel aardig en goed geholpen door de klantenservice. Omdat we moeilijk konden kiezen tussen stoffen en kleuren zijn er proeflapjes toegestuurd. We zijn nu erg blij met ons katoen satijnen hoeslaken. De kleur classic gold vinden we heel mooi (warmer dan op de website).

zie hier onder

Yumeko levert een goed verzorgt product dat ondersteunend ligt.

snel, goedverzorgd en kwaliteit

Goede kwaliteit, goed verzorgd verpakt en snelle levertijd waarbij je ook zelf een keuze kan maken voor de afleverdag.

Fijne service

Ik had een dekbedovertrek besteld, maar die bleek toch in de verkeerde kleur. Prima service vervolgens. Kon het pakket gemakkelijk retourneren, kreeg de volgende dag allemaal stalen, zodat ik goed kon vergelijken in de slaapkamer. Geld kwam snel retour en het goed passende dekbedovertrek staat prachtig in onze slaapkamer. Top gedaan!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ