Top materiaal en service

Heerlijke badlakens en handdoeken aangeschaft. Ze zijn super zacht en prachtig van kleur. En omdat ze ook nog eens eerlijk en duurzaam geproduceerd zijn genieten we er nog meer van!

heerlijk dekbed overtrek

snelle levering mooie kleur zachte stof kortom een heel fijn dekbedovertrek

nog geen

Heb NET pakket binnen en nog niet op mijn bed gelegd, maar..... ziet er goed uit en voelt het lekker.

Slaap ontzettend zacht

Ik zat lang te twijfelen en ik ben echt blij dat ik jersey gekozen heb. Het is ontzettend zacht en wat ik gehoopt had. En lekker kreukvrij. Wel prijzig maar dat heb ik er wel voor over.

Zo mooi!

De groene gewassen katoen dekbedovertrek heb ik gekocht. Ben er weg van! Zo’n subtiele glans en zacht.

snelle levering, prima kussen

Fijne winkel met aandacht voor mens en natuur!

Ik heb alleen maar uitstekende ervaringen met Yumeko, wat betreft kwaliteit en service. Verder vind ik het heel belangrijk dat zij in woord en daad aandacht hebben voor mens en natuur. De kwaliteit van bijvoorbeeld handdoeken is geweldig.

heerlijk zachte dikke handdoeken

Ik had 4 witte handdoeken besteld nadat voor de zoveelste keer mijn goedkope handdoeken al snel begonnen te rafelen. Het zijn heerlijke dikke zachte handdoeken en het lavendelzakje geurde zo lekker. Die heb ik in de wc gehangen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe handdoeken.

Ik ben zeer tevreden

Alles is super mooi

fantastische service = snelle en goede levering

zie bovenstaand

goede service en hulp bij vragen

Zowel online als middels de telefoon behulpzame medewerkers.Prachtig mooie producten.

Prima kwaliteit! Lief dat er een zakje lavendel in zat

Fijn dekbed!

Perfect en snel geleverd

Erg goed materiaal, en de levering was supersnel en goed verpakt.

Mooie producten en snelle levering.

Mooie producten Ik kocht een cadeau voor mijn vriendin. Tip Verstuur de artikels in een mooie verpakking/doos. Denk aan La Dress of Riviera Maison.

Top aankoop

Hele fijne zware handdoeken! Super blij mee

Kleur anders

De kleur rose is meer oudrose. Jammer maar ik wil hem houden, kreeg hem niet goed opgevouwen.

Mooi product en uitstekende service

Via Yumeko nieuwe matrassen besteld. Prima product en goede service. Aanrader!

Mooie duurzame producten, goed verpakt, perfect verlopen.

Ik heb handdoeken besteld. Pakket was goed verpakt. Handdoeken mooi en heerlijk zacht. Ik ben tevreden en ga zeker vaker bij Yumeko aankopen doen. Hun producten zijn kwalitatief goed en ook nog eens duurzaam.

Hier word je blij van

Wat een fijne eerlijke kwaliteit . Knisperende katoen en eerlijk verkregen. Onder het vier seizoenen dekbed blijf ik ook in de winter heerlijk warm buiten slapen.

Heel prettige site/ bedrijf

Positieve ervaring. Snelle levering, met zorg ingepakt. Mooie kleur, komt overeen met de foto’s.

Snelle en correcte levering van goed textiel

Juist op de dag dat ik bedacht had dat ik wat meer washanden nodig had, kwam de dagaanbieding van Yumeko. En de volgende dag had ik 12 mooie en eerlijke washanden in huis!

In één woord - Perfect

Mooie producten.

Mooie producten !

Uitstekend!

Snelle levering en kwaliteit product!

Kwalitatief hoogwaardig en mooi product !

Snelle en adequate verzorging van mijn bestelling.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ