Vriendelijke service en top kwaliteit

Doordat ik iets bij wilde bestellen heb ik contact gezocht met de klantenservice. Die mij heel vriendelijk heeft geholpen en heeft meegedacht in oplossingen. Het beddengoed wat ik heb besteld is zijdezacht en voelt heerlijk aan.. Een tevreden slaper!

Fantastisch!!!

Goede kwaliteit en heerlijk om tussen te slapen !

top

snelle service en mooi produkt

Mooi materiaal

Mis wel een ophanglusje aan de washandjes

Product valt tegen, goede retourvoorwaarden

De bestelling werd snel geleverd. Het dekbed was echter kouder dan verwacht. Ik denk dat het aan de ‘onderkant’ van warmteklasse 1 zit. Gelukkig zijn de retourvoorwaarden gunstig, zodat ik het dekbed na 1 nacht proefslapen mocht terugsturen. Maar zo snel als de afhandeling van de verkoop ging, zo traag de afhandeling van het retour. Na een week nog geen bevestiging gekregen, laat staan de terugbetaling. Ik ben overigens zeer voor de natuurlijke biologische producten van Yumeko en heb daar ook meer geld voor over.

goede kwaliteit

blij met mijn hoeslaken, goed kwaliteit, passen prima om de matrassen

snelle levering, heerlijk biodekbed

bestelling en levering was supersnel. Prachtig katoensatijnen dekbedovertrek.

prima !

Lekker dekbed. En mooi hoeslaken. Fijn gevoeld dat we voor duurzaamheid hebben gekozen!

Prima artikelen en levering

Prachtige producten en fijne service

De producten zijn allemaal van prachtige kwaliteit, zoals omschreven op de website. Snelle en fijne communicatie bij vragen.

Netjes ingepakt. Mooie en goede kwaliteit.

Beste sokken ooit.

Ik heb 2 paar alpaca bedsokken gekocht als cadeau voor mijn vriendin. De sokken zijn van geweldige kwaliteit en voelen erg luxe aan, de fijnste sokken die ze ooit heeft gehad. Ze zijn weliswaar prijzig, maar ze hun geld waard. Bestellen was eenvoudig en de bestelling werd snel verzonden. De sokken waren netjes verpakt en er zat bovendien nog een geurbuiltje bij, erg leuk!

Niet probleemoplossend

Ik wilde een kleinere kussensloop bij de set. Dat was onbespreekbaar op een onvriendelijke manier.

Snelle reactie nav vraag

Prachtig product!

heerlijk!

Het is heerlijk slapen in deze heerlijke wolk van katoen!

prachtig en heerlijke stof

prachtige dekbedhoes en heerlijke stof mooi in dat hele ijle blauw, de ene dag besteld de volgende geleverd, top!

Wat een zalig duurzaam dekbed, te gek!

Heerlijk zacht, vol dekbed. Perfecte warmtegraad. Echt een dekbed om de hele kerstvakantie lang in uit te slapen. Snel geleverd, goede informatie over de duurzaamheid van gerecycled dons. Mooi verpakt, klein zakje lavendel voor een finishing touch. Mooi!

Tevreden

Mooi optijd bezorgd Goed verpakt heerlijk geurzakje erbij En je kunt t pakketje volgen Das heel fijn Dikke 10

Geweldig!

Badmat op aangegeven tijdstip bezorgd. Lekker fluffy en erg mooi.

Zeer goede kwaliteit handdoeken binnen 24 uur geleverd!

Mooie website, veel keuze in luxe artikelen en bovendien eco, duurzaam en fairtrade. Ik kende Yumeko niet maar ga er zeer zeker meer gebruik van maken! Wat mij betreft een 10 voor uitstraling, kwaliteit , leveringssnelheid en oog voor mens en natuur.

Eerlijke produkten

Snel geholpen en pak ontvangen

Prima, keurig op tijd. Ik verheug me op het gebruik

Prima, keurig op tijd. Ik verheug me op het gebruik

Bestelling goed/beschermd ingepakt. Heerlijk lavendelzakje erbij.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ