Zeer goed geholpen door de vriendelijke klantenservice mensen van Yumeko en alles snel in huis ondanks de decemberdrukte. De producten zijn zoals altijd heerlijk zacht en warm.

Excellent

Everything from Yumeko is made from high quality and sustainably, fairly sourced materials. The fabrics are soft and luxurious, the service is wonderful and the orders arrive beautifully packaged with minimal damage to the environment. Highly recommended!

Mooie producten, snel geleverd en mer liefde verpakt!

Zoals altijd bij Yumeko, makkelijk bestellen en snel in huis. Het openen van de doos is altijd een feestje, de lekkere geur van lavendel komt je tegemoet en daarna zie je de mooie producten.

Slechte klantenservice

Mijn dekbedovertrek kwam kapot binnen, die heb ik terug gestuurd na mail contact, maar vervolgens gecrediteerd en geen nieuwe toegezonden. Na weer mail contact gehad te hebben werd de korting niet goed berekend en gaf ze aan dat het niet klopt. Een week verder staat de order er nu eindelijk in. Jammer dat het zoveel moeite heeft gekost, wat niet nodig was

Aanrader

Snelle service. Mooie spullen.

top materiaal en een vlotte levering

top materiaal en een vlotte levering

Heerlijk dikke handdoeken

Mooie dikke handdoeken, nu net in gebruik genomen. Inderdaad jammer dat er 3 labels aan zitten, maar dit stoort me niet ernstig. Prijs/kwaliteit verhouding lijkt me prima.

Perfect!

Heel mooi en breed aanbod van verschillende materialen en kleuren. Groot pluspunt dat er wordt gekozen om gerecyclede materialen te gebruiken. Ons heerlijk grote dekbedovertrek is lekker zacht en fris. Materiaal droogt snel en hoeft niet gestreken te worden. Snelle en zorgvuldige levering met een klein zakje lavendel :)

lantenservice in de vorm van wiepke meegemaakt

ik had zelf een fout gemaakt in de sdressering, waadoor mijn bestelling " vannde radar" verdwee in een paar emails heen en weer met de klantenservice, is er een nieuwe order gemaakt.

Snelle bezorging en prima service.

Altijd een snelle bezorging en de kwaliteit van de producten is uitstekend.

Prima correct en op tijd geleverd

Prima correct en op tijd geleverd

Prima, met zorg ingepakt en snel ontvangen.

Heerlijke sokken van 100% wol. Waar vind je die nog?

Het aflever probleem is snel opgelost.

PostNL geeft op track & trace elke dag aan dat de bezorgtijd nog onbekend is. De zin daaronder is: "Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt " Na telefonisch contact is het aflever probleem snel opgelost. De vrees dat het een koude Kerst zou worden is hiermee de wereld uit. Vannacht heerlijk geslapen onder de nieuwe donsdekbedden. Groet Jeannet en Sjoerd

goed advies en mooie producten

In de showroom zijn we goed en uitgebreid geadviseerd met o.a. de mogelijkheid om e.e.a. uit te proberen ter plekke. De bestellingen zijn vlot ontvangen zonder overbodig verpakkingsmateriaal. De mogelijkheid om onze oude donsprodukten op te sturen voor hergebruik ( waar mogelijk ) vinden wij erg prettig. Wederom een goede ervaring met Yumeko

Heerlijk materiaal en snel geleverd!

Heel fijn beddengoed gekocht bij yumeko! Goed voor de wereld en zeker ook goed voor je nachtrust!

Geweldig mooie producten, om van te genieten.

Toegankelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering en mooie producten, geweldig gewoon.

Luxe dekbedovertrek

Mooi verpakt Luxe uitstraling Shiny en zacht

Ik was niet thuis, maar het pakket was bezorgd op het moment dat was aangegeven en op de dag die was aangegeven.

weer een geweldige fluweelzachte flanellen dekbedhoes ontvangen, en mooi ingepakt....

het ligt zo lekker dat het soms moeilijk is om uit bed te komen.

Mijn ervaring is goed

Positief, snelle lebering, goede producten

Goede klantenservice

Goed geholpen door Angelique, duurzaam bedrijf.

Topproducten en een buitengewoon goede service!

Onlangs een dekbed, kussens, hoeslaken en dekbedovertrek gekocht, razendsnel geleverd. Wat een prachtige producten en wat hebben wij lekker geslapen. Ondanks de hogere prijs gaan wij nog uitsluitend voor deze Bio producten met een eerlijke afkomst. Succes met jullie mooie bedrijf!

Er ging van alles mis maar het is geweldig afgehandeld

Ik kocht een prachtig bed maar helaas ging er van alles mis met de levering. Yumeko nam direct de verantwoordelijkheid. Maxime van de klantenservice heeft van alles gedaan om het snel op te lossen maar dat bleek niet gemakkelijk. Uiteindelijk zijn we overeengekomen dat ik zelf iets zou aanpassen aan de lattenbodems. Ik kreeg geweldig beddengoed ter compensatie en slaap nu in een mooi bed met heerlijk beddengoed. Ik kende Yumeko niet maar het eerstvolgende hoeslaken of dekbedovertrek ga ik hier kopen. Goeie kwaliteit, prachtig en dus een heel vriendelijke en goeie service!

Snelle levering en een prachtige badjas rijker

Ik ben heel blij met ymeko omdat het milieu heel belangrijk is en ook de mensen die het product gemaakt hebben dat ze het onder goede omstandigheden en met een goed loon kunnen doen.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ