Mijn ervaring was goed!

Niks mis mee!

Nuttige informatie bij het maken van onze keuze

De overtreksets katoen satijn double face sandy/gold samen met het hoeslaken katoen satijn in sandy grey zijn een prachtig cadeau aan onszelf. De kleurcombinatie is heel mooi en de stof voelt heerlijk zacht!

Erg behulpzaam!

Prima, keurig op tijd geleverd

Yumeko levert kwaliteit en eko-verantwoord. Het is niet echt goedkoop, maar eko en kwaliteit staat er tegenover en daar ben ik blij mee`. Ik overweeg om ook voor mijn dochters items als kerstkado te bestellen, maar ik aarzel omdat ik zo`n geurbuiltje dan niet in drievoud krijg en het is zo leuk erbij, zeker als kado. Of kan dat geregeld worden?

Erg fijn materiaal en met zorg verstuurd.

Het materiaal voelt fijn aan, is netjes afgewerkt en heeft erg mooie kleuren. Het hele pakket was met zorg ingepakt en per post verstuurd.

Heel comfortabel dekbed en supersnelle levering

Hadden we 10 jaar eerder moeten doen..... Mooi en fijn materiaal. Prettig qua gewicht (ook bij winterdekbed). Instappen in koud bed, daarna snel behaaglijk. Op de één of andere wijze positieve impact op onze nachtrust. Snelle levering in mooie bewaarzak.

topkwaliteit!

Wat een heerlijk warme flanellen dekbedhoes. Inmiddels een paar maal gewassen, blijft prachtig, daarom deze nogmaals besteld. (andere kleur) mooi verpakt, met een lekker geurzakje lavendel!

De topper is heerlijk zacht en warm

Het lijkt op een dikker dekbed dus het geeft geen extra ondersteuning voor het lichaam.

Al langere tijd koop ik alleen nog beddengoed van Yumeko, vooral de katoen satijn is geweldig, ik wil niet meer anders.

Heerlijk dekbed! Mooie materialen

Heerlijk dekbed van mooie materialen en met zorg verpakt en afgeleverd. Een verwennerij! En ruikend naar lavendel slaap je er extra heerlijk onder, ook wetende dat duurzame materialen zijn gebruikt.

fantasties

een fijne gewaarwording als je het pak openmaakt en er een heerlijke geur van lavendel je tegemoetkomt

Fast and efficient delivery! Beautiful quality!

I thought the bedding was a little pricey at first, but I chalked the cost down to the fact that everything is organic and fair trade. However, once my bedding arrived, I realised that the cost reflects not just the ethics of the Yumeko, but the incredible quality of the fabric and sewing. I am so pleased my bedding and feel it was well worth every cent!

Prettig bedrijf mooie produkten

Ik ben al jaren klant van Yumeko, ik blijf nog jaren klant als het bedrijf zo doorgaat. Dit keer heb ik nieuw beddengoed en handdoeken gekocht en het is zoals omschreven op de site. Prachtige kleuren en een goede kwaliteit. Ecologisch, duurzaam, fairtrade, etnisch, dit zijn voor mij de redenen dat ik een fan ben van Yumeko. De handdoeken zijn werkelijk prachtig, lekker dik en na het wassen en drogen (op de lijn) nog steeds lekker dik en zacht. Dit geldt ook voor het dekbedovertrek en de hoeslakens, deze zijn na het wassen nog net zo mooi. Vijf jaar geleden kocht ik een dekbed van Tencel, nog steeds geweldig en slaapt heerlijk.

Alles is prima verlopen

Wij zijn erg blij met onze dekbed dons deluxe all seasons 200x240

Goed product, snel geleverd

Ik heb een wollen zomerdekbed gekocht. Het zomerdekbed is ook na de zomer lekker warm, en voelt prettig. Ik vind het prettiger dan een donzen dekbed. Fijn dat het wol op een goede manier gemaakt wordt, zonder veel dierenleed.

Mooie kwaliteit

Mooi en met zorg verpakt kwam mijn pakket binnen, een mooie poncho, erg blij mee

geweldig

heerlijk zacht en prachtige kleur jammer dat er geen extra flap aan dekbedhoes zit om dekbed aan voeteneinde onder matras te stoppen

Super kwaliteit met super service

Fantastische badlakens, goede kwaliteit. Binnen 12 uur bezorgd.

uitstekend product en ongeloofelijk snelle levering

Product en kleur waren fantastisch. Helaas past het niet bij mijn inrichting en heb ik het terug moeten sturen. Over de retourverwerking kan ik nog niets zeggen en hoop dat die net zo goed verloopt als de bestelling

Supergoed!

Op alle fronten: - Top klantenservice bij mijn vragen vooraf aan de koop - Product is fantastisch (velvet flanel dekbedovertrek en hoeslaken). Kost wat, maar dan heb je ook wat :-).

Uitmuntend

In een tijd waar iedereen te laat levert was de levering van Yumeko zo snel dat we het niet konden geloven. Los daarvan zijn hun producten zo mooi als altijd.

Simpel en heerlijk donsdek.

Nog steeds geen ontvangst.

Op vrijdag 27-11-'20 een bestelling gedaan. Bestelling BN-201127532. We hebben tot op heden nog niets ontvangen. Waarschijnlijk ligt het probleem bij Post nl. Een latere bestelling: BN-201128482, hebben wij op zaterdag 28-11-'20 besteld en deze is op woensdag geleverd. Deze bestelling was naar wens. Een totaalscore kunnen wij dus nog niet aangeven. We wachten nog op de andere levering. Met vriendelijke groet J. Houben

Heerlijk flanellen overtrek!

Behaaglijk zacht overtrek voor het koude seizoen. Mooie aardse kleur. Vlotte levering.

Zo zou elk bedrijf moeten werken!

Super fijn geholpen aan de telefoon. En het bekbedovertrek en de slopen raad ik iedereen aan. Wat voel het heerlijk aan en staat het mooi op bed.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ