Prima service en kwaliteit. Eko! Fijn.

Altijd goede ervaringen met Yumeko

Snelle levering en altijd leuk dat er een zakje lavendel bij zit. Verder prachtige producten, waar ik graag even voor spaar :)

Hemels

Ben extreem tevreden met mijn aankoop, heerlijk zacht, lekker dik, warm en prachtige kleur.

The best products to meet precious sleep time excellence

I love how easy it was to order and receive next day! Can't wait to order my springtime bedroom products to make my sleep time experience even dreamier! Pure heaveness

Kwaliteit en goed gevoel

Mooie website, snel geleverd en fijne producten die duurzaam geproduceerd worden. Ik ben tevreden!

snelle en ongecompliceerde verwerking, ook voor leveringen naar Duitsland

snelle en ongecompliceerde verwerking, ook voor leveringen naar Duitsland

Snelle levering, hele goede kwaliteit.

Ik ben heel erg tevreden, wil nooit meer iets anders!

Fantastische producten

Goede levering conform afspraak en geweldige kwaliteit. Ik wil niets anders.

zeer goed

snel bezorgd mooie kwaliteit

Prachtige kleur en heerlijk zacht en warm materiaal. Je voelt de kwaliteit.

Mooie producten met een luxe uitstraling

De hoofdkussens en onderlakens zijn van mooie kwaliteit. De verpakking van de kussens (stoffenhoezen) zorgen voor een luxe uitstraling bij het uitpakken, maar is ook duurzaam, want de verpakkingshoezen zijn ook voor andere doeleinden nog prima te gebruiken. De onderlakens voelen mooi dik en en hebben een warme uitstraling (flanel). Heel fijn dat deze in grote maten te bestellen zijn. Helaas zit dit wel in plastic verpakt, maar verder zijn verzenddoos en tape van papier en daardoor goed te recyclen. Ik ben benieuwd hoe de kwaliteit over de jaren heen blijft bij gebruik, maar tot nu zeer tevreden.

Super service!

Ik had na 2 weken een scheur in mijn extra grote lits jumeauxs dekbed en na 1 telefoontje kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd die de volgende dag al geleverd werd! Klasse! Super service. Er kan namelijk altijd iets kapot gaan, maar hoe dit merk hiermee omgaat, kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Mooi overtrekset van stevige kwaliteit. Kleuren precies zoals op de foto.

Heerlijk beddengoed

Echt genieten. Ga nu voor een flanellen variant

Alles netjes

Makkelijk bestellen. Bestelling, betaling, bevestiging en verzending allemaal vlot en goed.

Voortreffelijk,niets op aan te merken

Vlotte behandeling van de aanvraag en het bezorgen hiervan.

Wat een mooie produkten

Dit was de 2 de keer, dat ik bestelde bij Yumeko, net als de 1 ste keer, was ik heel blij met de produkten. Alles is met zorg verpakt en persoonlijk ingepakt. 5 sterren meer dan waard!

Goede informatieverstrekking vooral, ik weet waar ik aan toe ben Klantvriendelijk Goede producten, erg tevreden mee

Vertrouwen in de klant. Verkeerde bestelling is direct in orde gemaakt.

Uitzonderlijk zacht en warm!

De mosgroene velvet flanel overtrekset is, naast bijzonder zacht, zo warm dat we overwegen het andere dekbeddeel er tussenuit te halen. Wat een fijne stof! Daarnaast hele prettige en snelle klantenservice; ik twijfelde tussen 2 kleuropties en kreeg 2 stofstaaltjes en lavendelzeepjes thuis opgestuurd.

Prima ervaring met de aankoop

Heel weinig aan te merken op onze aankoop tijdens de black friday actie van Yumeko. Ook de bestelling, een aanzienlijk pakket handdoeken, beviel ons zeer! Mooi afgewerkt, dikke stof, een en al luxe. Het enige wat we kunnen aanmerken is, dat niet alle handdoek-formaten meer beschikbaar waren, we hebben daarin wat moeten schuiven.

Met aandacht!

Het product was met veel aandacht verpakt. Een feest om cadeau te mogen doen. En ik kon haast niet geloven hoe snel de bezorger voor de deur stond met deze bestelling. Top ervaring!

Heerlijk❣️

Even moeten slikken wat betreft de prijs maar heerlijk dekbed en onderdeken van Tencel, mooie kwaliteit en duurzaam gemaakt geeft een goed gevoel. Ondanks de drukte rondom 5/12 toch nog snel bezorgd. Prima service met de mogelijkheid om het oude donzen dekbed te laten recyclen. Wij zijn helemaal happy ❣️

De molton hoeslakens zijn heerlijk zacht.

Goede kwaliteit en heerlijk zacht.

Pakketje ondanks drukte bij Postnl. Op tijdbezorgd.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ