Hele snelle levering.

Slapen onder het vierseizoenen dekbed van linnen en overtrek van linnen bevalt me zeer goed. Het voelt comfortabel en heerlijk warm. In eerste instantie dacht ik dat het overtrek wat ruw zou zijn maar het slaapt heerlijk zacht. Ik ben er zeer blij mee.

Super service zoals altijd!!

Heerlijk en goede kwaliteit

Goede omschrijvingen op de website, de eerste indruk va het dekbed is goed. Het ligt heerlijk, snel warm, maar niet te warm. Fijne kwaliteit en duurzaam.

Zo lekker zacht! En prachtige kleuren

Super fijn dekbedovertrek en hoeslakens. Slapen er heerlijk onder.

zo wil je het

een fijne deken: mooi materiaal, goed afgewerkt en heerlijk warm om onder weg te kruipen op de bank

Alsof je een kuffel van je bed krijgt

Heerlijk zacht, fijn materiaal en mooie uitraling

Erg fijn

Ook al blijft het best veel geld, ik ben toch erg tevreden met t heerlijk zachte dekbed❤️. Snel geleverd goede service en voelt persoonlijk. Heel fijn

Heerlijk

Nooit geweten dat beddengoed zo zacht kan zijn. Een hele nieuwe slaapervaring waardoor ik er vaak naar uitkijk om in bed te kruipen. Ik raad Yumeko ook altijd aan bij familie en vrienden. Mijn voorkeur: de katoen satijn overtrekken.

Goede service en goede kwaliteit product

Snel bezorgd en product zoals verwacht

Goed!

Mooie FT en duurzame hoeslakens, zorgvuldig verpakt en ongeschonden afgeleverd! Om die redenen zou ik dit product aanbevelen. Wat mij betreft, zou de verpakking soberder mogen, zonder lint, zonder karton in het laken, zelfs zonder kartonnen doos. Zou weer schelen in milieubelasting qua productie daarvan en qua afval. Daar door zou de prijs die ik hoog vind, ook lager kunnen. Qua verpakking en prijs zou ik het product niet aanbevelen.

Prachtige spullen van mooie katoen

Zie boven. Leuke service dat je samples stof kunt laten opsturen om kleuren te testen. Is wel handig om de goede kleur te kiezen. Bij de samples een lekker stukje zeep. Snelle levering.

Het jersey beddengoed is heerlijk zacht en mooi van kwaliteit.

Het blijft ook na meerdere keren wassen mooi en gaat niet pluizen of slijten. Fijn om onder biologisch katoen te liggen.

Prachtige producten en heel fijn verzorgd!

Wij zijn heel blij met de prachtige wollen producten van Yumeko. Nu een mooie plaid voor op de bank. Heerlijk warm om in koude dagen even over je heen te trekken. Alle producten zijn even mooi en prettig in gebruik. Fijn dat alles biologisch is en met zorg voor de aarde gefabriceerd.

Verrukkelijk warm dromen!

De kwaliteit van ons flanellen dekbedovertrek is onovertroffen!

Keurig.

Snel. Correct. Ondanks Sinterklaas drukte snel geleverd. Uitstekende zware kwaliteit flanel. Een genot om tussen de lakens te liggen. Knus en warm.

Mooie handdoeken badlakens badmatten etc Het is een goede kwaliteit met zorg in gepakt Heel erg verzorgd

Prachtig product

Prachtig product

Snelle levering en fantastisch beddengoed

Snelle levering en fantastisch beddengoed. Nu een andere kleur besteld en is weer net zo als verwacht. Altijd mooi verpakt en linnen is van een superkwaliteit

Super! Ondanks drukke Sinterklaastijd geleverd volgens afspraak.

Prachtige kwaliteit kussens! Wat zullen de mannen die dit Sinterklaascadeau kregen weer lekker slapen.

Weer een heerlijk overtrek!

Snel en goed verzonden en bezorgd! Heerlijk dat lavendelzakje, dank!

Heerlijk zacht en kwaliteit

Wel prijzig, maar na het voelen van de stof dacht ik echt YES goede keuze!

Heerlijk crispy dekbed!

Het dekbedovertrek van percal is precies zoals beschreven staat: luxe gladde stof maar toch lekker warm. En doet inderdaad denken aan de clean crispy sheets in een hotel. Top!

Jullie hebben er een vaste klant bij!

Wat een heerlijk dekbedovertrek! Alles klopt, hij is prachtig en voelt fantastisch. Bedankt.

Ben zeer enthousiast en super blij

Ben zeer Enthousiast, blij en zeer te spreken over het hele plaatje. Van bestelling, levering en zelf het uitpakken van het product is een feest. Ook het extratje door een zakje lavendel bij het beddengoed, top Kan niets anders zeggen dat alles tot in de puntjes verzorgt is.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ