Heel tevreden en blij met de kleuren

Heel fijne kwaliteit en heel erg blij met de kleuren.

Product kwalitatief goed en mooi. Logistiek goed georganiseerd.

Dekbed was makkelijk om te ruilen.

Persoonlijk en snel

Duidelijke communicatie, snelle verzending, kwalitatief goed product en persoonlijke touch door een bijgevoegde brief met handgeschreven voornaam als aanhef. Dank. Ben heel blij met de omslagdoek.

Geweldig!

Een heerlijk dekbed van perfecte kwaliteit. Geniet met volle teugen. Top service. Netjes verzonden in opbergzak mét een zakje lavendel. Het knisperende geluid van het dekbed is pure luxe. Een zéér tevreden klant!

Goede service. Product ziet er prachtig uit.

Wat een prachtig en comfortabel en zacht dekbedovertrek

We hadden een flanellen dekbedovertrek besteld en die kwam ondanks de Sinterklaastijd al binnen een paar dagen. Het is een stijlvolle overtrek en heerlijk comfortabel en het was liefdevol ingepakt!

Duurzame kwaliteit!

Ik ben heel erg te spreken over Yumeko! Ze staan echt ergens voor, het is transparant, een verbetering voor de wereld en de producten zijn mooi en voelen fijn aan. Ik heb het 4 seizoenen dekbed van gerecycled dons gekocht en naast dat mijn bed nu heerlijk ligt, voelt het alsof ik iets bijgedragen hebbaan de wereld. De prijs zal sommige mensen misschien tegenhouden, maar ik zie het als een investering in levenskwaliteit.

Prachtig beddengoed

Goed slapen en echt ontspannen lukt mij pas als ik weet dat er niemand voor mijn beddengoed krom heeft moeten liggen. Dan is Yumeko voor mij een logische keuze, en het assortiment is tegenwoordig ook breed. Misschien niet goedkoop, maar wel goed!

Snelle keurige levering, fijn product

Top dekbed!

Heel mooi dekbedovertrek

Ik ben er heel blij mee Voelt heel fijn aan

Mooie producten, goede service

De producten zijn mooi en duurzaam. Voor kleurenadvies denkt de klantenservice enthousiast mee.

Snel, netjes en persoonlijk

Ik kreeg (ondanks black friday) mijn bestelling snel thuis bezorgd. De producten waren mooi en netjes ingepakt! Heel leuk dat ze persoonlijk jouw naam nog op de info brief schrijven.

Super fijne producten!

Onze 3e bestelling alweer via Yumeko. Tijdens de Black Friday drukte wat problemen met bestellen via de site, maar na een belletje adequaat opgelost en de overtreksets snel en netjes ontvangen. Ook een superleuke attentie bij je bestelling. Dank Yumeko! Als we weer wat nieuws nodig hebben zullen we hier zeker weer bestellen.

Droomgoed

De kleur van mijn dekbedovertrek is werkelijk prachtig! Daarnaast is het katoen percal heerlijk zacht. Het werd ook nog eens snel geleverd inclusief het aanraden om op te halen bij een PostNL punt

Tevreden klant

Mooi uitziende en zachte dekbed hoezen. Vlotte service

duidelijke en overzichtelijke productpagina's

snel gevonden en makkelijk bestellen via de webshop. Mijn bestelling was snel in huis. En mooi ingepakt, een cadeautje voor mezelf.

Prachtig eco katoen

Ik ben heel erg tevreden over de goede kwaliteit van de organic flanellen lakes en dekbedhoes. Wat een verschil met ander katoen daarnaast voelt het erg goed om zo een steentje bij te dragen tegen de enorme vervuiling in onze wereld. Zouden meer mensen bij stil moeten staan!

Snel en zeer klantvriendelijk

Snelle levering en bij vragen snelle reactie.

product was ik heel tevreden mee!

... had alleen voor erg veel gekocht en daarna kwam black friday met enorme korting, dat ik er eerlijk gezegd een kater aan over hield, dacht zelfs nog, ik stuur het terug.... lieve groet Elise ik kocht voor bijna €500 en had dan €125 korting gekregen, was fijn geweest als ze mij daarop hadden geattendeerd of achteraf hier iets mee hadden gedaan.

Bestellen en levering in een woord Top!

Ondanks enorme drukte in deze tijd ging alles soepel en vlot .

Zeer goede ervaring. Pakketje zeer mooi en respectvol ingepakt. Heel blij mee

Betrouwbare webshop met goede service.

Bestelde deken conform afspraak en op tijd geleverd. Netjes verpakt! Deken van prachtige wolkwaliteit. Erg tevreden!

Snelle service & goede kwaliteit

Snelle service & goede kwaliteit

Met black friday korting toch maar geïnvesteerd in een wollen kussen (gokje). Er was alleen stevig en ondanks mijn tengere postuur vind ik hem heerlijk slapen! Niet te hard en niet te zacht. Heb er een molton en kussensloop katoen satijn bij gekocht en dat is een top combi. Heel tevreden en fijn gevoel op alleen maar natuurlijke materialen te slapen!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ