Prima garantieservice bij Yumeko!

Prima service bij schade. Zonder discussie direct te retourneren en vervangen.

Een snelle en goede bezorgwijze van een goed en mooi product,

Na telefonisch contact omdat het bestellen via internet niet lukte; wij wilden geen account aanmaken en konden daardoor niet verder naar betalen, was de bestelling snel gedaan. De volgende dag werd het pakket bezorgd, het was zeer zorgvuldig verpakt, We genieten echt van onze badlakens en washandjes, Peter en Annemarie Harmsen,

Topkwaliteit

Heerlijk met zo'n zakje lavendel er bij in! Maakt dat je het pakket met nog meer zin uitpakt

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Wat zijn we blij met ons nieuw beddengoed. Het voelt zo lekker zacht aan. Het blijft ook mooi. Binnen een dag geleverd.

Nette service, snelle levering.

Fijn, snel en mooi product

De bestelling was er binnen een dag en het is weer zo'n heerlijk zacht overtrek set.

Top kwaliteit

Prachtige dikke moltons en heerlijk zachte flanellen hoeslakens. Echt met zorg verpakt, heel fijn!

Snel geleverd en prima verzorgd

Snel geleverd, prima verzorgd en mooie producten

Fantastische kwaliteit beddengoed

Heerlijk slapen onder beddengoed van Yumeko

Prachtige spullen ,snel en goede communicatie

Super mooie spullen .

Top !!

Heerlijk flanellen hoeslaken, keurig nette levering met een zakje lavendel als cadeautje! Dank.

goed product, geweldige service

Ik ben erg blij met de kussenslopen. Toen deze niet aankwamen na 2 dagen is er door yumeko direct een nieuwe order geplaatst en toen kwam de order wel aan. Super dat dit direct zo goed aangepakt werd zodat we snel onze order toch konden ontvangen. Bedankt!

Fijne lakens, snelle levering

Snel geleverd en het materiaal voelt erg fijn aan.

Top kwaliteit en comfort

Ik wil alleen nog maar dekbedden van Yumeko. Wat een super fijne kwaliteit èn duurzaam!

Prima service, snel, mooi verpakt! Heerlijk lavendelzakje erbij

Wisselend

Eerste contact met mevr. Klantenservice was raar want zij raadde een tegroot overtrek voor kussen aan omdat ze niet wist dat 50/70 er wel bij stond. Moest er om lachen. 2e contact met andere vrouw was fantastisch. Zij heeft via haar een mail voor bestelling laten lopen en betaling op een link.het lukte mijzelf eerder niet. Alles heel prettig met haar. Mooi ingepakt de volgende dag in huis. Zeer tevree!

Fijne ervaring

Een hele snelle levertijd. Zorgvuldig ingepakt met een klein cadeautje erbij en het zijn duurzame producten! Duurzaamheid was ook de reden dat ik bij dit bedrijf een bestelling heb geplaatst. De kwaliteit van de kruik en de hoes zijn beide echt goed. Ik zou Yumeko echt zeker aanraden. Heel erg bedankt voor het maken van jullie geweldige producten

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed en super snelle levering. Aanrader!

Geweldige producten, snelle service!

Geweldige producten, snelle service!

uitstekend

Snel geleverd en mooie producten

Zeer tevreden, heerlijk wollen dekbed

Ik kreeg mijn bestelling een dag nadat ik de bestelling had geplaatst. Het wollen dekbed bevalt heel goed. Ik heb de all seasons. Het is nu voor ons te warm, maar dan kan je er een laag afhalen. Het valt iets zwaarder dan synthetisch (wat wij eerst hadden) . Het is heel behagelijk. We hebben ook een perkal katoenen dekbed overtrek besteld. Die is ook fantastisch.

Snel levering twee jersey dekbedhoezen

Mijn bestelling zoals beloofd de dag erna bezorgd, heel fijn, dat is bij anderen wel eens anders. Ik heb twee jersey dekbedhoezen besteld en die zijn heel fijn, in eerste instantie dacht ik dat ze te dun zouden zijn maar bij gebruik blijkt dit toch wel soepel en prettig, het ligt erg licht op je. Ik had ook nog twee hoeslakens besteld maar daar was de maatvoering toch niet goed. Teruggestuurd en heel snel (binnen 4 dagen) mijn geld weer terug.

Goede, eerlijk gemaakte producten, snelle bezorging

Bij Yumeko heb ik mooie handdoeken, hoeslakens en een badjas gekocht. De prijzen zijn heel redelijk, de bezorging erg snel. Veel dank

Top service van klantenservice (Angelique). Heerlijk geslapen :-).

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ