Helemaal perfect

Prachtig product, snel geleverd en verpakking openen was net een cadeautje krijgen.

Hele fijne service en heerlijk beddengoed

We zijn in onze keuze erg goed en snel geholpen via de klantenservice. Ons 4-seizoenen tengel dekbed en het beddengoed bevalt uitstekend. Heerlijk zacht en van super kwaliteit. We raden het zeker aan.

Zorgvuldig en netjes

Fijne snelle verzending, netjes verpakt met een leuk extraatje. Je merkt dat je pakketje met aandacht is ingepakt, het zijn de kleine dingen die het doen (zoals een handgeschreven naam).

Prachtige producten van topkwaliteit, snelle service. En leuke verassing bij de producten.

Prachtig en verantwoord textiel, netjes en snel bezorgd.

Deze titel is genoeg

Lekker snel onder een zacht overtrek!

Via NRCWebwinkel en rechtstreeks een flanellen dekbedovertrek en hoeslaken besteld. Die zijn per omgaande geleverd, en nu liggen wij dus lekker zacht!

Zeer duidelijke site

Snelle en keurige afhandeling van de bestelling

Ik heb deze week mijn tweede dekbedovertrek aangeschaft. Ze zijn zo lekker zacht, prachtige kleuren, slaapt heerlijk. Heel blij mee. De eerste heb ik al een paar jaar. Blijft mooi. Ook na vele wasbeurten.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Snel bezorgd, mooi en verzorgd verpakt En goede kwaliteit!

Heel goed!

Heerlijk beddengoed

Heerlijk beddengoed gekocht bij Yumeko. Super zacht en goede pasvorm. We zijn er erg blij mee. Snel en netjes geleverd.

Mooie handdoeken en snel in huis!

Mooie handdoeken, moest lang wachten tot ze weer op voorraad waren, maar daarna snel in huis.

Snelle levering, mooi verpakt, prima kwaliteit.

Fijne badhanddoek. Had al douchelakens en gastendoekjes. Kunt zo lekker sparen! Geen verschil in kleur tussen gebruikte en nieuw.

M’n eigen hotelbed :)

Wat een cadeau was het om het Yumeko pakket te ontvangen, met een heerlijk lavendelzakje erbij! We hebben meteen ons bed ermee opgemaakt en we hebben heerlijk geslapen vannacht, het voelde als een hotelbed!

Heerlijke handdoeken

Heerlijk zachte handdoeken, prachtige kleur en een supersnelle bezorging.

Super service en product

Mijn bestellen "Een katoen-satijnen dekbedovertrek met bijbehorend dons" werd op de gestelde tijd afgeleverd. Ik koos voor de brede 260cm versie zodat draaien en woelen mijn vriendin niet stoort, dat is gelukt. Het winterdons is warm genoeg en het satijn zacht en koel op de huid. Helemaal tevreden.

mooi materiaal, snel bezorgd

Set nieuwe handdoeken besteld, werden dag erna netjes verpakt bezorgd. Wel prijzig maar erg blij mee.

wat een mooie spullen en goede service

Ik heb al vaker wat gekocht bij Yumeko en word nooit teleurgesteld. Altijd mooie spullen en snel geleverd. Ook via de chat staan de medewerkers je snel, vakkundig en aardig te woord.

Uitstekende service!

Allereerst een snelle levering en logisch verpakt. Producten zijn kwalitatief heel goed! Leuk detail: ze doen er een lekker geurend lavendelzakje bij (die ik 's nachts in mijn kussensloop heb, heerlijk). Bij een probleem met een stiksel van een kussen; werd dof direct opgelost. Nieuw kussen had ik sneller binnen dan dat ik de "oude" had retour gestuurd. Wat een vertrouwen! Volgend kussen zeker weer bij Yumeko!!

Meteen de volgende dag bezorgd! Prima.

heel blij met de kwaliteit!

We hebben zojuist een tweede flanellen deken gekocht. Heerlijk in de winter en zelfs in de zomer zonder dekbed maar als laken.

Een positieve ervaring

Alles is makkelijk te bestellen, zeer goede en mooie producten, goede beschrijving bij de producten, en wat heel erg belangrijk is is dat we zorgvuldig met ons moeder Aarde omgaan !!!!!!!

Mooie spullen snel in huis

Ik ken Yumeko via Triodos bank. En nu had ik éindelijk iets nieuws nodig: gastendoekje. Ze zijn mooi en lekker zacht, ik ben er blij mee.

Fijn als altijd!

Mooie producten, overzichtelijke website, snelle levering en vriendelijke en behulpzame klantenservice!

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ