In een woord een HEERLIJK dekbedovertrek! Super warm en zo zacht !

Snelle bezorging , keurig en gezellig verpakt.

Mijn ervaring. Heb een middel hard donsen kussen gekocht.

Het lijkt mij te hard. Nog niet gebruikt.moet nog een binnensloop maken van flanel. Hartelijke groet.Hermanna. Ik had beter de zachte kunnen kopen.

Een heerlijk zomer/winter dekbed van ganzendons de luxe en een prima service!

Razendsnel geleverd! Mooie kwaliteit!

Mooie lakens die binnen een dag geleverd waren. Super!

Mooi, duurzaam, fairtrade én fijne service!

Het is nog best lastig producten te vinden die zowel duurzaam als fairtrade geproduceerd zijn en er ook mooi uitzien. Daarom ben ik heel blij met mijn nieuwe yumeko dekbedovertrek! Ook heel leuk dat je er een persoonlijk briefje en kleine attentie bij krijgt. Prijs heel erg waard!

Mooie producten, prima service.

Wollen kussen met beschermhoes gekocht. Slaapt perfect. Snel geleverd. Verpakt met lekker geur zakje erbij.

mooie kleur, zacht materiaal

prachtige kleur badmat en gastendoekjes voor in onze badkamer.

Super fijn beddengoed in prachtige kleur!

Heerlijk zacht beddengoed ontvangen met een leuke attentie erbij. Nog nooit zo lekker geslapen. Fijn voor jezelf en fijn voor het milieu.

Vlotte afwerking

Jammer dat de rechtstreekse bestelling niet lukte maar werd snel geregeld via de mail.

Heerlijk stofje

Heel fijn dekbedovertrek, maar wat zou ik er graag een bijpassend hoeslaken bij willen hebben, voor een splittopper, jammer dat jullie die niet hebben!

Snelle levering en hele goede kwaliteit

Goede website. Snel geleverd. Mooie kwaliteit dekbedovertrekken

Super klantvriendelijk

Zeer behulpzaam, vriendelijk, mooie spullen, kortom aanrader

Fantastisch topdekmatras. Zeer goede ervaring met Yumeko!

De bevestiging en opgave levertijd na bestelling zeer korrekt. Ik kan de matrassen aanbevelen. Zijn super.

Voor de 2e keer een artikel besteld. Geheel volgens verwachting.

Mooi product snelle levering

Ik hou niet van waardenbonnen maar dit was een geschenk. Wel in een winkel wezen kijken maar vond eigenlijk niet iets naar mn zin. Dus maar handdoeken gekozen. Dit doet niets af aan de kwaliteit van Yumeko maar ligt aan mezelf. Vandaar dat ik het niet zou aanbevelen maar wel aan iemand die hierom vraagt

Dikke prima!

Goede communicatie, makkelijk bestellen fantastisch linnen, en super mooi met aandacht ingepakt!

Super beddengoed, super service!

Gewoon geen ander beddengoed meer kopen dan dat van Yumeko!

snelle levering en keurig verpakt

bestelling was mooi ingepakt met een leuke attentie.

Vlotte levering, mooie brief erbij. Alles in orde. Blij met het duurzame dekbedovertrek.

Dekbedovertrek besteld én ontvangen. Prachtige kwaliteit, erg blij mee.

Het is heel fijn beddengoed, slaapt heerlijk!

Het is heel fijn beddengoed, slaapt heerlijk!

fantastisch product

Fantastisch product, mooi verpakt. Echt een cadeautje

Heerlijk dekbed, creditcard betaling ging weer niet goed.

Heerlijk dekbed. Na dat we de betaalbevestiging kregen bleef het een paar dagen stil. Na bellen bleek dat, net als vorige keer, de creditcardbetaling niet goed verwerkt was in het systeem van yumeko. Na het telefoontje werd het dekbed wel de volgende morgen meteen geleverd.

Fijne producten vlot in huis

Heerlijk donzen kussen en dekbed besteld. Fijn idee dat op de milieu-effecten wordt gelet.

Erg mooie kwaliteit!

Wat fijn om bij een bedrijf deze mooie producten te kunnen kopen waar zoveel moeite gedaan wordt om het werkelijk fair trade te produceren.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ