Heerlijk fris knisperend beddengoed

Percal beddengoed van Yumeko is heerlijk fris knisperend beddengoed. Ons hele gezin is fan!

Fijn beddengoed.

Het zijn een zachte dekbedhoes en kussensloop in een mooie natuurlijke kleur. Ik slaap er heerlijk onder.

Prima producten

Fijn dekbed overtrek

Bestelling gedaan en twee dagen daarna in huis; perfect

Snelle levering en mooie producten.

Blij mee, lekkere warme kruik

Snel en goed bezorgd! Site mag wel wat sneller ;-)

Geweldige winkel

Hele goede service top

Heerlijk warm dekbed. Had het vaak koud. De lengte van 2.20 is ook heerlijk en zorgt gedurende de nacht voor warme voeten.En dat gecombineerd in een heerlijk zacht dekbedovertrek van Yumeko. Ik slaap voor mijn gevoel in de wolken. Wil nooit meer iets anders

Fris en eerlijk bedrijf!

Wat fijn dat verantwoorde producten zo makkelijk te verkrijgen zijn. Makkelijke bestelwijze, snelle levering en geweldige kwaliteit!

Snelle levering en top kwaliteit

Simpelweg aan te raden!

Snelle levering, goede service en product bevalt tot nu toe geweldig!

keurig verzorgde en snelle levering

de verpakkings doos was veel te groot voor het bestelde artikel

Wat een geweldige producten

De service is goed. De kwaliteit van de producten is geweldig.

Duidelijke site. Vriendelijke begeleidende brief bij het pakket. Zelfs persoonlijk. Snel geleverd. Mooie kwaliteit.

Heb het nog niet

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Nadat ik niet thuis was in mijn appartement in Loosdrecht is het naar een Bruna vestiging in Maasbracht gebracht, 136km van mijn huis vandaan. Jullie product is trouwens super.

Een weldaad, zachtheid en warmte

Heerlijk zachte flanel dekbedhoezen. Mooi afgewerkt tot in detail. En bio!! Uitpakken een feest met de lintjes en lavendel. En supersnelle levering.

Top product, snel en verzorgd!

Top product (douchelakens) met aandacht verpakt en per omgaande verstuurd

Super mooie lakens en nog goed voor de wereld ook!

Echt een mooi pakketje waar je blij van wordt. De lakens zijn super mooi en van uitstekende kwaliteit. En wetenschap dat ze superduurzaam zijn gemaakt maakt het genot alleen maar groter! Het is heerlijk slapen zo

Warmwaterkruik en Flanellen kruikzak snelle levering komen afspraken na, vandaag voor 23.00 besteld morgen in huis. zeer tevreden met de producten. Wat beter kan is tijdens het bestelproces vwb het afrekenen gaat het niet altijd goed na een aantal keren op afrekenen gedrukt te hebben kom je weer terug naar het bestelproces vervolgens weer op afrekenen gedrukt wordt je doorgestuurd naar afrekenen en gaat vervolgens wel goed. Eerst twijfelde ik of het wel betrouwbaar is maar is vervolgens alles wel goed gegaan. Hopelijk wordt door Yumeka hier goed naar te kijken betreffende het bestelproces vwb het afrekenen getest op betrouwbaarheid!!!

Ik ben heel tevreden!

Onze bestelling kwam heel snel, zorgvuldig verpakt en is weer van prachtige kwaliteit. Heel erg bedankt!

Mooi product dat met aandacht wordt bezorgd

Producten zijn van topkwaliteit. Mooi dat er zoveel aandacht is voor de omgeving. De lakens kwamen uit heerlijk geurende doos.

Mooi/fijn product, snel geleverd, mooi ingepakt als een cadeautje voor jezelf

Snelle levering, goede communicatie met de klantenservice (super snelle reactie), mooi en fijn product

Mijn pakketje was door een fout van PostNL te laat bezorgd. Nog even geïnformeerd bij de klantenservice van Yumeko. Prima geholpen door de medewerker. Fijn dat je tegenwoordig nog “gewoon” iemand aan de telefoon kan spreken.

In één woord, Prima

Keurig en op tijd geleverd, inclusief een kleine attentie. Voldoet aan alle verwachting.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ