Op tijd, mooi product, genoeg informatie dus tevreden

Geweldige artikelen, geweldige service. Complimenten !!

Uitstekend geholpen door helpdesk van Yumeko. Zeer vlotte service, perfecte verrekening na retourneren en geweldig geholpen bij plaatsen van nieuwe bestelling.

Geweldige artikelen, makkelijk te bestellen en de volgende dag geleverd.

Heerlijk dekbedovertrek en hoeslaken.

Vlotte aflevering en goede service!

Prachtig

Goede ervaring. Mooi ingepakt en vlot geleverd

Zacht, zachter, zachts!

Uitstekende kwaliteit en mooie kleur. Nooit gedacht dat ik zo blij kon worden van een washandje. Ook na het wassen nog even groot en fluffy. Koop vanaf nu mijn handdoeken alleen nog bij jullie. En dan ook nog met een schoon geweten. De verpakking was al even feestelijk. Leuke attentie, dat lavendelzakje. Word vanaf nu jullie ambassadeur. Groet, José Henneman

Heerlijk kussen

Zeer snel geleverd, fijne en verantwoorde producten

Snelle levering, mooi product!

De kruikzak die in bestelde was snel geleverd en de kwaliteit is zeer goed; ziet er prachtig uit en zeer fijn in gebruik.

uitstekend

goed product ,snelle levering !

Fantastische snelle service

Super snelle levering. Prachtig verpakt en boven verwachting.

Fijn materiaal, mooie look en goede service

Dekbedovertrek watercolor dots gekocht. Heerlijk fijn knisperend materiaal :)! s'Avonds besteld, volgende dag al geleverd. Top service.

Mooie producten, prima service

Wij hebben de Tencel 4 seizoenen dekbedden gekocht. Super mooie kwaliteit en slaapt heerlijk comfortabel en warm zonder dat het broeierig wordt.

Mooi product en prima levering

De bedsokken zijn van prima kwaliteit en door de toevoeging van alpaca wol heerlijk zacht. Heel tevreden en levering ging prima en snel.

Heerlijke badjas

Heerlijke bio katoenen badjas! Mooie kwaliteit, heerlijk zacht. Daarnaast goede service, snel verzonden. Zeker een aanrader.

Geweldig! Super zachte en comfortabele dekbedovetrekken en lakens!!!

Wat een genot. Slapen onder de luxe overtrekken en lakens van Yumeko. Zacht, mooi en de beste kwaliteit overtrekken en lakens. Pure luxe!

Heerlijk materiaal

Snel bezorgd en super fijn materiaal. Hopelijk gaat het lang mee, maar dat weet ik nu nog niet want heb het pas in huis.

Lekker slapen is Yumeko.

Wat een heerlijke producten. De overtreksets en lakens van katoensatijn zijn boterzacht. Het latex dons kussen een genot om op te slapen. De handdoeken lekker dik en zacht en in erg mooie kleuren.

Prima product met een schappelijke prijs

Lijkt wat aan de prijzige kant voor 200 gram gewassen wol, maar wanneer je meerekent dat de verzending gratis is, valt het mee. Bleek DE oplossing zodat ik een duur nieuw hoofdkussen kon uitsparen. Precies wat ik nodig had!

Goede aankoop. Goede service.

Klantenservice heeft geregeld dat ik door storing op internet toch mijn aankoop met korting kon ontvangen. Vervolgens snelle levering. Super tevreden.

Ik ben superblij met mijn aankoop

Snelle levering en een heel mooi product. Als ik weer iets nodig heb, koop ik het weer bij jullie.

Goede service en kwaliteit!!

Heerlijk warm jersey dekbedovertrek! Prachtige kwaliteit!

Super snelle service en uitstekende kwaliteit!

Ik heb een dekbed en dekbedovertrek gekocht in de avond en de volgende ochtend werd het geleverd. Het dekbed (met overtrek) slaapt als een zacht en warm wolkje, super blij mee!

Heerlijk luxe slapen

Linnen beddengoed almond brown. Prachtige kleur. Komt overeen met de foto's op de site. Valt mooi natuurlijk. In t begin even wennen aan linnen maar na 2 nachten voelt t heerlijk zacht aan. Mooi duurzaam merk! Vrij prijzig maar voor mij is dat t waard. Levering super snel!

Goede kwaliteit en prima service

Goede kwaliteit en prima service