yumeko is top maar post nl

laat steken vallen door gewoon geen bericht achter te laten marcel zuur

Prima levering en service! Kwaliteit hoeslaken heel goed!

Prima levering en service! Kwaliteit hoeslaken heel goed!

Geweldige dekbedovertrek

Vorige week het watercolor dots dekbedovertrek besteld en ben er heel blij mee. De kleuren staan mooi in onze slaapkamer en het percal katoen slaapt heerlijk. Daarnaast ook een fijne service en zeer snelle levering van Yumeko. Mooie producten.

Super mooi materiaal met zorg voor milieu en mens

Vorige maand dekbedovertrekset katoen satijn gekocht. Ook een kapok kussen met beschermhoes. Heerlijk zacht materiaal met een goed gevoel voor mens en milieu. Deze week wegens succes nog een dekbedovertrekset gekocht en een zomerdekbed met een vulling van tencel. Heerlijk geslapen, dekbed voegt zich naar het lichaam en is licht van gewicht. Kortom, wij zijn blij met Yumeko.

heerlijke producten

Prachtig beddengoed, van fantastische kwaliteit. Prijzig maar met oog voor mens en natuur geproduceerd en van geweldige kwaliteit.

Fantastisch.

Ik kocht een dekbedovertrek ,erg mooi van kleur en een zachte stof en de volgende dag al geleverd ondanks de corona crisis.

goede service

een goed product gekocht

Onder de indruk van Yumeko

Wij kochten twee weken geleden een katoensatijn overtrekset bij een bedden winkel, omdat het mooi materiaal leek. Dat is het zeker! Zachte, biologische beddengoed van hoge kwaliteit. Diepe, rustige kleuren, waar wij van houden. Wij kochten twee dagen later via Yumeko’s eigen website nog een mooie overtrekset— die werd de volgende dag bezorgd. Ze hadden ook andere dingen, zoals hele mooie badlakens in dezelfde kleuren (misschien ons volgende aankoop :) Heel blij met Yumeko!

Heerlijk!

Voorzien van Superzacht en prachtige stof voorzien van mooie opberghoes en heerlijk ruikende lavendelbuidel voor in de kast. Enige verbeterpunt: het zit nog verpakt is plastic. Is daar een alternatief voor te vinden?

Een mooi product gekocht en je kon zien dat het met zorg was verpakt en verzonden. Ook al was het geen cadeau, zo voelde het wel toen ik het open maakte.

Fantastische stof!

Heerlijk zachte overtrek in mooie kleur (dark antracite en sandy grey). Inderdaad een genot om onder te liggen!

Uitstekende service

Ik had een dekbed overtrek ontvangen met slechte afwerking en kon het terugsturen en kreeg direct mijn geld terug. Heb nu meerdere andere besteld en ontvangen waarvan de kwaliteit perfect is.

Prachtige producten en mooi en snel verzonden.

Inmiddels meerdere malen by Yumeko besteld en alle producten zijn absoluut prachtig en de bestellingen worden snel en mooi verpakt afgeleverd.

Mooi dekbed.

Ik had het dekbed besteld en werd de volgende dag geleverd. Helaas heb Ik er vanwege de extreme hoge temperaturen nog niet onder kunnen slapen, maar dat komt nog wel De eerste dag dat ik het dekbed in huis had, had Ik een beetje koude voeten. Ik heb het dekbed tone over mijn voeten gelegd en binnen een kwartiertje werden mijn voeten heerlijk warm. Fijn dat er bedrijven zijn die duurzaam denken en daar bij goede kwaliteit leveren..

Fijn geholpen en geadviseerd in de showroom en de producten zijn (h)eerlijk!

Superrrrrrr

Prima service en superfijn dekbedovertrek

Mooie producten; snelle levering; zorg voor verpakking en bijgaande brief.

Mooie producten; snelle levering; zorg voor verpakking en bijgaande brief.

Super fijn product en snelle afhandeling van de bestelling. Met veel liefde en zorg verpakt, echt ee

Een product van hele mooie kwaliteit in een zorgvuldige en liefdevolle verpakking. De volgende dag al in huis. Overtref alle verwachtingen. Echt een cadeautje!

De zachtste badlakens

De badlakens van Yumeko leerde ik kennen via een prijs van een loterij. Sindsdien ben ik om; wat zijn dit fijne badlakens. Heerlijk dicht en lekker zacht. Ik was de badlakens meestal op 40 graden en gebruik geen wasverzachter. Na het wassen in de droger. De badlakens blijven perfect in vorm, ook na veelvuldig wassen en drogen. Top!

Mooi product

Heerlijk zachte frisse lakens. Mooie kleuren en het fijnst is dat het geheel verantwoord is. Slaapt toch lekkerder.

Bijzonder mooi

Een feest om een pakketje te ontvangen! Mooi met zorg verpakt. Perkal katoenen overtrekken zijn zo zacht en knisperend koel, een lust om onder te slapen. Wij willen niet anders meer.

hoge kwaliteit

overzichtelijke website mooie materialen hoge kwaliteit zeer vlotte levering prijs kan lager

Mooie producten, mooi verpakt, snel geleverd. Goed geïnformeerd over bestelling en levering.

goed!

mooie producten en klantvriendelijk!

Heerlijke zachte lakens

Heerlijk zachte lakens