Prachtig beddengoed, blijft na wassen ook mooi!

Ik heb al eerder bij Yumeko besteld, alles is mooi verpakt (zou voor mij nog minder plastic aan te pas mogen komen). Beddengoed is prachtig, zowel van kleur als kwaliteit, blijft ook mooi na het wassen. Ik ben verliefd op de katoen satijn kwaliteit, heerlijk zacht en prettig om onder te slapen. Levering is binnen een dag (s avonds besteld, volgende dag in huis).

Het mooiste en zachtste beddengoed en handdoeken enz. Ik wil niets anders meer! De service is geweldig. Bij een overtrekset die erg lelijk werd na een half jaar mocht ik die kosteloos terugsturen en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd of geld terug. Bij ieder pakket zit een zakje lavendel ook zo leuk. Ook het persoonlijk contact is gezellig ! En natuurlijk fair trade heel belangrijk Dank je wel Ymeko

Goede kwaliteit en snelle levering

De hoeslakens die ik heb besteld, voelen als hotelkwaliteit. Daarnaast was het erg prettig dat ze split-topper hoeslakens 160x210 hebben.

Fantastic quality and service!

I bought a pillow for my 3 year-old a couple of months ago. It was so comfortable that I have ordered and adult version for us as well. We have never slept so well! Thank you! The quality of product lifts up to the promise and philosophy of the brand. Great experience!

Uitstekende kwaliteit en snelle service.

Al vaker heb ik iets besteld, dus nu ik een nieuw dekbed overtrek nodig had was de keus voor Yumeko voor mij vanzelfsprekend. Biologisch katoen, fair trade geproduceerd en van uitstekende kwaliteit, ook na het wassen houdt het de juiste maat en ook de kleuren blijven goed. Glad opgehangen droogt het al behoorlijk kreukvrij op. Kortom, ik ben een tevreden gebruikster.

Heel fijn dekbedovertrek. De stof voelt heel zacht en fijn aan, de kleur is prachtig, maat ook precies zoals hier te zijn, instopstrook perfect. Levering was snel. Erg tevreden met deze aankoop.

Heerlijk

de materialen voelen ontzettend zacht en fijn aan, heel puur. Het geeft zo'n goed gevoel, de service, de verpakking, dat er op de site iets is aangegeven wat het uitmaakt dat het biologisch is, top. Van mij mag elk product zo zijn, ipv alles maar zo goedkoop en chemisch mogelijk. Elke cent waard.

Heerlijk beddenlinnen gekocht, prachtige kleuren en heerlijk koel nu in de zomer

Prachtige service van zachte lakens

Wat een heerlijk pakketje. Zo zorgvuldig en mooi verpakt. Schitterende kwaliteit lakens met een lavendel-geurbeleving erbij. Ik kon niet wachten het bedje van mn kindje op te maken.

Prachtige qualiteit, uitstekende service

Heel mooi katoen satijn hoeslaken, super zacht, snel geleverd, en ook nog fairtrade, top. Meteen gewassen en op mijn bed, maar helaas meer krimp dan dat mijn matras (28cm) aankon ... normaal dat katoen krimpt, maar dit was net te veel. Contact opgenomen met Yumeko, Margreet heeft haar best gedaan om een oplossing te vinden, maar helaas ... Laken Dinsdag teruggestuurd, vandaag Donderdag geld terug op mijn CC !! Zodra een hoeslaken met 35cm hoogte gemaakt wordt, bestel ik hem opnieuw!

Duurzaam & zacht

Het dekbedovertrek snel ontvangen in een mooie stoffen hoes. Het ligt heerlijk en de stof voelt comfortabel aan. De houten knopen maken het dekbed af.

Erg tevreden!

Recentelijk twee dekbedovertreksets gekocht. Kwaliteit is top en snel geleverd gekregen. Echt heel blij mee. Voor herhaling dik vatbaar!

Heerlijk linnen hoeslaken

Het hoeslaken (zandkleur) is van uitstekende kwaliteit linnen. Ik heb hem eerst gewassen. Het is ook zo droog, hangt bij mij op t balkon. Als je er op slaapt, merk je dat je veel minder zweet.

Fijne kwaliteit

Badhanddoeken en badlakens voelen heerlijk zwaar aan! Mooi ook dat het Fairtrade is!

(H)eerlijk beddengoed!

Wij zijn helemaal verzot op het linnen beddengoed. Het slaapt heerlijk, voelt fijn aan als je een beetje van ruwe materialen houdt. Vooral in de warme maanden is linnengoed fantastisch, het blijft redelijk koel wat beter voor de nachtrust is.

Heerlijk zacht.

al het 3e dekbedovertrek nu prachtig blauw en onderlakens met prachtige sterren. Slaapt zo goed !

Wat een service

Wist niet hoe de kleur en materiaal uit zou vallen. Op vraag kreeg ik kosteloos een aantal samples opgestuurd. Kon hierdoor de juiste keuze maken. Washes katoen satijn. Pink. Heerlijk materiaal en prachtige niet alledaagse kleur. Ik heb al een flanellen oker gele. Ook prachtig. Ik weet niet of het haal baar is maar ik heb graag geld over voor de samples om een goede keuze te maken.

Goddelijk dekbedovertrek

Kostbaar overtrek maakt verwachting en beschrijving meer dan waard. Heerlijk en mooi!

Lekker zacht + snelle levering

Het materiaal voelt echt lekker zacht aan. Ik heb een bedovertrek met kussenslopen en een hoeslaken besteld, maar nog niet mijn bed ermee opgemaakt, dus dat kan ik nog niet beoordelen, maar de levering was echt super snel, binnen minder dan 24 uur had ik het pakket al ontvangen.

Mooi product, goede service!

Blij met linnen hoeslaken. Materiaal voelt fijn aan en is lekker koel. Snelle, vriendelijke service.

Product voldoet aan beschrevene op de site.

Niet goedkoop maar je ziet en voelt echt het verschil in kwaliteit.

Heerlijke matrashoezen

Heerljke matrashoezen gekozen die hun belofte waarmaken.

Zachte stof, maar niet sterk!

Zachte stof, maar na twee weken is de voering a l helemaal gescheurd!! Slechts kan je bewegen, maar als de stof dan zo snel uitscheurd bij de inscripties is het de prijs niet waard. Ik zal yumeko adviseren om of de stof sterker te maken of knopen bij de instophoes te plaatsen.

fantastische producten en service

Via de website wilde ik een handdoek bestellen, alleen te verkrijgen in pakket van twee, via de telefoon daarbij uitstekend geholpen, speciaal voor mij pakket samengesteld en bij de bezorging bleek het een cadeautje, extra zeepjes, zakje lavendel een echte verrassing in Corona Tijd. Heerlijke zachte handdoeken ben er erg blij mee

prachtige producten - goede service

ik heb nu voor de tweede keer een kruishoes besteld - dit keer als een cadeautje. prachtig product, heerlijk zacht en gemaakt van duurzame, biologische materialen. een absolute aanrader.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ