Mooie stoffen

Goede service, snelle levering en heel mooi verpakt. De kwaliteit van zowel de dekbedhoezen, hoeslakens En douchelakens zijn erg goed.

Mooie kwaliteit en een snelle levering

Mijn ervaring is dat de prijs / kwaliteit prima in balans is

Goede service, snel en prachtige producten.

Goed gevoel met een prijskaartje

De betaling is even een drempel waar je overheen moet, maar daarna is het een feestje. De bestelling wordt precies volgens afspraak geleverd. De doos is een feest om uit te pakken. Mooie verpakking (misschien iets te veel plastic), geen chemisch luchtje (wat meestal wel is als je nieuw beddengoed uitpakt), zelfs een lekker geurend zakje lavendel als extra. Mooie, zware kwaliteit katoen bij de jersey lakens en slopen. Heerlijk koel voelende tencel/katoen lakens en slopen. Wij slapen weer heerlijk.

Mooie kwaliteit dekbedhoes en hoeslaken dat prettig aanvoelt.

Ik ben blij deze ecologisch producten gevonden te hebben. Ook ik vind echter dat de extra stoffen hoes als verpakking overbodig (zie andere beoordeling). Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het beddengoed: de stof (katoenen Percal) voelt erg prettig aan. De kleur is wat fletser dan ik me had voorgesteld. Bij pastel limoengeel had ik een wat frissere kleur in gedachten. Maar met een contrasterend laken is het toch een mooi geheel.

Zeer snelle levering. Het dekbed overtrek is prachtig en zeer zacht. Enige nadeel is dat er zoveel draden aan de naden hangen en veel loskwam. Ik hoop dat het na een aantal keer wassen goed blijft, zeker gezien de prijs.

Fantastische kwaliteit en service, eindelijk een 100% linnen hoeslaken gevonden voor ons formaat bed (180x210cm) dat ook nog betaalbaar is!

Geschikt voor het hele gezin

Wij slapen al jaren onder een deken van Yumeko, nu wij een kleine op komst hebben was de keuze dan ook snel gemaakt!

Goede kwaliteit duurzaam product

Een donzen 4-seizoenendekbed en een tencel hoeslaken besteld. Snelle levering. De producten voldoen uitstekend aan mijn verwachtingen. Goed verpakt, met een geurzakje lavendel erbij, leuk detail. Dat de producten duurzaam zijn geproduceerd is voor mij een heel groot pluspunt. Ik betaal er graag wat meer voor en bij Yumeko is het nog alleszins redelijk geprijsd.

Mooi comfortabel beddengoed

Mooi comfortabel beddengoed

Heerlijk dekbedovertrek

Biologisch katoenen/tencel dekbedovertrek gekocht, heerlijke koele en zachte stof. Ook zeer tevreden over het bedrijf Yumeko. Enige puntje van kritiek, de dekbedovertrekken waren verpakt met nog eens extra een stuk katoenen lint eromheen, in mijn mening, het ziet er leuk uit, maar het is compleet onnodig en zorgt voor extra verpakmateriaal wat weg gegooid gaat worden.

Net als velen was ik op zoek naar n dekbed dat ook verantwoordt is geproduceerd en ben ik bij Yumeko terecht gekomen. Ik vergelijk altijd goed diverse sites en producten en ben blij dat ik voor Yumeko gekozen heb. Bestelling plaatsen ging prima en bezorging was zelfs in deze drukke periode keurig op tijd. Het tencel zomerdekbed is echt super. Heerlijk zacht materiaal, niet zwaar en slaapt prima. De volgende aankoop zal zeker ook bij Yumeko gedaan worden.

Goede service maar bovenal wat een dekbed!

Voor het eerst kennisgemaakt met Tencel zomerdekbed; wat een genot, niet meer het gerommel van te warm en dan weer te koud. Daarnaast een belangrijke factor de maatschappelijk verantwoorde manier van produceren waar deze tijd meer en meer om vraagt. Kortom heel blij met deze aankoop.

Top-quality products and service

At this point, all our bedding is from Yumeko. They deliver top-quality, certified products, and they have always provided fast, knowledgeable service when I've had questions about which pillow or duvet to choose. So happy to see more vegan and recycled options, too. Definitely recommended!

Heel tevreden

Dit is het product waar ik blij van wordt. Tevens vlotte verzending.

Goede kwaliteit, geweldige service.

Te groot dekbedovertrek besteld. Kleiner was er in Nederland niet meer, maar de klantenservice heeft er binnen een dag voor gezorgd dat het juiste formaat alsnog uit Duitsland werd toegestuurd. De originele kussenslopen mocht ik houden (omdat die uit Duitsland te groot waren), het prijsverschil werd onmiddellijk terug gestort. Klasse!

Duidelijke website, goed product.

Mijn aanschaf was de kussenbeschermer van flanel. Ik koos voor biologisch en kwam zo bij Yumeko uit. Het is een kwalitatief goede sloop, met rits en dat wilde ik ook. Dan schuift je kussen er niet uit. Klein minpuntje was dat er wel stofdeeltjes vanaf kwamen bij het uitpakken. Het advies is om de sloop eerst te wassen. Doe ik altijd maar was ook echt geen keuze. Hopelijk is het weg als de sloop opgedroogd is.

Heerlijk zacht en fijn dat het duurzaam is!

Heerlijk zacht dekbedovertrek, ook een mooie glans erop. Pakket werd geleverd met een zakje lavendel, heel attent en ruikt lekker. Van mij had de flessenhals onderaan de overtrek smaller gemogen, nu ligt het donsbed er alsnog half uit elke ochtend.

Prachtig product en een prima levering

Heerlijk hoeslaken, lekker koel en glad. Snelle levering. en mooi verpakt met een heerlijk zakje lavendel! Wat super! Duurzaam, ecologisch verantwoord. erg blij mee!

Mooie producten, prima service, snel geleverd.

Ik heb een dekbed, kussens, handdoeken en beddengoed gekocht bij Yumeko. Uitstekende ervaring met de klantenservice, snel geleverd en heerlijke producten van mooie en eerlijke materialen.

Prima produkt met prima service geleverd

Zie boven

Geweldig!

Yumeko staat voor alles waar ik waarde aan hecht. Denk aan mens-milieu en dieren. Maar ook duurzaamheid en kwaliteit. Tuurlijk het is allemaal zeer prijzig, dat is nu eenmaal zo. Het is een eerlijke prijs en ik betaal graag meer voor beter! Blijf transparant, vriendelijk en eerlijk! Dan blijf ik bestellen.

Hotel ervaring

Nooit meer uit bed!! Wat een fantastisch dekbedovertrek. De kleuren zijn prachtig het voelt heerlijk aan. Een dikke tien.

Mooie dekbed overtrekken. Maar kan er in het vervolg geen flessenhals/dubbele instopstrook gemaakt worden? Dan zouden ze volmaakt zijn!

Super, mooi en zacht

De bestelling was eerder binnen dan de mail van de post dat er een pakje zou komen! Volgende keer het pakje eerder dan de bestelling?? Helderziend?

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ