snelle verzending en een mooi product

Goede service, snelle levering, helaas was het stevige kapok kussen een stuk minder stevig dan gehoopt. Er moet dus nog extra vullen aangeschaft gaan worden.

Snelle levering en prachtige overtrek

Heel blij met mijn nieuwe overtrek. Wat een prachtig zacht materiaal. Daarnaast een hele snelle en correcte levering! Dank je wel Yumeko!

Prachtig product!

Vlotte levering van mooie producten. Zeer attent met een zakje lavendel erbij. Prachtige kwaliteit.

prachtig kwaliteit

Prachtig kwaliteit, zowel dekbedovertrekken als hoeslakens, het is zo moeilijk om een passende hoeslaken te vinden in de maat 180x210 en ook nog 30cm. Snelle levering met een lavendel geur zakje. Zeer tevreden.

Deze keer alleen kussenslopen besteld (eerder al andere producten zoals een dekbedhoes, hoeslakens en kussenslopen). Prachtige kwaliteit en mooi dessin. Netjes verpakt, snel geleverd en een lekker ruikend zakje lavendel erbij, zodat het echt een cadeau is aan jezelf. Onder die andere set van Yumeko slapen we altijd veel dieper dan anders, heel grappig.

super goede service en top producten

Ben wederom erg tevreden met mijn nieuwe dekbed, vorige keer hadden we een Texel volle dekbed en nu een erg lekker donsdekbed. Ik had per ongelijk de verkeerde besteld en deze is zonder probleem omgeruild.

Mooi product goede kwaliteit

Het bestellen op de website lukte niet. Mail gestuurd aan yumeko. Snel reactie. Daarna lukte het opeens wel. Hoeslaken katoen percal mooie kwaliteit. Iets aan de ruime kant maar dat is fijner dan te krap. Ik ga er zeker nog vaker bestellen

mooie kwaliteit, ziet er verzorgd uit

Ik heb een dekbedhoes, extra kussenslopen en onderlakens besteld en een extra vulling voor mijn kussen. Alles ziet er verzorgd uit, en de kwaliteit is goed. Het dekbedhoes zit in een katoenen hoes. Het zou mooi zijn als het plastic eromheen dan weggelaten kan worden, en dat ook eventueel voor de andere producten.

prachtige handdoeken, mooie kwaliteit

heel mooi product. Werd ook heel erg vriendelijk geholpen door Margreet toen de online bestelling niet helemaal goed ging.

Mooie kwaliteit en service

Ik heb een nieuwe handdoeken set besteld (met washandjes, gastendoekjes, douchelakens, badlakens en een badmat). Snelle levering en mooie kwaliteit. De handdoeken voelen erg zacht aan en zijn van een fijne dikte. De kleur komt overeen met de afbeelding op de website. Ik ben erg tevreden. Ik heb de handdoeken nog maar net dus kan weinig zeggen over de kwaliteit op langere termijn (na de nodige wasbeurten), maar gezien de positieve reviews heb ik hier alle vertrouwen in.

Badjas om in te wonen

Deze badjas is super zacht en fijn. Niet zo warm als een badstoffen badjas en daardoor heerlijk, zeker nu het weer zomer wordt. Topproduct!

Slapen onder een mooi verantwoord gemaakt, kwalitatief, goed product geeft een goed gevoel. En ook nog een snelle levering.

Een volgende bestelling bij Yumeko gaat zeker nog eens volgen.

Het ontvangen product is zoals beloofd in de omschrijving. Zelfs de verpakking ziet er prachtig uit.

Uitstekend!

Naast dat de handdoeken van topkwaliteit zijn, is de service erg goed! Per abuis zat er in mijn pakket een handdoekenset te weinig. Na melding daarvan te hebben gemaakt, ben ik goed op de hoogte gehouden van de vervolgstappen die ze zouden nemen. De volgende dag al bericht (na het checken vd voorraad) dat ze mijn missende handdoeken zouden opsturen. Het blijft mensenwerk, maar de communicatie hierover is wat het verschil maakt!

Heerlijk dekbedovertrek

zijde/katoen dekbedovertrek met matrashoezen en kussensloop voelen heel natuurlijk. luxe om in te slapen.

uitstekend

Dekbed 4 seizoenen is heerlijk om onder te slapen, fijn gewicht, valt goed over je heen. Geld zeker waard.

Goede service, goede levering, goed product!

Alles was helemaal goed, blij met het mooie product.

Knisperend katoen precies zoals beloofd

Het dekbedovertrek dat ik gekocht heb voldoet geheel aan de beschrijving. Voelt heel luxueus en is echt mooie kwaliteit. Het zakje lavendel dat in de doos zat vond ik een leuk gebaar.

Comfort alsof ik in een hotel slaap

Ik heb dit donzen kussen besteld nadat ik er heerlijk op heb geslapen in een hotel. Nu heb ik het comfort thuis! Het kussen lijkt erg groot en vol, maar je zakt er op een goede manier in weg. Dit was een cadeautje aan mijzelf.

Prachtige producten met snelle levering

In deze tijd denk ik dat consuminderen belangrijk is en als we dan wat nieuws nodig hebben dan vind ik het terecht om een eerlijke prijs te betalen voor een product dat op duurzame wijze is geproduceerd.

Hoge kwaliteit en van goede oorsprong

Erg mooie stof en voelt fijn aan. Krijg het snel warm in bed, dus ben vaak sceptisch. Je betaald er wat voor, maar dan krijg je ook wat !

We hebben een heerlijke dekbedovertrek gekocht; wat een mooi materiaal! Slaapt heerlijk. En zo mooi geleverd, in vloeipapier met een zakje lavendel!

Great!

Fast delivery. Good service. Quality product. Loved the packaging of the pillows as it was not plastic, as well and personal touch —including the letter into the parcel and lavandel zakje. Great job. The pillows are of good quality and are a great value for their price.

Prettig en deskundig

Zie vorige

Prachtige handdoeken

Precies wat ik ervan had gehoopt. Mooie kleuren en lekker zachte handdoeken. Verpakking mag nog wel iets minder, maar begrijp dat daar ook hygienevoorwaarden aan zitten.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ