Hier word je blij van!

Fijne kwaliteit, snelle levering en de kleur was in werkelijkheid zelfs mooier dan op het plaatje!

Wat een heerlijk beddengoed

Ik heb het beddengoed van Yumeko in eerste instantie besteld om de duurzaamheid en daarmee nog wat bij te dragen aan schonere wereld. Gelukkig is het heerlijk beddengoed om onder te slapen en heb ik afgelopen week nog een tweede dekbedovertrek gekocht. Genieten! Ook het zakje lavendel in de verpakking vind ik heerlijk. Wat mij betreft zou het dekbedovertrek en de kussenslopen niet in een stoffen zak hoeven te zitten, die gooi ik namelijk meteen weg aangezien ik deze niet ga gebruiken. Toch voelt dat dan niet helemaal goed. Verder dus dik tevreden en echt een aanrader.

Zó blij dat jullie deze artikelen verkopen!

Wat ontzettend fijn dat jullie bestaan! Hele mooie kwaliteit artikelen. Met liefde verpakt en snel geleverd. Heel leuk dat zakje laveldel bij de zending. Fijn dat ik zo dankzij jullie iets positiefs kan bijdragen aan onze wereld. Dit zou de standaard moeten zijn. Een heel klein puntje misschien... Als de plastic verpakkingen om de producten nog zouden kunnen verdwijnen of vervangen kunnen worden door iets biologisch afbreekbaar zou het perfect zijn.

Heerlijk zacht en puur en eerlijk

Heerlijk zacht onderlaken en ook kussenslopen! Wel wat ruim de onderlakens van 30 cm maar dat stop je goed weg. Heerlijk!

Heerlijk!

Heerlijk geslapen onder mijn nieuwe donzen dekbed met flanellen beddengoed! En supersnel geleverd! Helemaal blij :-)!

Fantastisch mooie artikelen die ook nog eens heel leuk ter verzending verpakt worden en aardige medewerkers, kortom: een tien met een griffel voor mensen en 'spullen' !

correct en snel

Na een vraag op de site, snelle en vriendelijke reactie. Nieuwe handdoeken besteld, zelfs de oude Yumeko's waren na jaren wassen en drogen aan vervanging toe. Wat een feest die nieuwe en zo snel geleverd.

mooi kleur en textuur accent

ik heb net 4 kussenslopen van 40x80cm van licht blauw jersey gekocht voor twee halfdonsen kusssens, Die liggen dan als accent van kleur, textuur en material bij het andere beddengoed van Jumeko: groene perkal deken en kussens (van wol). Samen ziet het bed in ons Airbnb erg gesellig eruit, eco luxe. Ben er erg blij mee.

Super kwaliteit èn duurzaam

...

Snel geleverd, luxe kwaliteit

Sneller geleverd dan gedacht, handdoekjes zijn lekker stevig en dik. Dank voor de lavendel!

Heerlijk slapen.

Feestje

In alle opzichten is het een feestje om bij Yumeko te kopen. De website, duurzaamheid, de knisperende percal katoen, de verzorging van het pakket, de persoonlijke benadering, geweldig!

Liefde voor betaalbare kwaliteit badgoed

Mooi verpakte bestelling badtextiel ontvangen op gewenste datum.

Blijmakend

De kwaliteit, luxe, service, Liefde en passie voor het product Het kom overal in terug, zowel de manier hoe het pakketje verpakt is, het persoonlijke kaartje dat erbij is gevoegd, het gevoel van ''met zorg en liefde klar gemaakt'' Deze service krijg je bijna niet meer in winkels, en jullie weten dit van op afstand over toebrengen naar de klant Chapeau

Mooi materiaal

Gekocht om cadeau te doen aan vrienden. Hoop dat ze er blij mee zullen zijn. Kan zelf dus verder geen reactie geven.

mooi product en vriendelijke ontvangst bij bezoek showroom

Zo ontzettend fijn dat er een showroom is om alle producten te kunnen zien en voelen. Wat een prachtige materialen en een hartelijke ontvangst in de showroom. Producten kan je vervolgens online bestellen en zijn snel in huis. Mooi verpakt en ipv plastic tape en soort papieren tape om de doos te dichten. top! Ik ben ontzettend blij met mijn plaid en mooie kussenslopen. Ik ga zeker weer/meer bestellen :-)

Heel erg blij met de bedsokken

Hoewel ik zelden de tijd neem om beoordelingen in te vullen, wil ik dat deze keer graag wel doen. Ik ben namelijk zó blij met de bedsokken! Ze doen precies zoals werd omschreven: "Uw voeten worden aangenaam warm, maar blijven wel droog en fris." Ik val sneller in slaap en heb dus een langere nachtrust, dankjewel!

Voldoet aan alle verwachtingen

Top producten met een erg goede service! Een absolute aanrader.

Goede verpakking, met verassing, zakje lavendel. Mooi verpakt in hoes

Yumeko geeft alles waaraan ik waarde hecht: duurzaamheid, schoonheid, aandacht voor het product

Het is iedere keer een feest om een pak van Yumeko uit te pakken. Het ziet er verzorgd en kwalitatief goed uit, het zakje lavendel vind ik zo heerlijk om te krijgen. De lakens voelen prettig aan, de service is goed en snel. Geweldig! (alleen de knoopjes aan de donshoezen en slopen, die ik jaren geleden kocht, vinden wij heel onhandig.... hoe mooi ook!)

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit

Wij zijn ontzettend blij met ons heerlijk zachte dekbedovertrek. Hij werd snel en mooi verpakt geleverd.

prachtige badmat, goeie snelle service

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de badmatten waarvan ik er 2 heb besteld. Lekker dik en zacht. Op de ene vloer heb ik er wel iets onder gelegd zodat ie niet weg kan glijden, de tegels zijn erg glad. ik kreeg de badmatten snel geleverd met een klein geurzakje, gevuld met lavendel:)

Prachtige, verantwoorde strandlakens

Een zeegroen en lichtgrijs strandlaken gekocht. Ze zijn mooi en zacht. De boeren zijn goed betaald voor hun biologische katoen; dat vind ik belangrijk. Hopelijk zijn de mensen die de strandlakens hebben gestikt ook goed betaald; helaas wordt dat nergens vermeld.

Heerlijk zachte flanellen overtrek

Het bestelde flanellen dekbedovertrek is super zacht en zeker aan te bevelen. Een instopstrook ontbreekt helaas en zou ons cijfer naar een 10 verhogen. Wie weet in de toekomst?

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ