Ik blijf het een geweldige winkel vinden door zijn producten en uitermate vriendelijke medewerkers.

Ik ging naar de showroom om er een cadeau voor een beste vriendin te kopen. Dat doe ik met de zekerheid een goed produkt te krijgen en dat geeft rust. Je geeft echt iets moois, wat bovendien op een mooie manier is gemaakt. Produkt is goed aangekomen, mooi verpakt en de bijsluiter voegt echt iets toe aan informatie. Dat geef je zonder schroom erbij!

Prachtige kwaliteit

Onlangs heb ik een flanel dekbed overtrek gekocht. De stof is heerlijk zacht en van mooie stevige kwaliteit. Het slaapt heerlijk. Ook de communicatie vanuit Yumeko was duidelijk en prettig. Een klein nadeel dat dit dekbedovertrek geen instopstrook heeft, maar dat stond keurig op de website vermeld. Gelukkig is het overtrek iets langer en kan ik het toch vast leggen. Mijn conclusie is dan ook dat ik zeer tevreden ben over mijn aankoop.

Heerlijke stof, prachtige kleuren en probeer zo veel als mogelijk ecologische/ biologische producten te kopen. Heb ook jullie dekbed ( zonder dons )

Heerlijk zacht en natuurlijk.

De badmat is super.Lekker dik en zacht. Mooi verzorgd ingepakt.

Prachtig materiaal

Voldoet aan mijn verwachtingen

Prachtig beddegoed, moeilijk te krijgen...

Prachtig product. Prijzig. Aankoop was een gedoe, moest uiteindelijk via klantenservice. Prachtige kleuren. Jammer van de enorme insteekflap aan het voeteneinde. Mijn fout, niet goed gelezen. Die moet ik eraf halen... en koop dus helaas niet meer bij Yumeko zolang the insteekflap standaard is.

prachtig product, milieubewust verpakt

Het laken werd snel bezorgd. Prachtig verpakt in een kartonnen doos met een zakje lavendel en een persoonlijk briefje. Het laken is van goede kwaliteit. Enige aanmerking: Er zat nog een plastic labeltje op een kartonnen kaartje. Dit is naar mijn inziens niet noodzakelijk. Verder prachtig plasticvrij verpakt!

Goed en op tijd

Het bestelde was goed verzorgd en op een juiste tijd ontvangen

Blijft geweldig

Fantastische lakens, dekbedovertrekken etc. Hele goede service. Ik raad Yumeko bij iedereen aan!

Timely delivery and great product

Timely delivery and great product (sustainable and safe)

Een cadeautje om uit te pakken!

Het was een feest om mijn beddengoed van Yumeko uit te pakken. Natuurvriendelijk tape, mijn naam met de hand geschreven en een zak om mijn beddengoed van hetzelfde zachte katoen satijn als mijn dekbedovertrek! Knap hoe ze dat “wauw-moment” kunnen creëren, ondanks dat je het niet in een winkel komt kopen. Zeker een aanrader!

Bestelling is een prachtig kado aan jezelf

Ik heb de satijnen dekbedhoezen en hoeslakens besteld. Ze zien er prachtig uit en het uitpakken is een groot feest! De producten worden met veel zorg en toewijding afgeleverd.

Heerlijk duurzaam beddengoed en uitstekende service

Ik heb nog nooit zo'n fijn dekbed gehad, voor mij nooit meer iets anders dan Yumeko!

Heerljjke lakens, knisperig en zacht

Heerlijke katoen! Zou een dessin met grote rozen of bloemen op de zachtgele kleur ook leuk vinden.

Echte kwaliteits stoffen

De producten van Yumeko zijn prijzig, maar geven een hele fijne nachtrust terug. Ik merk het zelf voornamelijk in het reguleren van de warmte, Katoen-satijn van Yumeko houdt mij goed warm en toch aangenaam koel.

Super vriendelijke hulp

Ik had gastendoekjes en washandjes besteld in de veronderstelling dat zij qua kleur grijs hetzelfde waren als de prachtige badhandoeken van Yumeko welke ik onlangs had gewonnen bij de postcodeloterij. Na ontvangst bleek het nuance verschil te groot. NA een telefoontje uiterst vriendelijk te woord gestaan, pakket retour gestuurd en het geld terug op de rekening.

positief

Mijn ervaring is positief..

Ik vind het wel jammer dat ik regelmatig mijn kussen moet bijvullen . Daardoor wordt het een behoorlijk duur kussen al met al.

Mooi luchtig beddegoed

En heel snel geleverd zonder plastic verpakking.

mooi dekbedovertrek, zorgvuldig verpakt en verstuurd

heel positief flinke prijs maar voor een prachtig product!

Sinds ik het beddengoed van Yumeko gebruik slaap ik een stuk beter! Niet alleen ziet het er prachtig uit, maar het ligt ook heerlijk. Ik ben er zeer gelukkig mee & zal mij zeker nog vaker aanwenden tot Yumeko

Prachtige duurzaam en fair trade geproduceerde producten, uitstekende klantenservice

Prachtige duurzaam en fair trade geproduceerde producten, snelle en goed verzorgde levering en een uitstekende klantenservice. Yumeko is een aanrader.

Goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice

Handdoeken zijn prachtige kwaliteit.

Fijn kussen!

Heel blij met het hoofdkussen. Wel flink aan de prijs.

Super gladde katoen, ook wel heel dun....

Wat mij opvalt is dat de katoen van de dekbedhoes superglad, maar ook super dun is; Mooi en prettig, maar hoe sterk? Mijn oude dekbedhoes, die al meer dan 30 jaar mee gaat, waar nog steeds de gaten niet in zijn gevallen wil ik vanwege verkleuren graag wegdoen, maar nu twijfel ik. Een soortgelijke dunne satijnhoes van vroeger-V&D, was prachtig en ook heel dun en glad; daar vielen na een jaar of 10 gaten in; en de stof ging scheuren; zoo jammer! Dus ik ben heel benieuwd hoe het deze hoes en slopen van Yumeko zal vergaan. Maar toch een goed gevoel dat de katoen verantwoord geproduceerd is. Vraag me ook af in hoeverre er nog verschil kan zijn tussen deze hoes en de satijnhoezen die jullie verkopen.... Oh ja en wassen mag maar op 40 graden? Dat vind ik vanwege huismijt en bacteriën niet fris! Katoen moet toch minimaal op 60 mogen? Het aantal sterren kan ik dus eigenlijk pas over veel jaren geven.;)

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ