Goede kwaliteit, geweldige service.

Te groot dekbedovertrek besteld. Kleiner was er in Nederland niet meer, maar de klantenservice heeft er binnen een dag voor gezorgd dat het juiste formaat alsnog uit Duitsland werd toegestuurd. De originele kussenslopen mocht ik houden (omdat die uit Duitsland te groot waren), het prijsverschil werd onmiddellijk terug gestort. Klasse!

Duidelijke website, goed product.

Mijn aanschaf was de kussenbeschermer van flanel. Ik koos voor biologisch en kwam zo bij Yumeko uit. Het is een kwalitatief goede sloop, met rits en dat wilde ik ook. Dan schuift je kussen er niet uit. Klein minpuntje was dat er wel stofdeeltjes vanaf kwamen bij het uitpakken. Het advies is om de sloop eerst te wassen. Doe ik altijd maar was ook echt geen keuze. Hopelijk is het weg als de sloop opgedroogd is.

Heerlijk zacht en fijn dat het duurzaam is!

Heerlijk zacht dekbedovertrek, ook een mooie glans erop. Pakket werd geleverd met een zakje lavendel, heel attent en ruikt lekker. Van mij had de flessenhals onderaan de overtrek smaller gemogen, nu ligt het donsbed er alsnog half uit elke ochtend.

Prachtig product en een prima levering

Heerlijk hoeslaken, lekker koel en glad. Snelle levering. en mooi verpakt met een heerlijk zakje lavendel! Wat super! Duurzaam, ecologisch verantwoord. erg blij mee!

Mooie producten, prima service, snel geleverd.

Ik heb een dekbed, kussens, handdoeken en beddengoed gekocht bij Yumeko. Uitstekende ervaring met de klantenservice, snel geleverd en heerlijke producten van mooie en eerlijke materialen.

Prima produkt met prima service geleverd

Zie boven

Geweldig!

Yumeko staat voor alles waar ik waarde aan hecht. Denk aan mens-milieu en dieren. Maar ook duurzaamheid en kwaliteit. Tuurlijk het is allemaal zeer prijzig, dat is nu eenmaal zo. Het is een eerlijke prijs en ik betaal graag meer voor beter! Blijf transparant, vriendelijk en eerlijk! Dan blijf ik bestellen.

Hotel ervaring

Nooit meer uit bed!! Wat een fantastisch dekbedovertrek. De kleuren zijn prachtig het voelt heerlijk aan. Een dikke tien.

Mooie dekbed overtrekken. Maar kan er in het vervolg geen flessenhals/dubbele instopstrook gemaakt worden? Dan zouden ze volmaakt zijn!

Super, mooi en zacht

De bestelling was eerder binnen dan de mail van de post dat er een pakje zou komen! Volgende keer het pakje eerder dan de bestelling?? Helderziend?

Snelle levering, mooie kleur en kwaliteit

Zie hierboven

Goede kwaliteit met een personal touch

Eerlijk en duurzaam geproduceerd katoen van goede kwaliteit, keurig verpakt met een personal touch en snel verzonden.

Hoe bevalt het dekbed Straks in de winter? In de lente: prima

Dekbed Tencil gekocht. Nog maar weekje onder geslapen, dus dit is slechts een voorlopig oordeel! In ieder geval had ik het dekbed de volgende dag al in huis. Het is een vierseizoenen dekbed, ik heb dus nu alleen een idee van de waarde in de lente gekregen. Het dekbed bestaat uit twee delen die je aan elkaar knoopt. Ik gebruik ze nu allebei, dus ik vraag me wel af of dit in herfst/winter voldoende zal zijn. Slaapt wel comfortabel.

Prachtig dekbedovertrek. Voldoet geheel aan de verwachtingen. Zit mooi verpakt in een stoffen hoes.

Snelle levering en persoonlijke aandacht

De bestelling was heel snel in huis en er was een brief toegevoegd met handgeschreven mijn voor naam. Dit maakt het persoonlijk. Ook was er weer een zakje met het kruid lavendel bijgeleverd. Dit blijft heel lang geuren.

Prachtig product met snelle levering

Ik heb een zomer-donsdekbed besteld nadat ik al erg goede ervaringen heb met een lente-, herfstdonsdekbed, latex-kussen en beddengoed van Yumeko. Op de site staat duidelijke uitleg over het product en ook de uitgebreide reviews zijn fijn om te helpen kiezen. Mijn dekbed is snel geleverd met het schattige zakje lavendel erbij. Het zomer-donsdekbed is heerlijk om onder te liggen bij de huidige zomerse temperaturen, heerlijk licht. Ik ben er erg blij mee.

Prachtig, zacht en verantwoord beddengoed

Heerlijk zacht beddengoed dat mooi staat en heerlijk slaapt, ook omdat het ecologisch en maatschappelijk verantwoord is.

Geweldig beddegoed, zowel voor lichaam als geest, en uitstekende service

Het katoen satijnen beddegoed slaapt heerlijk, pure verwennerij om je na een lange dag in neer te leggen. Uitstekende service en bezorging van een leuk en persoonlijk pakket.

Mooie producten van Yumeko!

Voor mijn hoogbejaarde moeder kocht ik een Yumeko badjas van biologisch katoen; ik heb hem zelf ook. Haar reactie: wat een zachte stof! Verzending ging vlot; artikel was mooi verpakt en er zat een geurig zakje lavendel bij.

Heel fijn materiaal, goede service, mooi product

Het is al leuk om het pakketje uit te pakken: mooi papier, een fijne geur erbij en dan het mooie materiaal van de zak die gelijk is aan het dekbedovertrek wat erin zit. We zijn er blij!

Ik koop mijn beddengoed al jaren bij Yumeko. Goede service en de produkten zijn erg mooi en heel fijn! Alleen de prijzen zijn wat mij betreft wat aan de hoge kant en het zou fijn zijn als de wat minder bedeelden onder ons ook konden genieten van dit mooie duurzame beddengoed zodat er meer mensen kunnen bijdragen aan een duurzame wereld.

Mooi handdoekenpakket uitgezocht. Behulpzame klantenservice

Al vaker besteld. Blijven mooie producten. Kleuren zijn wel altijd wat minder uitgesproken dan op de foto’s lijkt het.

alles voor je bed op 1 website duurzaam

Goede levering. Alle duurzame beddengoed op 1 website. wel erg prijzig. altijd zonder extra verzendkosten.

Goed!

Goed product, snelle service. Kussen is voor mij helaas wat te hoog, ik ga mogelijk nog een ander, wat minder hoog, natuurlatex kussen proberen.

Absoluut geweldig

Vanaf begin tot einde van de bestelprocedure heb ik ervaren dat Yumeko een top service biedt. In een tijd waar Klantenservice diensten niet telefonisch bereikbaar zijn en je minimaal 2 dagen moet wachten op bericht, is Yumeko telefonisch en via de Chat direct bereikbaar. Je wordt veiendelijk, behulpzaam en professioneel geholpen. Een ware verademing. En ik hou ervan waar dit bedrijf voor staat. Het dekbedovertrek is niet alleen prachtig om te zien, mooie glans, maar doet ook wat er geclaimd wordt. Het nachtzweten is veel minder en wordt ontzettend goed opgevangen door het materiaal waardoor je beddengoed droog en fris blijft en je echt heel vrolijk wakker wordt en opstaat. Ik gebruik het weliswaar nog niet zo lang maar zover ben ik heeeel enthousiast. Ik zal absoluut meer bestellingen plaatsen bij Yumeko en raad dit bedrijf en producten zeker aan. Levering binnen 1 of 2 dagen maximaal.

418 Herengracht SOUS

Amsterdam 1017 BZ