Supermooie kwaliteit en gevoel van luxe

Je voelt echt dat je iets moois, luxe en goede kwaliteit mag ontvangen. De manier van verpakken geeft dit extra bijzondere gevoel. Je voelt dat er zorg en liefde in zit. Dit geeft een mooi en blij gevoel.

Supermooie spullen, veel keus

Bestellen gaat snel en wordt ook snel en heel bijzonder verpakt afgeleverd. Met heerlijk geurbuiltje. Het retourzenden gaat ook heel fijn. Geen gezeur, gewoon terugzenden. Ben heel tevreden met Ymeko. Prachtige spullen en grote keus.

Top kwaliteit

Een mooie zachte warme wollen hoes voor de warmwater kruik

Geweldige product kwaliteit en stipte levering

Bio ganzendons dekbedden all seasons zijn vederlicht. Stevig kussen met latex overtrokken met dons echt geweldig.

Netjes

Goed geregeld en overzichtelijk

Mooie producten en fantastische service!

De warmwaterkruiken met flanellen kruikzakken die ik bij Yumeko kocht bevallen heel goed. De kwaliteit is uitstekend en de levering was mooi verpakt en snel. Er ging even wat mis met de levering, maar dat is super snel hersteld door Margreet van Yumeko ( de volgende dag!) Ik ben inmiddels aan het "flirten" met mooie wollen plaids......

Heerlijke wollen deken.

Hele mooie kwaliteit en snelle levering. Nu al de nieuwe lievelingsdeken van onze dochter.

Fijn kussen, mogelijk iets te zacht. Snelle levering.

Snelle levering. Ik moet nog wennen aan het kussen, omdat het wat zachter is dan mijn vorige kussen. De eerste indruk is echter erg prettig.

Prima levering, mooi ingepakt, kussen (wol) helaas nog iets te laag voor mij

Op tijd bezorgd, prima levering, mooi ingepakt kussen in katoenen zak (herbruikbaar voor kleding, wasgoed, schoenen). Helaas was het stevigste kussen van wol nog niet stevig genoeg voor mij, maar ik bestel een zakje wol bij, dus dat wordt opgelost.

Altijd een feest om producten van Yumeko te ontvangen. Mooi ingepakt en heerlijk om op je bed er mee op te maken. En dan .. er heerlijk tussen het beddengoed te slapen. Het beddengoed blijft mooi na de was.

Awesome company

Best quality! Best service! Thank you.

Aanrader!

Ik vind Yumeko een topbedrijf. Natuurlijk in de eerste plaats omdat hun producten eco en fair trade zijn. Maar hun concept gaat nog veel verder. De kwaliteit van de producten is ongekend, het assortiment blijft inspireren en de service is perfect, zowel voor, tijdens als na de koop. Alles klopt hier en dat is een verademing.

Super netjes

Zeer professioneel

Alles heel professioneel en een kwaliteitsproduct

Niets mis mee

Niets mis mee

De fijnste dekbedhoes met slopen om onder en op te slapen!

Echte Slaapluxe waar we elke nacht van genieten!

Erg goede kwaliteit

Heerlijk zachte jersey katoenen overtrekken. Passen goed om ons dekbed. Snel verzonden in mooie verpakking.

Mooi en zacht beddengoed

Goede en snelle verzending, mooie verpakking

Heerlijk winterdekbed

Na m’n zomerdekbed en kussen dons nu ook een winterdekbed dons van Yumeko. Diervriendelijke dons en biologische katoen, een fijn product. Na een week gebruik m’n ervaring: lekker warm! Het meegeleverde zakje lavendel is altijd welkom. Blijf het een eerste keus bedrijf vinden.

perfecte kruik zak, de tweede in ons huishouden :-) super prettig en aangenaam lang war

erg tevreden.

Mooi duurzaam en fair trade gemaakt beddengoed

Mooi duurzaam en fair trade gemaakt beddengoed. En snelle levering. Erg fijn! 1 klein verbeterpuntje: een verpakking zonder plastic zou ik nog fijner vinden, dus of gewoon in de linnen zak in een doos of misschien in papier of bio plastic? Al zie ik ook dat het plastic van Grunpunkt is en dus goed recyclebaar.

Goede kwaliteit,maar dat wist ik al vanuit ooit.

Hoeveel complimenten kun je geven?

Mooi duurzaam linnengoed

Prachtige set besteld die fantastisch staat. Super zacht. Goeie presentatie op de website en fijn dat je extra sets kussenslopen kunt bestellen. Duurzaam en Fairtrade aanbod maakt het helemaal af!

Zoals altijd weer uitstekend

Al vaak wat besteld, handdoeken, hoeslakens, dekbed en altijd tevreden

prima spul

418 Herengracht SOUS